almoust evil665
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.03.2011
- Poena
- 595
Druže vrati se ti na PC svaki post ti je neko kukanje u vezi performansa. Ako si očekivao 60 FPS zakucan u 4k prevario si se.
Ne citas moju kuknjavu. Performanse su odlicne sa 2042 ili TLOU I i II. Igre koje izgledaju fenomenalno. Problem je sto su igre zaostale u vremenu. Premalo PS5 igara.Druže vrati se ti na PC svaki post ti je neko kukanje u vezi performansa. Ako si očekivao 60 FPS zakucan u 4k prevario si se.
Ne citas moju kuknjavu. Performanse su odlicne sa 2042 ili TLOU I i II. Igre koje izgledaju fenomenalno. Problem je sto su igre zaostale u vremenu. Premalo PS5 igara.
A zadnji post je bio kako znati koji FPS imam, da li je lockan na 60, VRR ili 120. A Borderlands 3 i Destiny 2 bi trebale imati podrsku za 120FPS.

Pitao i ja isto pitanje pre needlju dana. Osnovno je da nema servisa kao sto je cloud play. Mada to ne bi imao ni u Srbiji jer samo saka zemalja ima servis.Da vas pitam nešto, skoro sam uzeo PS5 i sad bi da uzmem jedan turski nalog za PS plus zbog nize cene, pa me zanima jel taj turski isti kao i američki ili britanski ili ima nekih razlika? Hvala
To ce raditi samo ako imas Cryptopay virtuelnu Viza karticu jer jedino tako mozes da platis u PSN Store. Na zalost, trenutno je izdaju samo za UK rezidente. Kazu privremeno ali se ne zna koliko ce to privremeno trajati.Da vas pitam nešto, skoro sam uzeo PS5 i sad bi da uzmem jedan turski nalog za PS plus zbog nize cene, pa me zanima jel taj turski isti kao i američki ili britanski ili ima nekih razlika? Hvala
Moći ćeš, jer nije važno iz kog regiona je disk. Jedino što se tiče ograničenja u vezi regiona je taj da je potrebno imati isti region za disk i PSN nalog za download DLC dodataka konkretno te igre.
Važno da dobijamo moderne lemingse 😀Au trešine od današnjeg State of Play. Bar sekund nečega zanimljivog da su pokazali da zagolicaju interesovanje.
Oko 14k je gore-dole koliko vidim. Pretpostavljam da to sto mi je konzola digital nema veze?! Ne treba da brinem o dimenzijama hladnjaka?!Hladnjak juri oko 1000 kinti nema potrebe skuplji, ja imam SN850 1 TB i prezadovoljan sam. Cene ces morati sam da pretrazis... Tad je bio 125 eur na KP a u radnji sam ga nasao za 135 pa sam ga jelte uzeo u radnji.
Uzeo sam KC3000 i nema razlike izmedju internog i loada s SSD-a odlican jeSada su aktuelni diskovi sa brzinom 7.000 MBps i više. To je ono što tražiš pa onda cena pa onda kvalitet/pouzdanost.
kc3000 je odličan izbor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari