Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ja odoh da nas da preuzmem punjac, bice to vrlo lepa investicija. Sto zbog estetike, sto zbog funkcionalnosti. Jedino se pitam, da li je dobro za bateriju da stalno stoji na njemu?

Posto to nije mobilni telefon, pa da me boli uvo, jer cu ga zameniti za godinu dana...
Ne treba da stoji na njemu sem kad se puni. Nije dobro ni za jednu bateriju stalno dopunjavanje, sve one imaju broj ciklusa punjenja koji je optimalan

I meni je upravo stigao punjac iz GC .

A meni iz Gamesa. Gigatron se javio i predlozio sledecu nedelju za dostavu (eventualno)...

Ne treba da stoji na njemu sem kad se puni. Nije dobro ni za jednu bateriju stalno dopunjavanje, sve one imaju broj ciklusa punjenja koji je optimalan
Kod mene posle igranja dal bilo sat ili 10 min uvek stoji ukljucen da se puni, kako god hoce nije nista vecno ili covek da se opterecuje tim stvarim, sve stvar coveka, na kraju krajeva svi smo to uzeli da koristimo i uzivamo ne opterecujemo. Bar ako nista dzojstika ima na kg da se kupi svugde

Stize nova tura definitivno. Mada i dalje su to smesne kolicine..

To je verovatno rezervisano unapred, jer samo na 1 mestu ima 100+ ljudi na listi čekanja..

Aha, za rodbinu i prijatelje...

Ratchet and Clank: Rift Apart izlazi 11.06.

Znaci do juna nema nesto spektakularno da se igra. Taman ce valjda do tada doci i konzole.

Mobilni ili ne, svaka baterija koja stalno stoji na punjaču će veoma brzo izgubiti na kapacitetu/ naduti se / i eventualno explodirati
Izazivajući povrede i smrt.
Bateriju nakon što se napuni do kraja, treba isprazniti, po mogućstvu do 5 procenata.
Nakon toga, opet punjenje.
Broj ciklusa punjenja bilo koje baterije je ograničen, i ciklusi treba da budu što duži.
A ne kraći.
Kako ne bi došlo do deterioracije baterije.
Naduvanja.
Povreda.
I smrti.

smrt nego sta
samo sad globalisti sve vode kao covid, pa se o tome ne prica
2020. je godina sa najvecom stopom rasta smrti uzrokovane baterijama
jedino sto to ne mozete nigde procitati u mejnstrim medijima
samo kod lepog kokana

Ne bih da zvučim čudno, ali sinoć sam sanjao da su zvali za ps5, kao šalju 3 komada xD
E da, kad ste se prijavili za listu čekanja? Koji datum?

@Copyright
Isto, ja 19. Sept. al sam napomenuo da moze i standard. Valjda će zvati, a i u GC sam isto na listi. Prokinuće valjda negde.

Ja 19 septembra .

Ja 19 septembra
Ja sam u CL preorderovao 18. septembra digital verziju, ali sam posle napomenuo da moze i standardna nakon 3 telefonska poziva u novembru jos. Mene nisu zvali iz CL. Al sam ih zvao ja. Navodno uopste nisu imali napomenu da ja hocu i standardnu umesto digitalne. Toliko o profesionalnosti i o postovanju redosleda preordera.

Moguce da ce te zvati sutra , s obzirom da su meni rekli da mogu sutra posle 18 casova da preuzmem konzolu u radnji ili da u utorak salju kurirskom sluzbom .

Nece me zvati. Jer su mi rekli da su zvali za sve koliko je konzola stiglo. I da moram da cekam sledecu turu. Malo je reci da sam bio vrlo besan.

Ja sam u CL preorderovao 18. septembra digital verziju, ali sam posle napomenuo da moze i standardna nakon 3 telefonska poziva u novembru jos. Mene nisu zvali iz CL. Al sam ih zvao ja. Navodno uopste nisu imali napomenu da ja hocu i standardnu umesto digitalne. Toliko o profesionalnosti i o postovanju redosleda preordera.
Bukvalno isto, samo 19. Sept. I ja sam zvao i napomenuo isto sto sam pre par meseci, nisu imali u vidu da sam rekao da mogu obe verzije. No dobro, bar se uvozi malo po malo. Kad stigne da stigne.

Da, jos su me pitali sto se toliko bunim i sto nisam preorderovao prvog dana u septembru obe verzije u isto vreme i standardnu i digitalnu?? Da, jesam sad bih dobio konzolu i to mi rekose u CL.

Ja sam se iskreno odavno oprostio od rezervacije za PS 5 u CL , tako da me iznenadilo kad su zvali . Da ne pricam koliko sam ih napljuvao i preko telefona i ovde na forumu i na drustvenim mrezama . Ali ipak ne verujem dok mi konzola ne stigne u sredu

Mobilni ili ne, svaka baterija koja stalno stoji na punjaču će veoma brzo izgubiti na kapacitetu/ naduti se / i eventualno explodirati
Izazivajući povrede i smrt.
Bateriju nakon što se napuni do kraja, treba isprazniti, po mogućstvu do 5 procenata.
Nakon toga, opet punjenje.
Broj ciklusa punjenja bilo koje baterije je ograničen, i ciklusi treba da budu što duži.
A ne kraći.
Kako ne bi došlo do deterioracije baterije.
Naduvanja.
Povreda.
I smrti.

Smrt baterijama i amerikama !

Nisu krive amerike. Pa to su samo ljudi.
Čuvajte baterije.
I čuvajte se baterija.

Jer može doći do povreda.
I smrti.

Zdravo jel neko ko ima PS5 voljan da mi aktivira PlayStation Plus Collection?
Trebalo bi onda da mogu na svom PS4 Pro uz aktivan PSN da imam:
  • God of War
  • The Last of Us: Remastered
  • Uncharted 4: A Thief’s End
  • Battlefield 1
  • Monster Hunter World
  • Fallout 4
  • Final Fantasy XV
  • The Last Guardian
  • Ratchet and Clank
  • Infamous: Second Son
  • Days Gone
  • Bloodborne
  • Detroit: Become Human
  • Batman Arkham Knight
  • Mortal Kombat X
  • Persona 5
  • Until Dawn
  • Resident Evil: Biohazard

Poslednja izmena:
Mislim da su pricali da ce banovati te naloge koji to rade. Ne znam da li je sigurno da se zezas sa tim.

Nazad
Vrh Dno