Rade igre sa diska za PS4 na PS5.Da se prijavim u temi, pazario sam za vikend novu PS5 FC24 edition za 499e. Mislim da sam super kupio, plus sam dobio aktivaciju na PS Store-u još jednu igru gratis.
Nisam još probao, ali imam nekoliko PS4 igara na diskovima, to bi trebalo da radi jel?
Ima i personalizovana ali je limited
Tako je,jedino u full .Ja sam je kupio za ps3,posle za ps4 i sada prošle godine i za ps5 čini mi se neka sića bila i evo igram i dan danas posle 10 godina .Ne znam ko je ovde lud mi ili Rockstar 😂Ne postoji to što vi tražite. Mora da se kupi full igra ponovo za next-gen konzole. Rockstar je to bato, gde oni da ne izmuzu još love, ako mogu.
Мени стоји да је ПС4.Rockstar updates Red Dead Redemption port to run at 60fps on the PS5
Ima li neko igru na PS5 da potvrdi da je i dalje 4K sa 60FPS ?
Mene danas zvali iz gamesa da dodjem i uzmem novi dzojstikJos jedna reklamacija drifta resena zamenom potenciometra, navodno...
Nisam ni citao kako treba, nisam znao da ce ovo biti dostupno uz PS+... provericu bas posto ja imam Premium pretplatu, da vidim ima li sta da valja.Ovaj core app na ps ima baš mrsavu ponudu za ps plus korisnike. Verovatno će dodati nešto zanimljive vremenom .
Isto. Sad je skinuo i pokrenuo dva puta, ništa, crn ekranMozda novi animirani Spidey?Sad cu da bacim pogled...
EDIT: Skinuo aplikaciju ali nece ni da startuje, tj pokrene se i na daje nista osim crnog ekrana. Ne znam dal je za ovo neophodan neki VPN... 🤔
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari