Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Pominje se leto gospodnje 2021 kraj Maja, početak juna, Sony je najavio veće količine. Najbolje je da se ne nadaš ništa, prijavi se na listu čekanja i čekaš i čekaš i čekaš....

Pitanje je ove godine da li će i biti redovno da se kupe. Svako koje preordovao, može da očekuje, ostali redovnim putem, tek 2022 ili Kp po višoj ceni, ako i Sony ne poveća svoju cenu, kao što se na pojedinim mestima piše. Sve se ovo radi sa planom!

Jedan od njih mi je najbolji drug, drugi mi je kum, a rodjeni brat mi je u USA. Svi svo mi trazili, ali neeema. Svi bi oni i sebi da uzmu pored mene. :) Tako da to nije sigurno. A kazi mi gde ste vi to nasli za 600,620 koliko hoces? Imas neki link do tih oglasa?
A evo je jos jedna od jutros kupljena za jos jednog drugara 650€ isto Nemacka, do sad smo kupili 5 komada, jedna meni jedna bratu i ostalo ovi drugovi, izgleda brate da se tvoji bas ne cimaju da ti nabave 😀 isto kutija garancija itd

Meni pre nekih 2 sata stigla konzola iz CL , nego sam se zaludeo sa Astro igrajuci . Jedina da kazem apsurdnost mi je fiskalni racun izdat 12 . Februara iako mi je konzola tek juce , 16 poslata .

Stigao je i meni najzad PS5. Standardna verzija, pošto od Digitalne nema ništa. 🙂

Ali dobro, sad mogu da puštam onaj jedan 4K Bluray disk sa filmom. 😂

Meni pre nekih 2 sata stigla konzola iz CL , nego sam se zaludeo sa Astro igrajuci . Jedina da kazem apsurdnost mi je fiskalni racun izdat 12 . Februara iako mi je konzola tek juce , 16 poslata .
Tada su spremali pošiljke za slanje, pravili adresnice, itd. Tek juče su kurirske službe mogle da ih preuzmu.

Znaci i CL konacno dobio. Pretpostavka je da ce i kod ostalih biti novi wave uskoro (u jednoj od radnji sam pri vrhu liste bio jos prosli put kad je bio wave u decembru, rezervisao odmah na dan kad je poceo preorder, ali sam preskocen iz nekog razloga iako je sve ok sto se rezervacije tice kako su rekli). Rekose i da su dobili listu po kojoj idu i da ne mogu da mi kazu koji sam na toj listi, ali dobro, izgleda da polako dolaze konzole pa ce valjda doci i smrtnici na red u nekom trenutku. Inace sam rezervisao i digital i disk pa sta od toga stigne prvo (verujem disk).

A kako se prijavljujete na te liste, kad god sam zvao svi se prave blesavi, prijavite sa na news letter i sl...

Poručili smo još u septembru.

Na više mesta xD

U prevodu ako se nisam prijavio u septembru sad mogu da se slikam? :)

Jesi ti beše naručio Digital pa ti ponudili sad ovo ili kako... Ne mogu da se setim. Ja sam u Septembru isto ali samo Digital.
Tako je. Bio sam prvi na listi za Digital, pa sam im javio da može i Standard, i sada su me zvali i ponudili Standard. Preskočili su me u prvoj turi, ali ispoštovali su me i ne mogu da se požalim.

Kako doznati koji smo broj u Cl? I ja sam samo digital

Stigao je i meni najzad PS5. Standardna verzija, pošto od Digitalne nema ništa. 🙂

Ali dobro, sad mogu da puštam onaj jedan 4K Bluray disk sa filmom. 😂

Tada su spremali pošiljke za slanje, pravili adresnice, itd. Tek juče su kurirske službe mogle da ih preuzmu.
Pa zar nije bolja ta standardna u odnosu na digital?

Kako doznati koji smo broj u Cl? I ja sam samo digital
Nisam dobio odgovor skoro ni na jedan mail koji sam im slao. Pozovi ih telefonom i pitaj da provere. Ujedno mozes da napomenes da zabeleze da hoces i standard umesto digital. Ja sam pre-orderovao 18. septembra digital kod njih, prvog dana kada je bio preorder. Preskocili su me u prvoj turi u novembru. U novembru sam ih 3 puta zvao nakon 19.11. i napomenuo da zelim i standard umesto digital. Preskocili su me i u drugoj turi sada. Zvao sam ponovo pre nekoliko dana, kada je ovde bila informacija da su zvali ljude, i nisu imali uopste zabelezeno da sam hteo standard umesto digital. Bio sam ljut i svasta sam im rekao. Moram da cekam sledecu turu, kad god to bude bilo.Mozda ne dodjem na red ni tada. Prijavljen sam i na drugim mestima na liste cekanja. Pre ce neko od njih da me pozove nego CL.
Inace sam 5. na listi za Digital, sto sam u vise navrata proverio kada sam zvao bio.

Poslednja izmena:
Prijavite se na vise mesta i cekate. Sta se mlatite i zovete ljude, zar stvarno mislite da oni koji vam se jave odlucuju i znaju nesto vise.

Computerland, totalni amateri! Naručio sam 19. septembra i trenutno sam 25 na listi. Inače, po turi dobijaju 10 konzola...
Sledeća tura, ko zna kada!
Haos!

CL ne stavlja vise na listu cekanja...

Možda ne stavlja više, ali ja sam 25 na listi!

pa tako mi odgovorili iz CL

Koliko malo DE verzija dobijamo, tesko da ce to ove godine da opsluze. Disk verziju verovatno hoce.

Pa da, pisao sam na mail prodavnici u ada molu sinoc, dobio odg jutros

Nazad
Vrh Dno