Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Zato je demo keva ali nema ni toga za sve.
Ja u životu nisam instalirao demo igre...
Ali da bih to kompenzovao, stvarno retko kupujem Day one, pa imam priliku da pročitam utiske drugih o igri (pogotovo ovde na forumu)...
Na taj način se retko zeznem...

Po meni bi to najbolje resili ako bi nudili Trial opciju, kao kod nekih igara sto ima... i to cini mi se samo za Premium korisnike.

Lepo ponudis 1h Trial pa kupi ako ti se svidi... ili ti manje u zavisnosti koja je igra u pitanju. Manje indie naslove koje mozes da predjes za 2-3h, srazmerno onda max. 20m ili pola sata.

Na to sam mislio kad sam napisao demo, probas vidis valja ne valja vozi. Ovako se plasim da kupim nesto vise, imam groblje igara...

Ja se nisam usudio da kupim nešto što nije AAA naslov a i tu sam se opekao par puta jer mi nisu legle. Demo od sat dva bi bio odlično rešenje, tu se slažem. Mogli bi da ga puste uz zahtev za internet vezom. Ili da se više čitaju review sajtovi

Demo je najbolje resenje, meni bi i 10-15 minuta bilo sasvim dovoljno.

Ne znam stvarno šta možete da zaključite na osnovu 10-15 minuta ili čak sat vremena igre...

Pa šta misliš koliko je njemu ili detetu trebalo a shvate da im ne odgovara igra? Bolje i sat vremena probe nego ništa.

Ja u životu nisam instalirao demo igre...
Ali da bih to kompenzovao, stvarno retko kupujem Day one, pa imam priliku da pročitam utiske drugih o igri (pogotovo ovde na forumu)...
Na taj način se retko zeznem...
Šta misliš kako je bilo pre pojave širokopojasnog interneta?

U drugoj polovini devedesetih ni cena piratske igre nije bila jeftinoća. CD rezači imali cene par plata.

Vijali su se diskovi sa demoima iz mesečnih nemačkih, britanskih gejming časopisa, i onda biralo šta će se kupiti kod pirata od onoga što nije "mainstream" I sigurica. A ako pirat to nema, onda ga moliti da iskoristi svoj satelitski link da svuče baš taj naslov.

Za iskustva nisi imao klipove i forume, nego ona iz časopisa i od lokalnog pirata i društva.

Iskreno mi je žao što sam pobacao te diskove. Brdo opskurnih naslova sam pozaboravljao

Za svaku mogucu igru moze da se na YT nadje gameplay i tu se odmah vidi da li nesto ide ili ne :)

Pa nije bas tako, posebno za VR, evo recimo gotovo sigurno da bih uzeo bio Horzon call of the Mountain, da nije bio trial, kad sam probao uvideo sam da mi se ne svidja i odustao, ovako na yt ne bih mogao to da znam.
Dobro, VR je posebna prica, mozda za flat igre i nije toliko bitno, mada ne vidim sto bi bio problem napraviti demo od pola sata recimo za svaku igru.
Za PC bi mozda to bio problem, ne mozda nego sigurno, ako je trial u pitanju vremenski dakle, dok bi demo posebna verzija mogla da prodje i na PC-u.

@shomiNBGD to je samo površinski utisak. Može se pogrešiti i nakon gledanja celog video review-a a ne samo YT gameplaya. Ukusi su različiti i najpouzdanije je par sati probe. Pa makar to koštalo par dolara.

Mogao si kod nas u Games-u da uzmes. :p

Ne salju iz UK za Irsku (ovde planuli odmah) a ovako je interesantnije jer klinac hoće da ga čuva kao kolekcionarski primerak. Odmah vraćen u kutiju. 😂

Добих и ја коначно PS5 на наградној игри.

За сада имам само Fortnite коју клинац игра а ја Astro playroom.
Како никада нисам користио конзоле осим кеца пар пута, добра је фора џојстик.

Е сад је проблем што се све игрице купују, нема пиратерије, а за то треба пара.
Од игрица ме занимају пуцачине из првог лица, можда нека вожња, ГТА, не знам ни шта две постоји. Мултиплејер и стратегије ми нису интересантне.

Шта је на крају било за ону једну бесплатну игри до 20.10.?

Prilozi

• IMG_20230927_190045.jpg
    IMG_20230927_190045.jpg
    386.2 KB · Pregleda: 30
Napravi US nalog i vidi dal ce ti izaci taj baner o kojem se pisalo.
Imas disk verziju, kupi igru i prepodaj kad zavrsis, tako je najjednostavnije.

Где тај банер треба да се појави?

Први пут се сусрећем са конзолама.

Rece li ovo, “dobih i ja konacno ps5 na nagradnoj igri”?! 😆

Sto se demoa tice, ne igram posle situaxije sa Chivaly 2 - igrao sam free weekend, nisam dobio ni jedan trofej iako je trebalo da dobijem, a onda kad sam dobio igru, ti trofeji ostali trajno zasenceni, tj. vise ne mogu da se otkljucaju. Budalastina teska. Ako je kome bitno, neka pazi

Да, наградна игра. Чоколадно млеко.

Sta mislite da li se isplati preci sa Xbox One na Playstation 5, od igrica najvise igram Fifu i Nba online. Igrao bih na LG C1 pa ne znam da li ima velike razlike izmedju PS5 i Xbox One i ako ovaj trenutni Xbox ima podrsku samo za Full HD. Dnevno odigram 3,4 partije u proseku 1h-2h. Vidim da je sad na akciji oko 65000din sa FC24. U velikoj sam nedoumici pa mi je potrebna pomoc.

Pa svakako je bolje preci na konzoli iz trenutne generacije, bio to ps5 ili xbox series x to je već na tebi. Takođe benefiti su očigledni, grafika i rezolucija su bolji, a da li to vredi para to već od tebe najviše zavisi

Sta mislite da li se isplati preci sa Xbox One na Playstation 5, od igrica najvise igram Fifu i Nba online. Igrao bih na LG C1 pa ne znam da li ima velike razlike izmedju PS5 i Xbox One i ako ovaj trenutni Xbox ima podrsku samo za Full HD. Dnevno odigram 3,4 partije u proseku 1h-2h. Vidim da je sad na akciji oko 65000din sa FC24. U velikoj sam nedoumici pa mi je potrebna pomoc.
Razmisli o kupovini Xbox Series X modela ako imaš 4K TV. Ako imaš Full HD i ne planiraš da ga menjaš uskoro a pri tom želiš da zadržiš nešto novca, onda idi na Series S model. Svakako već imaš otvoren nalog na Xbox.
Ako želiš da kupiš plejku iz subjektivnih razloga (preferencija, sviđa ti se, hoćeš nešto malo drugačije...) onda uzmi nju.

Куповао по два чоко млека сваки дан, 17ог дана ме извукли, сад у среду ми донели Sony.
Клинац сваки дан за ужину ниси чоколадно, у школи га прозвали чоколадни краљ. 😀

Елем, сада су ми "увалили", сваку игрицу морам да купим, а нису баш јефтиније за мој стандард. Плус бих требао да купим и још један контроле, али када набавим неку игрицу за двоје, не знам ни које су игре за двоје осим спотра и комбата.

Пре два дана добио и ваучер од 10000 (2х5000) на Поли паризер (није председнички паризер) наградној игри

Nazad
Vrh Dno