Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Secam se tog gameplay klipa, ali uopste nisam povezao da je to isti naslov tj Neo Berlin 2087...
Ne bih bas rekao da su roboti, vise im je to oprema... i sam protagonista je nosi u onom gornjem klipu.

Izlgeda zanimljivo ali jednolicno, barem sto se grafike i okruzenja tice. Previse sivo za moj ukus...

Potrajace jos dok izadje, valjda ce poraditi na tome da izgleda sarenije.

Jel koristi neko ps5 u kombinaciji sa sound barom (Sound bar na e-arc 2,1 a ps5 na drugi 2,1 hdmi) jel ima nekih anomalija prilikom koriscenja paljenja/gasenja sve tri komponetne i generalno koriscenja sound bara sa tv/ps5 i takodje jel neko uzeo ovaj novi vr2 planiram da ga uzmem ALI omatorilo se i vid se pogorsao na daljini do 30-50cm, dalje je okej,za blizinu naocare su mandatory :D daljina nije problem..

Imas temu za VR2, a za vid mogu da se umetnu stakla sa dioptrijom.

Jel koristi neko ps5 u kombinaciji sa sound barom (Sound bar na e-arc 2,1 a ps5 na drugi 2,1 hdmi) jel ima nekih anomalija prilikom koriscenja paljenja/gasenja sve tri komponetne i generalno koriscenja sound bara sa tv/ps5 i takodje jel neko uzeo ovaj novi vr2 planiram da ga uzmem ALI omatorilo se i vid se pogorsao na daljini do 30-50cm, dalje je okej,za blizinu naocare su mandatory :D daljina nije problem..
Sve radi kako treba, bez anomalija.

Mogu.

Sin je nosio kontroler baš zbog drifta (koji je dobio uz konzolu) i tražili su mu da donese i konzolu. Ja se pobunio, lik uzeo broj telefona i kao javiće.
Nazvao je kroz dva dana i rekao da donesemo samo kontroler (koji je kroz 7 dana i zamenjen novim). Doduše, ovo se sve dešavalo u gigatronu ali verujem da je svuda isto.
Meni su svojevremeno u Tehnomaniji trazili isto da donesem konzolu, kontroler i sve ostalo pripadajuce kako bi mogli da utvrde kvar....

Jel' PS Plus Premium radi bez problema kod nas , na US nalogu ?

da, da

Jel moze PS plus da se doda na US nalog sa SRB karticom ili mora preko sajtova da se uzima onaj gift da bi se dodao isti.

Tako nešto, samo nemoj nikako karticu da plaćaš skuplje od nominalne vrednosti. Ili toliko koliko piše, ili čak i jeftinije nekad može da se nađe kad su popusti, mada u poslednje vreme čini mi se ređe.

Ja sam pre par dana kupio baš od 25 usd na Amazonu za 25 usd, nisam našao jeftinije.

Najcesce se najvise isplate najskuplji. ja obicno uzmem 100 za oko 85

Isplati se ovaj PS Plus sigurno, možda baš ne mora Premium ali svejedno.
btw ja gift kartice uzimam 1:1 ($100 za $100), sigurno da može jeftinije da se nadje ali plaćam kriptom pa mi odgovara.

Pozdrav svima, izvinjavam se što samo upadatam u temu. Pretražio sam je i nigde nisam mogao da pronađem rešenje, uzeo sam PS5 umesto PS4 slim, i mislio sam da ću na TVu sad moći igrati u 4k rezoluciji, međutim kako sam povezao odmah mi je bacio 1080p i piše da ne podržava 4k. U pitanju je Vox 55ADS314BU

Nova konzola sa originalnim hdmi kablom?

Vrh Dno