Dragonbane
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2021
- Poena
- 185
A vala kad je postojao 3 i 4 što ne bi mogao i 5Postoji piratski PS5? Gdee ja zivim
A vala kad je postojao 3 i 4 što ne bi mogao i 5Postoji piratski PS5? Gdee ja zivim
To važi samo za kupovinu na daljinu, odnosno preko netaI dalje vazi ono da mozes narucenu konzolu da vratis u prve 2 nedelje bez objasnjenja?
Mozda da probas prvo splitter koji podrzava tu rezoluciju pa onda jedan kraj splitera u monitor, a drugi na extractor.Prošle godine sam uzeo HDMI audio ekstraktor preko kojeg koristim FiiO K5 pro, da mogu da iskoristim potencijal svojih slušalica. Međutim loša strana ovoga je što onemogućava VRR i ograničen sam na 30fps na 4K rezolucijama. Uz još neke stvari
Da li bi mi ovaj uređaj rešio problem? Jer on se povezuje preko USB-a, po svemu sudeći, a onda bih mogao normalno da spojim ekran sa konzolom direktnim putem, bez posrednika u vidu ovog audio ekstraktora, što je sad slučaj.
Znam da je bilo verovatno vise puta, ali da ne kopam po temi. Koji M2 se pokazao dobar u konzoli? Zeleo bih da prosirim memoriju. 1 ili 2tb
Ja imam taj problem sa NBA2k23, skino sam obicnu verziju kad je bila kao mesecna igra uz PS+, svideo mi se i resio da kupim MJ edition, sve je izgledalo ok, video sam sve edicije uspeo da obavim transakciju i od tog trena imam (taj) isti problem, sve druge verzije osim obicne su unavailable i samo obicnu mogu da skinem.Primetio sam da mi za Deluxe/Ultimate verzije igre stoji "Unavailable" ako imam običnu verziju već instaliranu (dobijenu uz PS+ ili Extra pretplatu).
Jel tako i kod ostalih? I kako može ovo ograničenje da se zaobiđe? Jel bi radilo ako bih izbrisao igru sa konzole?
P.S. To mi stoji za igre: World War Z, R&C Rift Apart i Borderlands 3. Ali mi recimo ne stoji za GoW (prvi deo) i Ace Combat 7, COD BO3 (došao uz EA pretplatu)...
Ako nije htno za kupovinu sačekaj malo jer će po svoj prilici uskoro biti opet na popustu, ako ne i u katalogu (link i slika sa US store).Nisam nikada kupovao igre na PS-u, pa ne znam kako ide oko placanje i svega toga. Koliko sam shvatio iz povremenog citanja PS tema, placanje nije jednostavno kao na Xbox-u gde moze da se promeni regio, unese nasa kartica i da mogu sve redovno da kupujem. Moze li mi neko dati neke smernice kako kupovati igre sa PS store-a, na koju drzavu napraviti nalog itd? Takodje da li postoje fazoni da se igra kupi na nekom sajtu i da se onda samo unese redeem kod kao sto je to moguce na Xbox-u i Steam-u.
Sto se tice igrica hocemo da kupimo Beach Buggy Racing 2: Island Adventure i EA Sport FC 24 kada se pojavi. Izbegao bih ove budzene naloga jer smo jedan takav imali i ostala jos samo Fifa 21, ovo ostalo se sve zakljucalo. Unapred hvala!
I baš nikakvog rešenja nema?Ja imam taj problem sa NBA2k23, skino sam obicnu verziju kad je bila kao mesecna igra uz PS+, svideo mi se i resio da kupim MJ edition, sve je izgledalo ok, video sam sve edicije uspeo da obavim transakciju i od tog trena imam (taj) isti problem, sve druge verzije osim obicne su unavailable i samo obicnu mogu da skinem.
Probao sam sve i reinstal i brisanje save fajla i rebuild date i sve i nista ne pomaze, nasao sam u licence delu menija da imam 2 razlicite verzije NBA2k23, nesto se desilo s licencama i MJ edition se aktivirao i deaktivirao po kupovini a obicna se reaktivirala na taj datum, i sad koliko sam skapirao po onome sto sam nasao po netu posto nista drugo od predloga nije pomoglo jedino sto bi resilo problem je fabricki restart konzole. Kako mi je konzola puna igara resio sam da se ne bakcem s time.
Ostale igre su ok.
Za moj slucaj kao sto napisah samo fabricki restart konzole jer nazalost ne mozes brisati licence nikako drugacije (bar kad sam ja to pokusavao pre 2 meseca). Jer kod mene je po onome sto sam gledao i citao licenca od PS+ skinute obicne verzije zakucana kao reaktivirana i sad postoji konflikt s licencom kupljenog MJ editiona igre.I baš nikakvog rešenja nema?
Kontaktiraš support i tražiš da ti uklone određenu igru/licencu sa naloga, pa onda možeš da kupiš ponovo neko drugo izdanje te igre.I baš nikakvog rešenja nema?
Vidis, to nisam probaoProbaj kroz aplikaciju da udjes u wishlist i tu je skines.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari