Ako je kod Istvana iz Subotice ja sam dobio nov dzojstik za 3 dana nakon reklamacije za driftImam garanciju kod poznatog nam lika sa KP, i tu nemam problema. Nego što mora d apazarim dodatni joypad za međuvreme dok mi ne stigne taj sa reklamacije. Mogu li ps4 joypadi da se koriste na PS5?
Niie do toga, ne kvare se haptici nego analog. Prosto je analog losiji ili smo mi postali agresivniji 😂Ovoliko DS4 nije reklamirano za deset, koliko je ovih DS5 reklamirano za dve godine...
Verovatno ima i do toga što je DS4 bio jednostavniji pa se gotovo sve moglo popraviti u kućnoj radinosti, pa se narod nije ni cimao da reklamira.
Ne bih da ti stajem na muku, ali zašto alkohol na nešto što škripi/kočiPozdrav, kada vec spominjete DS5 takodje imam jedan problem..
PS5 sam uzeo pre neka 2 meseca i od tada nije mnogo koriscen i vecinom su igrane igrice za PS4 koje ne podrzavaju haptic feedback.. Problem je taj da su mi trigeri R2 i L2 poceli da skripe i koce..
Probao sam da stavim malo 99% alkohola ali se problem ponovo vrati nakon par sati.. Ima li neko resenje za ovo? Hvala..
Ni moj nije, ali kad sam ga odneo na reklamaciju, prvo sto su napisali, pronadjena crvena tecnost na dzojstikunikada nije dolazio u dodir sa nekom tecnosti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari