Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Upravo kako je rekao @Falcon , Iako imam sonos home theater set sa arc+woofer+2 surrround zvucnuka i LCPM ne mogu da izaberem/podesim u sonos app (ni na tvu) , mogu samo Dolby/ Dolby atmos, a tv svakako radi passthrough. KAd izaberem Linear LPCM onda je zvuk na PS5 onda je zvuk dosta tisi i losiji jer vrv pokusava da gura 7.1 gde ga nema.

Ma zvuči odlično ja sam uzeo isto Sonos Arc + 2 Symfoniska kao rear surround i meni bar u stanu je to i više nego odlično. Fifu kad pustim supruga misli da je na stadionu. Naravno da ne može da se poredi sa pravim surround, ali je ovo za moje potrebe odlično. Woofer ne mogu zbog smrdljive zgrade, ali kad se preselim uzima i to i prednje.

Mislim da je stvar sa Pro konzolom već jasna, novembar sledeće godine.

I to kaže Tom Henderson, čovek je prvi izneo detalje i za handheld konzolu i za Slim i za nove buds slušalice.

Iako meni lično izgleda kao nepotrebna, tržište je nemilosrdno, a potrošači će sa oduševljenjem potrčati da je kupe 😁
Nije nepotrebna, trebaće nešto da tera igre u 4K u 60 fps, uz rt. Sad quality mod ide u 30 fps, kome to treba...

U vezi streaminga ps5 igara nesto sam primetio juce.
Probao Assetto corsa competizione, proslo je dosta vremena od kada sam ga zadnji put pokrenuo, inace je na eksternom hardu pa me mrzelo da cekam da ga iskopira jer sam video da ima Stream dugme dostupno pa rekoh ajde taman da probam to jer ionako nisam to nikada probao, ucitavanje traje mozda nekih desetak sekundi recimo, nakon toga sve ide podmazano. Ali sta je problem, izgleda da se ne strimuje zadnja verzija nego ko zna koja, jer sam primetio da mi volan ne radi, ne provaljuje ga uopste a znam da je radio u toj igri. Onda uzmem i iskopiram igru i primetim da nakon kopiranja krece download updejta, kad sam pokrenuo igru volan je prepoznat i radi ok. E sad ne znam u cemu je tu fora jer malo mi nelogicno da strimuju stariju verziju kad vec ima updejtovana, mozda je izolovan slucaj sa ovom igrom, ne znam ...

Pozdrav, na cemu preferirate da igrate na TV-u ili monitoru i ako moze neki predlog za monitor do nekih 250e..
Hvala unapred..
(Izvinjavam se ako nije u skladu sa ovom temom ali ne znam gde bih drugo pitao)

Pozdrav, na cemu preferirate da igrate na TV-u ili monitoru i ako moze neki predlog za monitor do nekih 250e..
Hvala unapred..
Samo 4K TV ili PSVR2 (nazalost ni jedno ti nije u budzetu pa vidi kao sto rece kolega u sta da kupim delu foruma)

Hvala unapred..

Koristimo AOC 24G2SP monitor za PS5, PC i XSS. Odlicno resenje, ali dobar 120Hz TV ipak prvi pik.

Za igranje na PC monitor, za PS5 Samsung QLED, 120hz tv. To ti je kako kome šta odgovara, i zbog vida i komfora i slično.

ljudi jel za preporuku kupovina PS5 ovih dana, vidim da je na akcijama i izadje nekih 480eur?

Hvala djomla, to mi je trebalo kao info. Pogotovo sto nisam pratio cene ranije pa i ne znam jel bilo jeftinije. Trenutna cena bez ove BF akcije je 73k.

Do sada je najmanja cena u prodavicama bila 60k, ovo je stvarno dobra ponuda. Na ananasu sa vaucerima moze da ispadne jos manje.

Mislim da sam jednom prilikom video slicnu cenu, tj ispod 60k (nisam siguran), ali svakako je odlicna prilika da se kupi. Ja kad sam pre nekoliko meseci uzeo za 65k bio sam u fazonu super, a sad kad gledam ove cene, place mi se :D

Ja se secam da je bila u jednom trenutku na 63 ili 67, ali nikad ispod 60... tako da je ovo sada odlicna kupovina.

Ne verujem da ce za NG praznike biti bolje akcije, ali nikad se ne zna.

Navodno je i holandski MediaMarkt stavio da ce Slim biti dostupan od 1og decembra, ali to nista nije zvanicno. Sto opet moze znaciti da ce mozda spustiti cenu standardnom modelu za NG...

Ja da sam na mestu da nemam PS5, ne bih razmisljao i uzeo bih sada po ovoj ceni.

Hvala Mare na lepoj analizi. Iskreno nisam znao kako su se cene kretale prethodnih meseci kada su akcije bile u pitanju ali mislim da je ovo dobra cena.

Mislim da je pre fazon mesec dana bila cena ispod 60k (slicna ovoj sadasnjoj). Da li je bilo oko termina predstavljanja Slim verzije konzole ili tako nesto, nisam siguran.

Ja se secam da je bila u jednom trenutku na 63 ili 67, ali nikad ispod 60... tako da je ovo sada odlicna kupovina.

Ne verujem da ce za NG praznike biti bolje akcije, ali nikad se ne zna.

Navodno je i holandski MediaMarkt stavio da ce Slim biti dostupan od 1og decembra, ali to nista nije zvanicno. Sto opet moze znaciti da ce mozda spustiti cenu standardnom modelu za NG...

Ja da sam na mestu da nemam PS5, ne bih razmisljao i uzeo bih sada po ovoj ceni.
Bila je krajem avgusta početkom septembra 59k, ja sam tada kupio.

Ali da, ko nije do sad uzeo, sad je prava prilika.

Oće li džojpedi dole?
Kako beše, ovi što dolaze uz konzolu su najizdržljiviji, pa obični beli, a ovi u bojama i šareni su za izbegavanje?

Tako nekako je bila prica o kvalitetu. Ja se naceka da neko snizi gameoade, mogli bi da prate akcije preko pa u isto vreme da spuste.

Gotovo, kupljeno! Taman ćerkicu da iznenadim, ali tek žena što će sada da se "obraduje" :unsure:

LM, pitanje. Obzirom da baterija DualSensu znatno kraće traje u odnosu na PS4 gamepad, a imam kabl od 2m, zna li neko koliko je vremena potrebno da se napuni u toku igranja?

Vrh Dno