Hvala ti saljem ti na PP account infoNece da banuju ako se uradi za 1 ili 2 naloga.
Banovace ako neko masovno to radi za gomilu naloga.
Ilija posalji mi na PM detalje i uradicu ti to sutra.
Veceras tesko jer je pitanje kad cu da stignem sa nekog decijeg rodjendana. Ako dodjem u neko normalno vreme OK, ako ne sutra ce ti biti zavrseno.
Posto nisam nikada dodavao neki nalog na konzolu tj. imam samo svoj, pretpostavljam da se samo ide na add account, onda se klikne na svaku PS+ igru da se doda u Library i posle brisem account.
Ako je neko vec radio neka mi potvrdi.
Cenim da je ceo proces 10min
I ja sam u soku bio juce kad su me zvali , jos ne verujem niti cu verovati dok mi konzola ne stigne u sreduJe l se vi zezate ovo za cl? Prijavio sam se 1 dan. Niko ne zove....
Dzaba sada vec, razdelili su sve sto su dobili. A Digital nisu ni dobijali@Villy_Da_Man Ako si se prijavio za digitalnu, zato ne zovu, jer ih nisu dobili. Ako si se prijavio za dvd verziju, zovi ti njih da im se načestitaš nove godine...
Ne znam šta si ti prijavio ali @Raider je prvo prijavio isključivo digitalnu, a tek posle nekog vremena dopunio narudžbinu i izjavio da može i jedna i druga verzija... Oni navodno nisu zabeležili tu njegovu promenu (proširenje) narudžbine...Baš će se potresu xD Kolega iznad i ja isto napomenuli da može bilo koja verzija, nisu konstatovali...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari