Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Za competitive igre nema sansi da se to koristi jos ko zna koliko godina, za casual razbibrigu sto da ne

Kada se uzima novi gamepad da li se u kutiji dobija usb kabl ili ide bez njega?

Са конзолом се добија кабал, ако имаш два контролера требало би узети и онај пуњач/док који пуни два контролера одједном.
Ја још нисам узео други јер немам игрице за двоје.

Otišao malopre do G jer eto gle čuda onaj maskirni gamepad nije na šok/top akciji pa iskoristio Intesin popust. Da da, sada je na redu punjač (y)

Какав је то Интезин попуст?
Ја сам узео "гаће" за контролер на Алију за 2 еура.

Какви су White shark пуњачи за контролер, то није оригинал?

Какав је то Интезин попуст?
Sa Intesa karticama u G imaš 15% popusta na "prvu cenu" i ako plaćaš odmah (ne može na rate). Važi samo za plaćanje u radnji, ne može online. Za artikle označene sa šok i top nema popusta.

Za punjače uglavnom predlažu original, ali eto ako neko ima preporuku neka napiše i neki drugi.
Mene interesuju samo punjači koji pune kontrolor sa donje strane (ne znam kako se pravilno to naziva), gde samo postaviš kontroler da ne mora da se bode u usb-c.

Samo uzmite originalni charging dock i bez brige. Ja sam ga uzeo i olakšao sebi život da kontroleri stalno stoje na njemu. Bio je na KP za 3k rsd pre par meseci kad sam ja uzimao.

Са конзолом се добија кабал, ако имаш два контролера требало би узети и онај пуњач/док који пуни два контролера одједном.
Ја још нисам узео други јер немам игрице за двоје.
Super je imati drugi kontroler, sa sve tim punjacem ako npr bas razvuces igranje, pa ti ode baterija. Veoma se lako presaltas na drugi, a ovaj stavis na punjenje.

Овај док за 2 контролора је одлична ствар. Заборавиш на каблове и слично. Завршиш играње,угасиш конзолу,ставиш на док и ћао...
Нисам паметније потрошио 30е у последњих 20 година!

Super je imati drugi kontroler, sa sve tim punjacem ako npr bas razvuces igranje, pa ti ode baterija. Veoma se lako presaltas na drugi, a ovaj stavis na punjenje.
Ili jednostavno prvi (i jedini) povešeš kablom za PS i nastaviš...
Овај док за 2 контролора је одлична ствар. Заборавиш на каблове и слично. Завршиш играње,угасиш конзолу,ставиш на док и ћао...
Нисам паметније потрошио 30е у последњих 20 година!
Nisam u toku, kako radi dok ako je konzola ugašena? Ima svoj sopstveni izvor napajanja, ili?

Verovatno u rest modu.

Spostveno napajanje. Meni stoji u fioci u TV komodi ispod konzole, nit prašine nit zauzimaju prostor.
Ovo je dobra varijanta...
Sećam se da je bilo nekih nedoumica da li će taj tvoj punjač oštetiti pečurkice džojstika, ali ako do sad nije, neće nikad...

Onda super ako ima svoje napajanje (y) . Ne vidim kako da ošteti pečurkice, da li pričamo o istom punjaču? Ovo je valjda jedini original?

Prilozi

• 28351-dualsense-charging-station-ps5-punjac-za-dva-gamepada-cena-prodaja.jpg
    28351-dualsense-charging-station-ps5-punjac-za-dva-gamepada-cena-prodaja.jpg
    40 KB · Pregleda: 22
Kakva su vasa iskustva sa nestajanjem struje? Ima li neko da mu se pokvario sony od nestanka struje ili grmljavine?

Nije to punjač, to je nosač. Njega koristim za DS4, a DS5 su na punjacu. I pecurke nisu mrdnule.
Ja sam permutovao, milio sam da @emaremare ima punjač koji drži džojstike za pečurkice, a istovremeno ih puni sa strane...
Ali, eto, kaže čovek da je to samo nosač...

Ja imam neko kinesko postolje-punjač, i tu se džojpedi pune obrnuto u odnosu na ovaj sa slike koju je @milanlaki okačio, tj. kroz usb-C port...

Мени продужени стоји поред кревета и ту је и пуњач за телефон преко кога пуним и телефон и контролер, надам се да му не смета ако се пуни са 65W пуњачем.
Данас сам на поклон добио FC 24, па размишљам да купим други контролер. А узео би тај док за пуњење.

Да ли могу да буду два профила на једној игрици?
Да је играм за себе а и клинац за себе, свако своје.

Dobar je dock samo ne može da puni kontroler sa silikonskim skin-om nego moram da skidam.

Да ли мислиш на два налога или два профила?
Ја у Far cry 4 не видим опцију за други профил, само наставак и нова игра (то је ваљда да се игра испочетка).

Диск игрица мора увек да буде диск у конзоли?
Мало је глупо јер ако хоћеш да играш мало једну, мало другу, мало трећу сваки пут мораш да мењаш дискове.
Али дискове после може да продаш.

Suviše mi je daleko konzola od mesta sa kog igram, a i znam da bi mi kabl isao na K. Zapravo, ni nemam kabl te dužine.

Kako mi je charging station na dohvat ruke sa tog istog mesta, "tranzicija" je skoro pa seemles.

Да ли могу да буду два профила на једној игрици?
Да је играм за себе а и клинац за себе, свако своје.
Svako moze sa svog profila, svaki save je zaseban, tj svaki profil ima svoj save, ne mozes npr ti da dođeš do 30~40% igre sa tvojim profilom i da klinac sa svojim nastavi odatle.

Vrh Dno