Tačno tako... Da se nadovežem, ne odnosi se na tebe Markic, niti na bilo koga.Slab event, osim Alan Wake 2 i novog Spajdija, lično mi je sve ostalo za zaborav...
Naravno, u pitanju je Sem Lejk, kreativni direktor Remedy studija. Čak se čuo i glas Džejmsa MekKaferija koji je dao glas Max Payne-u. Moguće da će i ovog puta upravo njegovom liku dati glas.Inače, ne znam dal se meni samo učinilo… trejler za AW2 i onaj jedan pandur uz onu FBI agenticu sto su ga na kratko prikazali, meni isti Max Payne.![]()
Mislim da cu mozda da probam, samo ne znam za sta ce mi vise dugmica 😂
Ne kontam ovu Sony politiku da se najavljuje "tuđe" a svoje eksluzive guraju u stranu i odlažu (ajde Spidermen ok), a to je jedino što je valjalo na PS...Dosta stvari je već vidjeno mada su sad potvrdjen datumi izlaska. Sem MGS3 Remake nema iznenadjenja.
Spiderman 2 deluje odlično što je i očekivano.
- FF 16 (22. jun)
- Alan Wake 2 (17. oktobar)
- AC Mirage (12. oktobar)
Ljudi kažu da je "Nioh and Sekiroh's weird love baby". To su samo pretpostavke. Ja se nadam da je tako.Ne mogu da provalim da li je Phantom Blade u soulslike fazonu, ili je vise casual igra.
Ako neko zna neka napise
Šta će im Kojima? U pitanju je Remake, ne prave novu igruNece biti to to obzirom da kojima nije umesan.
Je l' ono fazon konzola u handheld modu ili kao dodatak? Nisu je prezentovali kao nesto wow, novo, najbolje...Kopija switcha mi je bas čudna sa celim gamepadom, moze da bude dobro.
Da. Isto dobio za 3 dana nazad. Svaka čast čoveku. Ni jedna prodavnica tehnike u Srbiji ne bi tako brzo odradila reklamaciju (pod uslovom da bi je uopšte odradili).Ako je kod Istvana iz Subotice ja sam dobio nov dzojstik za 3 dana nakon reklamacije za drift![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari