Нисам добио нов џојстик, имао сам три опције : Поправку ( савет момка који ради на рекламацијама)Pa ako se pokvario nakon 2 meseca onda se i smatra fabrickim defektom, tako je po zakonu (da budemo precizni tako je unutar 6m od kupovine)..
Tebi svakako ne menja nista, dobices novi dzojstik i to je to.
Sta si uradio?Нисам добио нов џојстик, имао сам три опције : Поправку ( савет момка који ради на рекламацијама)
Замену Џојстика( његов савет је да би чекао и вероватно ништа од тога)
Враћање конзоле и џојстика ,а мени лову назад) .На моју жалост нисам добио нов џојстик , и хвала , нисам знао за 6 месеци "фору" .
Прихватио опцију поправке !? И чекам одговор сервисера или сервиса за 15 дана.Sta si uradio?
Meni track & trace kaže da adapter stiže danas do 15h, znači unboxing i testiranje kasnije popodne. U međuvremenu provalim da sam već mogao da testiram PSVR2 na SteamVR-u jer moj klinac ima RTX 2070 sa USB-C portom (VirtaLink, ili kako se već zove) tako da njemu i ne treba adapter.Ko zna kad će to, kukaju u UK da ih nema. Navodno su negde poljaci pustili ranije u prodaju, nisu čekali release date. Što nije jedno sa drugim uvezano 😊
Ovaj uporedio, kaže da Quest3 bolje izgleda.Ako neko moze da uporedi PSVR2 i Quest 3 za PC igranje, veoma bih voleo da cujem misljenje.
Ja imam Quest 2 i nakon kratkog testa u Zaccaria Pinball (u VR-u daleko najviše igram simulacije flipera) mogu da kažem da je razlika VELIKA, u korist PSVR2! Nisam verovao da je moguće dobiti ovako realan prikaz detalja i boja, mada sam probao samo jednu tablu (Space Shuttle), sad gledam košarku. Kupiću i Quest 3 i živo me zanima da li on može da prikaže ove table još realnije, meni to sad deluje kao nemoguća misija.Ako neko ima samo PSVR2 i ne namerava da uzima Quest3 onda mislim da je adapter sjajno rešenje, u suprotnom mislim da treba imati posebne headsete za PC i PS5
Gde si ga narucio, placa li se postarina?Počeo preorder za Astro kontroler. Mene upravo olešio za 80e, istog momenta mi pustio link. 😁
Pogledajte prilog 453442
/OfftopicJa imam Quest 2 i nakon kratkog testa u Zaccaria Pinball (u VR-u daleko najviše igram simulacije flipera) mogu da kažem da je razlika VELIKA, u korist PSVR2! Nisam verovao da je moguće dobiti ovako realan prikaz detalja i boja, mada sam probao samo jednu tablu (Space Shuttle), sad gledam košarku. Kupiću i Quest 3 i živo me zanima da li on može da prikaže ove table još realnije, meni to sad deluje kao nemoguća misija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari