Ne želim da ispadne da pljujem ili fangirlujem za x box ali neće se mnogo usrećiti sa ovom generacijom. Mi smo uzeli opet ps5 zbog klinaca i Astra i vr.
Suludo je da ovo rade kad većina igara radi bolje na seriji x , imaju problema sa rt u dosta igara , konzola nema snage i to revieweri primećuju da je uvek slabija od serije x na youtubu. Imaju pritužbe na baterije dualsense, 2 ili 3 tužbe za overcharging igara i jako ružan dizajn same konzole. A opet imamo 3 ili 4 eksluzive za sony ps4 i ps5 i retunral ps5 eksluzivu (ako ima još neka izvinjavam se ) i 3 puta prežvakan TLOU part 1 uncharted 4 itd.
Ljudi sa ps4 ne moraju da menaju još konzolu ako ne gledamo framerate i rezoluciju do ragnaroka.
Zašto ovo rade kad se može uzeti xsx koji je realno jači? Možda i MS poskupi konzole ali opet xss je 220e ponekad u EU. Što moj komšija Mitar kaže Merak nema cenu. Neko hoće da ima i treba da kupi.
Deluje da su potezi izhitreni. Sve ovo treba da doprinese da padne cena a ne da skače. Bolje da rade na ekskluzivama i da taj vr2 stvarno nešto donese novo a ne da budu state verzije igara. Mislim da će kupaca još oterali ka MS kao što smo i mi prodali prvi PS5 početkom godine i prešli na x box. Možda i MS prati povećanje cena. Sada ko hoće stvarno treba da uzme