Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Da li je moguće da su ovi dualsense 5 joypadi ovakavo njesra. Uzeo PS5 u januaru. Kupio i dodatni kontroler. I evo, posle 4 meseca, oba joypada krenula sa driftom. Ima li pomoći, ili samo reklamacija.

Imam garanciju kod poznatog nam lika sa KP, i tu nemam problema. Nego što mora d apazarim dodatni joypad za međuvreme dok mi ne stigne taj sa reklamacije. Mogu li ps4 joypadi da se koriste na PS5?

Imam garanciju kod poznatog nam lika sa KP, i tu nemam problema. Nego što mora d apazarim dodatni joypad za međuvreme dok mi ne stigne taj sa reklamacije. Mogu li ps4 joypadi da se koriste na PS5?
Ako je kod Istvana iz Subotice ja sam dobio nov dzojstik za 3 dana nakon reklamacije za drift :)

Ovoliko DS4 nije reklamirano za deset, koliko je ovih DS5 reklamirano za dve godine...

Verovatno ima i do toga što je DS4 bio jednostavniji pa se gotovo sve moglo popraviti u kućnoj radinosti, pa se narod nije ni cimao da reklamira.

Ja i popravljao svoje ds4. Vifim da će ps5 na dobos. Ne isplati se meni ovo cimanje u igraonici.

Ovoliko DS4 nije reklamirano za deset, koliko je ovih DS5 reklamirano za dve godine...

Verovatno ima i do toga što je DS4 bio jednostavniji pa se gotovo sve moglo popraviti u kućnoj radinosti, pa se narod nije ni cimao da reklamira.
Niie do toga, ne kvare se haptici nego analog. Prosto je analog losiji ili smo mi postali agresivniji 😂

P.S. mada je to mana generacije ako se ne varam i joyconi pate od toga, ne znam kakva je situacija s X taborom po tom pitanju. Izgleda da se fušarilo sa potenciometrima u analogu.

Ja sam imao ps4 pro bio je relativno mlad i imao sam drift na desnom analogu. ps5 za sada ko sat, imam ga godinu ipo mozda.

Više od 2 godine, stoji na stolu, hvata prašinu, ne mazim ga uopšte. Da čuknem u drvo, radi k'o sat

Ја ни на ПС4 ПРО ни на ПС5 нисам имао тај проблем ( а ни на свичу), тј дешавало ми се пар пута код ПС5 да аналог “вуче” на страну али ништа нисам радио и само од себе је престало…

Pozdrav, kada vec spominjete DS5 takodje imam jedan problem..
PS5 sam uzeo pre neka 2 meseca i od tada nije mnogo koriscen i vecinom su igrane igrice za PS4 koje ne podrzavaju haptic feedback.. Problem je taj da su mi trigeri R2 i L2 poceli da skripe i koce..
Probao sam da stavim malo 99% alkohola ali se problem ponovo vrati nakon par sati.. Ima li neko resenje za ovo? Hvala..

Bukvalno, ne znam sto bi bilo sta sam radio na 2 meseca starom dzoju

Pozdrav, kada vec spominjete DS5 takodje imam jedan problem..
PS5 sam uzeo pre neka 2 meseca i od tada nije mnogo koriscen i vecinom su igrane igrice za PS4 koje ne podrzavaju haptic feedback.. Problem je taj da su mi trigeri R2 i L2 poceli da skripe i koce..
Probao sam da stavim malo 99% alkohola ali se problem ponovo vrati nakon par sati.. Ima li neko resenje za ovo? Hvala..
Ne bih da ti stajem na muku, ali zašto alkohol na nešto što škripi/koči :confused:
Za to služe lubrikanti. Skroz suprotna stvar od alkohola...

Poslednja izmena:
Мени се заглвљује један тачпед… Нема силе да продувам или усисам

Verovatno je sok ili neka lepljiva tečnost upala ispod tačpeda. Moraš da otvoriš i da alkoholom očistiš prostor ispod i pored tačpeda.

Isto ako si ga krckao rukama ili slao na pod hoće da se kućište pomeri i da zaglavljuje touch. Otvori ga odnosno odšrafi skini crni deo maske i R1,L1 i namesti lepo kućište gamepada sve vratiš na mesto i neć više da zaglavljuje. Ako je sok, čips ili moča ušla.onda isto pa ga očisti po rasklapanju.

Hvala svima, nikada nije dolazio u dodir sa nekom tecnosti niti je ispadao, probacu da ga otvorim i ocistim..

Ako imas garanciju velike su sanse da ces je ponistiti otvaranjem dzojstika, tako da prvo reklamacija pa onda cackanje

pa mozda... nije se nadala da cu kad odnesem jedan dzojstik na reklamaciju da se vratim sa 3 nova iz radnje :D

Nisam, ali mi cerka sada trazi crveni ili roze, tako da... Bice... :cool:

Da pohvalim GC platio im dualsens preko racuna,redovna cena 9500 obracunali popust neki posto sam uzeo konzolu kod njih izasao na 8800,naravno besplatna postarina. Svakako je bolje kod njih zbog moguce reklamacije.

Ne znam da li me je us...o, ali klinac se (nažalost) ne skida sa kontrolera i evo već dve godine nikakvih problema ni sa drifrom ni sa zaglavljivanjem.

Nazad
Vrh Dno