Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Zna li se ko nasledjuje Ryana? Neki Kazajaki Mizaki ili ponovo amer? Mozda onaj što je bio u Segi, Černi

Da se prijavim u temi, pazario sam za vikend novu PS5 FC24 edition za 499e. Mislim da sam super kupio, plus sam dobio aktivaciju na PS Store-u još jednu igru gratis.
Nisam još probao, ali imam nekoliko PS4 igara na diskovima, to bi trebalo da radi jel?

Ima i personalizovana ali je limited

E ovo je već nešto...
Surprised Well Done GIF by NBC

Ne postoji to što vi tražite. Mora da se kupi full igra ponovo za next-gen konzole. Rockstar je to bato, gde oni da ne izmuzu još love, ako mogu.
Tako je,jedino u full .Ja sam je kupio za ps3,posle za ps4 i sada prošle godine i za ps5 čini mi se neka sića bila i evo igram i dan danas posle 10 godina .Ne znam ko je ovde lud mi ili Rockstar 😂

Rockstar updates Red Dead Redemption port to run at 60fps on the PS5​

Ima li neko igru na PS5 da potvrdi da je i dalje 4K sa 60FPS ?

Rockstar updates Red Dead Redemption port to run at 60fps on the PS5​

Ima li neko igru na PS5 da potvrdi da je i dalje 4K sa 60FPS ?
Мени стоји да је ПС4.
Пробао сам да ажурирам из главног менија,на иконицу,па старт и ажурирај и ништа не налази.
На историји ажурирања стоји верзија 1.31
Ако се мисли на други део игре...

kad si ga kupio? pre koliko?

meni ovi iz CL bukvalno opravljaju dzojstike ako ih uopste opravljaju vec 5. put-6. put
tacno nikad nista vise iz CL
.

8 meseci, dobijen uz konzolu. Veceras otisao i dobio nov, neotpakovan

Ovaj core app na ps ima baš mrsavu ponudu za ps plus korisnike. Verovatno će dodati nešto zanimljive vremenom .

Sumnjam da mogu da mi ponude nesto sto vec nemam pretplatama na Netflix, HBO, Prime i Disney. :D

Mozda novi animirani Spidey? :) Sad cu da bacim pogled...

EDIT: Skinuo aplikaciju ali nece ni da startuje, tj pokrene se i na daje nista osim crnog ekrana. Ne znam dal je za ovo neophodan neki VPN... 🤔

Poslednja izmena:
Animirani spajdi je samo za rentiranje ...ništa zanimljivo nema za nas obične premium smrtnike.

Nisam primetio da ima bilo sta free?

@Marko-Dj: kod mene je bila crna slika dok nisam raskacio PS5 sa capture card.

mršava ponuda ..nadam se da će to osvežiti povremeno

Prilozi

• IMG_20231006_174108.jpg
    IMG_20231006_174108.jpg
    296.2 KB · Pregleda: 60
  • IMG_20231006_174054.jpg
    IMG_20231006_174054.jpg
    130.4 KB · Pregleda: 60
Mozda novi animirani Spidey? :) Sad cu da bacim pogled...

EDIT: Skinuo aplikaciju ali nece ni da startuje, tj pokrene se i na daje nista osim crnog ekrana. Ne znam dal je za ovo neophodan neki VPN... 🤔
Isto. Sad je skinuo i pokrenuo dva puta, ništa, crn ekran
Inače UK nalog, premijum

Takodje dobijam crn ekran sa greskom "Invalid territory" inace sam na US nalogu

Nazad
Vrh Dno