Bolje kupi u regularnim prodavnicama, nije vredno zbog siće rizikovati garanciju. Ne sekiraj se za gamepad, radi to sve super.Pozdrav svima, imao sam PS4 Pro pre 4 godine, ali prodao posle mesec dana, nisam imao vremena da igram, pa bih sada uzeo PS5 CD Slim preko KP. Pitao sam prodavca za dzojstik i drift, kaze dzojstik se smatra pripatkom, i ne potpada pod garanciju konzole, ali daje radnu garanciju 3 meseca. Generalno koliko je drift problem i cest? Takodje uzeo bih za COD mis i tastaturu posto rade da, vidim preko 2.4Ghz je najbolje, pa ako neko ima vise iskustva s COD, znam u GTA V aim assist je bio bolestan kao i u RDR2, ne verujem da je tako i u CODu bar ovo sto vidim po yt...
Ako imaš fiskalni račun, da, ima 2 godine garancije. Ako nemaš fiskalni račun zavisiš od dobre volje i položaja zvezda.ne znam sta je "pripatka" (mozda pomocna patka?) ali dzojstik ima 2 godine garancije kao i konzola.
Obavestili su me danas da ipak prihvataju zamenu, dakle ono je definitivno bila “standardna” poruka.Javi kako je prošlo, da znamo dal da se zaobilazi Gigatron.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari