Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Možeš da imaš, ali gubiš pristup svim onim igrama koje si dobio na prethodnoj pretplati.

Nisi razumeo... kada ti istekne PS Plus pretplata na jednom nalogu, recimo UK, sada kada uplatiš na US, nemaš pristup onim igrama koje si uz pretplatu dobio na UK.

Nisi razumeo... kada ti istekne PS Plus pretplata na jednom nalogu, recimo UK, sada kada uplatiš na US, nemaš pristup onim igrama koje si uz pretplatu dobio na UK.
Upravo to. Jedini razlog što ostajem na UK je gomila igara koju sam sakupio za sve ove godine preko PS Plus. Da mi to nije bitno odmah bih uzeo US bez razmišljanja

znam to nego kazem nema razloga da ne moze na dva naloga, ali kada razmislim sta ce ti dve ps plus pretplate...meni je osnovni us a drugi sam napravio UK ako bude nesto povoljnije

A je l ima neko pojma gde i kako ovi likovi sto prodaju po kp nalaze konzole? Ja imma drugive i u Nemackoj, Austriji, Madjarskoj, imam brata u Americi i nigde ne mogu da nadjem. U Game Centru sam rezervisao ali nemam pojma koji sam na listi. Nisam uopste ocekivao nesto ovako pa me to toliko nije ni zanimalo. Svakako sam morao prvo da prodam 4 Pro i sve sto imam od opreme za njega da bih imao kesa za peticu tako da mi nije nista znacilo ni da je bilo ranije da se kupi... tek sam se i prijavio za 5 kad sam unovcio 4.

znam to nego kazem nema razloga da ne moze na dva naloga, ali kada razmislim sta ce ti dve ps plus pretplate...meni je osnovni us a drugi sam napravio UK ako bude nesto povoljnije
Pa to, ne trebaju ti dve PS Plus pretplate sem za dodatne PS Plus popuste kojih bude često :) Meni je glavni nalog UK a imam još dva US baš zbog toga što nekad cene budu bolje na jednom a nekad na drugom. A dva US samo zbog toga što jedan delim sa drugom pa će i tu verovatno biti PS Plus kad nabavi PS5 jer će to biti njegov glavni nalog. Tako ćemo pokriti PS Plus popuste za obe regije :)

verovatno su na listama cekanja i kad im stigne okace, druga solucija je da su u dilu sa nekime iz radnje ili sami rade u radnji... mada je to manje verovatno

Mare uzmi US pretplatu, jeftinija je, ništa na ovima drugima ne dobijaš što nećeš dobiti na US...
Opcija ti je i da kupiš nosilac PS Plus nalog na razmenai*gara... Imaćeš pretplatu još neko vreme (ne znam zašto, ali obično svima pretplata ističe u septembru), taman da vidiš kako ti se sviđa, a većina ljudi hrčkari igre na tim nalozima godinama tako da ćeš sa PS5 collection imati minimum 50-60tak igara oma, i još plus dve svakog meseca...
Taj nalog koristiš samo kad staviš igru koja se na njemu nalazi na download i ponovo se loguješ na svoj primarni sa kojeg igraš...
Dobra je stvar što ga uvek možeš prodati dalje, kad se izigraš, što nećeš moći ako PSPlus i sve igre vežeš za svoj orginalni nalog...

Mada i ovaj PS5 collection je obuhvatio većinu dobrih igara sa PS4, nećeš mnogo propustiti ako uzmeš i novi klot nalog, ali ponavljam moj ti je savet, pravi sebi poseban PS Plus nalog odvojen od glavnog naloga...

Ja da se pohvalim :)

Uzeo sam dodatni dzojstik (po oglasima 65-75€ I nemaju na stanju ili nesto sviraju k... u radnji sa fiskalnim racunom 9.000) ali sam se prijatno iznenadio kada sam video da rade i sa PS4 dzojstici. Od njega imam 4 kom pa svakako mozda ostavim ta dva ako se nekad skupi drustvo.

Prilozi

• 121F8622-8B46-45CE-B6C6-405B970513C8.jpeg
    121F8622-8B46-45CE-B6C6-405B970513C8.jpeg
    114.9 KB · Pregleda: 37
  • 987EA97B-FF31-4F5E-99F8-CBEE5BB4978B.jpeg
    987EA97B-FF31-4F5E-99F8-CBEE5BB4978B.jpeg
    200.6 KB · Pregleda: 38
Rade i PS4 kontroleri, ali samo na PS4 igrama.

Ja da se pohvalim :)

Uzeo sam dodatni dzojstik (po oglasima 65-75€ I nemaju na stanju ili nesto sviraju k... u radnji sa fiskalnim racunom 9.000) ali sam se prijatno iznenadio kada sam video da rade i sa PS4 dzojstici. Od njega imam 4 kom pa svakako mozda ostavim ta dva ako se nekad skupi drustvo.
Jel to digital varijanta :)

A je l ima neko pojma gde i kako ovi likovi sto prodaju po kp nalaze konzole? Ja imma drugive i u Nemackoj, Austriji, Madjarskoj, imam brata u Americi i nigde ne mogu da nadjem. U Game Centru sam rezervisao ali nemam pojma koji sam na listi. Nisam uopste ocekivao nesto ovako pa me to toliko nije ni zanimalo. Svakako sam morao prvo da prodam 4 Pro i sve sto imam od opreme za njega da bih imao kesa za peticu tako da mi nije nista znacilo ni da je bilo ranije da se kupi... tek sam se i prijavio za 5 kad sam unovcio 4.
Onda ti drugovi nece da ti nabave, meni drug uzeo u ono najteze vreme da se nadje sa garancijom kod preprodavca odmah. Onda je pre nedelju dana uzeo sebi novu za 620 disk verziju isto sa oglasa tamo. Drugari u Becu uzeo pre 15 dana digitalnu 600 eur. Ima ih koliko hoces i nije drasticno ogromna cena kod njih, ne znam sto ti kazu da ne mogu da nadju, jedini sam ja 800 platio mada sam je uzeo nedelju dana posto je lansirana u prodaji ko preprodavca tacnije marokanca iz mediamrktk garancija i racun

Kako stoje stvari, konzole da se kupe redovnim putem i po normalnoj ceni, ove godine nece moci!

Negde sam pročitao da Sony razmišlja i da poveća cene svojih konzola, jer su komponente dosta poskupele. Ne bi me to čudilo, i da se posle odjednom pojave svuda konzole u redovnoj pojavi! Možda je sve ovo njihova taktika!

Od pošiljaoca IRIS MEGA DOO, za vas je preuzeta pošiljka
Direktno od uvoznika a ne od CL se salju izgleda konzole ili su te dve firme u dilu

Ja sam saznao da sam 194. na listi za DE u CL-u. A koliko znam, nisu ni jednu do sada isporucili.... Tako da... bice ovo dugo cekanje

Pa prijavi se i kod drugih, što bi čekao CL? Sad su 10-tak obezbedili, javilo se više forumaša na prethodnim stranama

Ja koliko sam razumeo, sve su bile klasične, a čovek je naručio DE. Biće baš dosta čekanja za nju.

Onda ti drugovi nece da ti nabave, meni drug uzeo u ono najteze vreme da se nadje sa garancijom kod preprodavca odmah. Onda je pre nedelju dana uzeo sebi novu za 620 disk verziju isto sa oglasa tamo. Drugari u Becu uzeo pre 15 dana digitalnu 600 eur. Ima ih koliko hoces i nije drasticno ogromna cena kod njih, ne znam sto ti kazu da ne mogu da nadju, jedini sam ja 800 platio mada sam je uzeo nedelju dana posto je lansirana u prodaji ko preprodavca tacnije marokanca iz mediamrktk garancija i racun
Jedan od njih mi je najbolji drug, drugi mi je kum, a rodjeni brat mi je u USA. Svi svo mi trazili, ali neeema. Svi bi oni i sebi da uzmu pored mene. :) Tako da to nije sigurno. A kazi mi gde ste vi to nasli za 600,620 koliko hoces? Imas neki link do tih oglasa?

Prijavljen sam i kod GC-a isto za DE, ali ne znam kako oni stoje sa brojem isporucenih. Iskreno, ako bude ove godine, bicu zadovoljan.

Prijavljen sam i kod GC-a isto za DE, ali ne znam kako oni stoje sa brojem isporucenih. Iskreno, ako bude ove godine, bicu zadovoljan.
Aha, digital... iskreno mislim da njih neće biti dovoljno ni do kraja godine. Ja sam prešao na disk iako ne koristim diskove uopšte.

ja sam pikirao digitalca i kad sam procitao da ce sony verovatno vrlo malo da ih proizvede narucio sam disk verziju onomad, mislim da je tako i sugerisano ovde

Koliko sam razumeo razlika u proizvodnji izmedju disk/digital je 3 prema 1. Na disku gube mnogo manje para nego na digital verziji zato je i ta razlika.

inace ima dosta konzola za ovog decka sto trazi i cena im ne prelazi 700 dolara, moze se naci za 650 lagano. Reci tojima da ne traze po prodavnicama nego po oglasima.

Jedan od njih mi je najbolji drug, drugi mi je kum, a rodjeni brat mi je u USA. Svi svo mi trazili, ali neeema. Svi bi oni i sebi da uzmu pored mene. :) Tako da to nije sigurno. A kazi mi gde ste vi to nasli za 600,620 koliko hoces? Imas neki link do tih oglasa?
Sve sto smo uzeli bilo je na ebay de, evo i sad ih ima disk verzija po 680 i nize svaki dan ima brdo, mi bi nasli u okrugu do 100km ko je prodavac ode kod njega kuci da mu pare i uzme, nema ni lazi ni prevare a ima ih bas brdo mozes sam da vidis

Kad ovo čudo dolazi kod nas, zna li se nešto?

Nazad
Vrh Dno