Sve radi kako treba, bez anomalija.Jel koristi neko ps5 u kombinaciji sa sound barom (Sound bar na e-arc 2,1 a ps5 na drugi 2,1 hdmi) jel ima nekih anomalija prilikom koriscenja paljenja/gasenja sve tri komponetne i generalno koriscenja sound bara sa tv/ps5 i takodje jel neko uzeo ovaj novi vr2 planiram da ga uzmem ALI omatorilo se i vid se pogorsao na daljini do 30-50cm, dalje je okej,za blizinu naocare su mandatorydaljina nije problem..
Mislis mogu da se nose naocare pa preko njih vr?Imas temu za VR2, a za vid mogu da se umetnu stakla sa dioptrijom.
Da ali nisam na to mislio, postoje specijalna stakla sa dioptrijom koja isto mogu da se nabave i ubace u headset. Ako se ne varam kolega Raider je pisao o tome u temi.Mislis mogu da se nose naocare pa preko njih vr?
Meni su svojevremeno u Tehnomaniji trazili isto da donesem konzolu, kontroler i sve ostalo pripadajuce kako bi mogli da utvrde kvar....Sin je nosio kontroler baš zbog drifta (koji je dobio uz konzolu) i tražili su mu da donese i konzolu. Ja se pobunio, lik uzeo broj telefona i kao javiće.
Nazvao je kroz dva dana i rekao da donesemo samo kontroler (koji je kroz 7 dana i zamenjen novim). Doduše, ovo se sve dešavalo u gigatronu ali verujem da je svuda isto.
Brate javio se momak u inbox pre tebe.Ali evo sledecu igru koju budem zabo na disku saljem tebi kod (ako bude bio uz igru)Javljam se.
Gift, ne rade nase kartice...Jel moze PS plus da se doda na US nalog sa SRB karticom ili mora preko sajtova da se uzima onaj gift da bi se dodao isti.
Ne može ni SRB kartica ni PayPal vezan za SRB karticu...Jel moze PS plus da se doda na US nalog sa SRB karticom ili mora preko sajtova da se uzima onaj gift da bi se dodao isti.
Bitrefil majkaIsplati se ovaj PS Plus sigurno, možda baš ne mora Premium ali svejedno.
btw ja gift kartice uzimam 1:1 ($100 za $100), sigurno da može jeftinije da se nadje ali plaćam kriptom pa mi odgovara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari