Posle skoro 2 godine skupljanja igara preko pretplate i one kolekcije, to mi nije opcija.Jedino da se napravi drugi nalog.
Da,ja bih da kupim drugu verziju igre, kada bude bila na popustu.@nemanja123
Nisam najbolje razumeo tvoj problem!?
Je l bi ti da kupis ultimate verziju igre koju vec imas, ili si vec kupio ali je nema u library? Da li ti daje mogucnost da pojedinacno kupis game content koji predstavlja razliku izmedju deluxe/ultimate verzije od standardne.
Nisam nikad koristio, ali ako se sećam postoji opcija da se verifikuje licenca za igru… možda to može da pomogne? Pritiskom valjda na “Start/Options” u biblioteci kad se izabere ta igra tj ovde NBA MJ Edition, postoji nešto vezano za licence.
Svakako bolje prvo to probati pa ako ne pomaže onda factory reset.
EDIT: Možda ovo pomogne…
Ako mi uklone licnecu, onda ispada kao da tu igru nisam (po)kupio, zar ne? Još ako i posle toga ne bude rešen problem, onda gubim i tu verziju igre...Kontaktiraš support i tražiš da ti uklone određenu igru/licencu sa naloga, pa onda možeš da kupiš ponovo neko drugo izdanje te igre.
Ne može našim karticama, moraju vaučeri. Savetujem da napraviš i nalog na SAD, čini mi se da imaju ipak bolje cene.Kako ide kupovina iz Srbije na PlayStation Store? Znam da je oduvek bilo problema i da su se koristile kartice sa kreditom. Interesuje me kako stvari sada stoje sa PS5? Da li mogu da kupujem VISA karticom sa konzole ili sa računara kada se prijavim svojim PSN nalogom? PSN nalog mi je UK.
za prvo , meni nije pomoglo restore licence za NBA2k23 MJ ed. zato sam i spomeno da mi je jedina opcija fabricki reset.Probaću to, pa javljam.
P.S. Imam i SSD u konzoli, pa ne znam šta bi fabričkim resetom izgubio. Samo napredak/trofeje u igrama ili još nešto (osim što bih morao opet da skidam sve ige)? I da li bi to (progresija i trofeji) moglo negde da se sačuva, pa posle vrati?
To reinstall system software:
1- Turn off your PS5 console.
Press and hold the power button until your console beeps.
2- Using a PC or Mac, create a folder named "PS5" on a USB drive formatted as FAT32 or exFAT. Inside that folder, create another folder named "UPDATE".
3- Visit the PS5 system software update page and select the "Reinstall system software" section. Download the reinstallation file and save it in the "UPDATE" folder. Save the file as "PS5UPDATE.PUP".
Support
www.playstation.com
4- Plug the USB drive containing the file into your PS5 console.
5- Start your PS5 console in Safe Mode: press and hold the power button, releasing after the second beep.
6- Select Reset PS5 (Reinstall System Software).
If your PS5 console does not recognize the update file, check that the folder names and file name are correct. Enter the folder names and file name using uppercase letters.
IMPORTANT:
1- Make sure that you download the correct file from the website. It is called
(PS5 console reinstallation file) - the second file on the website.
2- Make sure that the USB format is FAT32
3- Make sure that the folder names and file name are correct. Enter the folder names and file name using uppercase letters.
4- Make sure that there are no other files other than those mentioned.
PS5 >> UPDATE >> PS5UPDATE.PUP
5- Before doing it, I strongly recommend that you back up your save files to the PS Plus online storage or USB drive and your media files to a USB drive, since reinstalling the system will erase all your storage contents.
Please reach back out if you have further questions.
I hope this helps.
Jack.
Neka dadne na forumu... Ovde su ljudi navikli da budu PSN nomadi.Znam, zato i jeste zaebato. 😅
Trebao je samo da izgura Starfield ali jok, hoce i Spidermana 2.
Meni nije moglo više aplikacija na domaćem store-u,pa sam napravio turski nalog na ajfonu i rešio probleme.Iphone, mada mogu da probam i na Androidu, nema veze ... nije toliko vazno, sta da mu radim, pitanje je da li bi radilo to uklanjanje iz wishliste i sa appa.
Mozda probam tu apk varijantu, ne cima mi se sa time sada, samo nije mi bas jasno kako uopste dozvoljavaju login na app iz zemlje koja nije podrzana a sam download ne dozvoljavaju, mada zapravo to i nema veze sa njima nego sa app storeom.
Nije vredno tolikog cimanja po meni kako god, samo mi fali da mi mozda flaguju account zbog te gluposti, hvala na sugestijama u svakom slucaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari