Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Imaš dokaz o kupovini koji ti je stigao na tvoj email, piši podršci, priloži svih 5 računa o kupovini, kao i o kupovini PS+ naloga (ne navodiš odakle si jer to oni i ne znaju, niti ih realno zanima), i kada ti vrate nalog uključi 2FA.

imam sve dokaze o kupovini, ali nikako ne uspevam da dobijem odgovor od nekog supporta.
pisao sam suportUK (a nalog mi je USA), ali zato sto nikako ne mogu da nadjem neki mail da se obratim USA supportu. ako neko ima jos neki nacin da kontaktiram support, a da nije Chatbot plz javljajte.

svakako kada vratim nalog ide 2FA! hvala, ****** sam sto to odmah nisam stavio
Cekaj jesi negde kliknuo pa isao d amenjas pass ili si samo dobio info da je promenjen pass. Ako nisi nista kliktao idi na psn i probaj da se logujes. Jesi imao 2 step verifikation?
ma samo sam dobio email da mi je promenjen ID, ne cak ni password. tako da nigde ne mogu da se ulogujem

Ja sam imao sličnu situaciju, kontaktirao sam support preko chata i uz izborni mail, dokazima o kupovini i serijskim brojem konzole gde je nalog prvobitno ulogovan su mi vratili access. Samo treba malo strpljenja da se dobiju

Problem je sto preko ovog "contact us" cim dobijem agenta, on ugasi chat. jer vidi da sony nije u usa i nece da pomognu.
Ja sam imao sličnu situaciju, kontaktirao sam support preko chata i uz izborni mail, dokazima o kupovini i serijskim brojem konzole gde je nalog prvobitno ulogovan su mi vratili access. Samo treba malo strpljenja da se dobiju
izvini pitaje, jer je isti slucaj kao kod mene? acc registrovan na USA, a konzla igrana preko nase IP adrese (srbija)? i kada si to radio, pre koliko?

Problem je sto preko ovog "contact us" cim dobijem agenta, on ugasi chat. jer vidi da sony nije u usa i nece da pomognu.

izvini pitaje, jer je isti slucaj kao kod mene? acc registrovan na USA, a konzla igrana preko nase IP adrese (srbija)? i kada si to radio, pre koliko?
Da bi dobili agenta morate prvo preko VPN-a da se zakačite na neku Američku IP adresu. Ja sam tako dobio nazad 15 dolara zbog moje pogrešne kupovine.

Cod mw 2 najgora kupovina ikada. A nema opcije refund-a.😎👀

Tako je, USA account a ja u Srbiji. Kao sto rece kolega iznad, mora USA vpn. Pre mozda godinu ipo, tako nesto je bilo kad sam se ja jurio sa njima

jel mora da ima ssd heatsink u planu mi je da uzmem kingston kc3000 mislim da bese pa nema heatsink

Mora heatsink, konzola bukvalno nakon nekoliko minuta upozori sa novijim verzijama firmware-a da nemaš heatsink i da ne može da nastavi da koristi ubačeni SSD. Na KP za 1000 dinara imaš da kupiš odličan heatsink koji paše, ja sam uzimao klijentima

Mora heatsink, konzola bukvalno nakon nekoliko minuta upozori sa novijim verzijama firmware-a da nemaš heatsink i da ne može da nastavi da koristi ubačeni SSD. Na KP za 1000 dinara imaš da kupiš odličan heatsink koji paše, ja sam uzimao klijentima

Ja sam iz makedonije tako da nemogu na kp,nista trazicu sa heatsink

Ima malina za 700 valjda, fercera sve u 16

Koja je razlika izmedju ove nove iteracije PS5 sa C sasijom i predjasnih modela?

Dobro veče, moje poštovanje

Planiram da uskoro kupim Sony Plastation 5 .

Do sada sam igrao igrice na desktop računaru pa bih da probam nešto novo,pošto ranije nisam imao potrebu da koristim Sony Plastation.

Posto imam tv marke Fox (nije smart).

1. Da li bi postojali neki problemi ako bi povezao Sony Plastation na moj tv?

2. Pošto mi je na taj fox tv povezan i eon boks, Sony plastation bi povezao na neki drugi hdmi ulaz.

Da li bi to predstavljalo neki problem?

Hteo bih da igram i novije igrice kao sto su na primer Hogwarts Legacu,NBA 2k22,Gta 5 itd?

@Milan1989 Radiće PS5 na svakom televizoru/monitoru, mada bih ti preporučio da što pre uzmeš i 4K TV, greota je ne koristiti pun potencijal konzole. :)
I nebitno je koji HDMI ulaz koristiš.

I NBA2k23 je poslednja verzija igre. ☝️

120hz, ali to ne treba da ga opeterecuje. Ima vremena kad bude menjao tv...

Cek, znaci 2.1 je potreban samo ako hocemo 4k i 120hz? 4k/60 moze i na redovnom hdmi?

Novi State of Play se odrzava sutra, u 22h bice direkt na YT.

State of Play returns with its first show of 2023! Get ready for new looks at some anticipated games from our third-party partners, as well as a first glimpse at five PlayStation VR2 games set to arrive later this year. Then, settle in for more than 15 minutes of all-new gameplay details and updates on Suicide Squad: Kill the Justice League, the next game from Rocksteady Studios.

Poslednja izmena:
Na ps+ su ubacili horizon forbiden west

Cao, kad pomenuste TV, imam pitanje za ovaj moj od pre 2 godine kupljen. Samsung 4K UHD od 55 inca:

Njega sam povezao sa PS5 sa HDMI kablom koji sam dobio uz Sony. Da li je taj HDMI 2.1 koji pominjete? I da li ovaj TV podrzava taj 2.1?
Nisam siguran da li je ovom TVu maximalno 4K 60 Hz ili moze i 120 Hz npr sa tim 2.1 kablom??

Rekao bih da TV ne podrzava HDMI 2.1... barem nigde ne pise, a verujem da bi pisalo da je 2.1.

Tako da 4K/60Hz.

Ljudi ajd se osposobite da pretrazite na Google svoj model televizora i specifikacije.
Da ne bi u narednim danima svako malo neko kacio koji TV ima i proveravao ovde da li podrzava 120Hz (hdmi 2.1) ili samo 4K 60Hz

znaci ode ne sa google i ukuca model televizora i rec specification i pogleda se na prvih par sajtova koje izbaci u pretrazi.
Na primer sajt koji je Alex okacio je odlican : rtings.com

Tu8000, tu7000, ru7000 to su sve entry modeli. imam tu7000. Znaci low budget od Samsunga. To je tv da uzmes cisto da imas 55”. Moze posluziti za netflix i ps5. Nema HDMI 2.1 i Tizen je preocajan.

Kad smo kod FPS-a, kako se moze provjeriti? Ne postoji nacin jel tako? Malo igrao forbidden west, na graphics modu kao da je 10FPS. A tv mi je inace 65Q70B koji ima 4x 2.1 HDMI i ima VRR i 120Hz podrsku ali ja uopste ne vidim da radi bilo 120Hz ili VRR. Mozda je do kabla mozda do nekih podesavanja ali ko kad covjek nema info uopste kakve su performanse. Npr hell let loose ima groznu optimizacij upa se obradujem, VRR mi podrzan sad ce to biti tecnije. Npe, jednako grozno igrati ka ona starom 55Q65T.

Vrh Dno