Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Nece da banuju ako se uradi za 1 ili 2 naloga.
Banovace ako neko masovno to radi za gomilu naloga.

Ilija posalji mi na PM detalje i uradicu ti to sutra.
Veceras tesko jer je pitanje kad cu da stignem sa nekog decijeg rodjendana. Ako dodjem u neko normalno vreme OK, ako ne sutra ce ti biti zavrseno.

Posto nisam nikada dodavao neki nalog na konzolu tj. imam samo svoj, pretpostavljam da se samo ide na add account, onda se klikne na svaku PS+ igru da se doda u Library i posle brisem account.
Ako je neko vec radio neka mi potvrdi.
Cenim da je ceo proces 10min

Nece da banuju ako se uradi za 1 ili 2 naloga.
Banovace ako neko masovno to radi za gomilu naloga.

Ilija posalji mi na PM detalje i uradicu ti to sutra.
Veceras tesko jer je pitanje kad cu da stignem sa nekog decijeg rodjendana. Ako dodjem u neko normalno vreme OK, ako ne sutra ce ti biti zavrseno.

Posto nisam nikada dodavao neki nalog na konzolu tj. imam samo svoj, pretpostavljam da se samo ide na add account, onda se klikne na svaku PS+ igru da se doda u Library i posle brisem account.
Ako je neko vec radio neka mi potvrdi.
Cenim da je ceo proces 10min
Hvala ti saljem ti na PP account info

vaistinu stigao, aj grafika nisam ni sumnjao sve top mada sam jos uvek u full hd prici ali zvuk sto izuva, na ovih mojih 7.1 nista mi nije ovako dobro zvucalo. oikao se astro i skylandersi superchargersi posto klinci imaju disk i 10ak figuric, sjajna zabava

cekam da napusti familija lokaciju docnije pa da udarim od Unchartedu, eventualno Control da vidim kako izgleda

Meni je za tri meseca korišćenja tri puta zabo u rest modu. Poslednji put pre 3-4 nedelje. Od tada mislim da je bio samo jedan fw update.

Svaki put sam morao da izvlačim sve kablove kako bi konzola reagovala na držanje dugmeta za pokretanje rebuilda... Svaki put je uz manje ili više muka oživela.

Konzola mi je konstantno u rest modu, znači mi ta opcija i neopterećujem se. Ako crkne, tu je garancija...

Zna li se da li su i drugi dobijali sada nove količine ili je ovo bio samo CL?

Ja se prijavio kod GC i CL, pa od koga stigne pre. Sve što bude pre novembra 2021 biće dobro

Je l se vi zezate ovo za cl? Prijavio sam se 1 dan. Niko ne zove....

@Villy_Da_Man Ako si se prijavio za digitalnu, zato ne zovu, jer ih nisu dobili. Ako si se prijavio za dvd verziju, zovi ti njih da im se načestitaš nove godine...

Baš će se potresu xD Kolega iznad i ja isto napomenuli da može bilo koja verzija, nisu konstatovali...

Da da , cak i ja planiram da im dam lovu jer mnogoooo bolje izgleda u crnoj boji

i to je deo hajpa, glavu dajem ako nisu u dilu sa sonijem pa sad prave priču... prokleti marketing sve im je dozvoljeno...

Baš će se potresu xD Kolega iznad i ja isto napomenuli da može bilo koja verzija, nisu konstatovali...
Ne znam šta si ti prijavio ali @Raider je prvo prijavio isključivo digitalnu, a tek posle nekog vremena dopunio narudžbinu i izjavio da može i jedna i druga verzija... Oni navodno nisu zabeležili tu njegovu promenu (proširenje) narudžbine...

I da, naravno da se neće potresti...

Znaci skalperi i dalje rade :)

A ***, radice skalperi dokle god ne bude konzola po prodavnicama.

Trenutno jedino XBOX Series S covek moze da kupi bez neke rezervacije i visemesecnog cekanja..

Jel koristi neko remote play aplikaciju, skinuo apk instalirao na eon ali pri loginu izbacuje da ne moze da ostvari konekciju.

Od pre dva dana sam i ja ponosni vlasnik PS5. Konacno stize iako sam svuda odradio preorder..
Mojoj sreci nema kraja. :D
Prethodnu generaciju sam preskocio pa planiram prvo sve da nadoknadim, stoga me zanima samo jedno:
Ako sam dobro razumeo, uzmem PS+ recimo na godinu dana i imam celu ovu kolekciju igara bez nekih dodatnih cimanja ? Ako je tako, jel imate neki predlog gde da kupim taj PS+.. video sam da ima po Instant gamingu, G2A ali prvo bih da pitam gde vi uzimate da budem siguran.

Tako je. Gledaj i na cdkeys za kupovinu.

ja sam vidjao juce na gamivo dc keys i g2a da ima oovoljno dok sam jurio gift card

Instant gaming 5400 za UK, cdkeys manje od 3000 za US. Potpuno obavezna kupovina s obzirom šta se dobija :) Ja sam na UK godinama pa sam morao opet UK uzeti...

pa zar ne mozes da imas dva naloga, jedan uk jedan us
da da i meninse ucinilo da je us 12 meseci nesto dzaba bio

Nazad
Vrh Dno