Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ja imam vremena dosta (tu i tamo), a manjak volje je problem.
Dodje se na isto, nougejmer :)

Ja se i ne secam kada sam zadnji put nesto piratski igao. Ionako nemam vremena da igram ono sto hocu, pa onda makar dobro proberem sta mi se igra i to kupim original

Isto, skinuo sam brdo igara za ps4 kroz fakepkg, igram pes kad dođu drugari i to je to.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Ladno su bili u pravu neki na Tviteru da će 15. biti predstavljane UI :) Sony pojačava tempo pred finiš :)

Sjajno izgleda. Onaj feature sa hintovima je mama za lovce na trofeje :)

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Poslednja izmena:
https://www.hcl.hr/vijest/ps5-voice-chat-162272/
Kapiram da nas snimaju stalno, ali ovo je malo bez veze..
Koliko puta pričaš sa neki o nekom proizvodu i sutradan Google ads ti pukne reklamu. Suludo je misliti da ako ne kliknemo da prihvatamo da imaju pristup audio sadržaju da će ih to sprečiti. Privatnost je iluzija. Mene lično nije briga nek slušaju do mile volje. Kad je bitno ne pričam u blizini "sumnjivih" uređaja.

Koliko puta pričaš sa neki o nekom proizvodu i sutradan Google ads ti pukne reklamu. Suludo je misliti da ako ne kliknemo da prihvatamo da imaju pristup audio sadržaju da će ih to sprečiti. Privatnost je iluzija. Mene lično nije briga nek slušaju do mile volje. Kad je bitno ne pričam u blizini "sumnjivih" uređaja.
Ovo mogu da potvrdim u vezi reklama. Bukvalno pričamo drug i ja o nekoj votki koju je nabavio za kafić i sutradan stiže reklama na instagramu... telefon bio u istoj prostoriji, nisam aktivno koristio dok smo pričali.

Kraj off-a

Svi smo to iskusili.
Ali meni je ovo malo preterano. Sta sad, u voice-u moze koliko puta da bude nesto izvuceno iz konteksta i popijes neki ban tek tako. Da ne pricam ako ne daj Boze kazes neku rec tipa niga, gej i slicno..

Evo ja nisam. :) Wi-fi na telefonu mi naravno nije ukljucen 24/7.

Valjda ce da koriste inpute da unaprede servis a ne pandurski pristup da banuju kad psujes i slično.

Da li zaista neko veruje da će Sony da uposli ljude da slušaju na milione party-ja, 24/7?

Ovo se odnosi na nešto što i Xbox uveliko ima, a to je da se višestruko prijavljeni party može slušati. Dakle ne kada je neko "drugarsko" zezanje i spominjanje psovki i šta god, već kada se neko iz nekog razloga oseća ugroženim. Kao što to godinama imaju sve socijalne mreže i blogovi.

Inače po ovom predstavljaju UI-a, ispada da neće imati klasičnih tema. Jer toliko je integrisan sa servisima, vestima, multitaskingom i marketingom, da je svaka stavka vizuelno već modifikovana.

Poslednja izmena:
Dal stvarno misliš da to slušaju ljudi? Mašina šljaka, skynet mora da uči [emoji1787]

Ja sam se uvek pitao kod četvorke zašto nisu na neki način više povezali sa igrom onaj podmeni, kad izabereš ikonu igre i skroluješ na dole. Ovo što su napravili je predivno.

Taman je u fazonu, kad se zainatiš da radiš neke specifične game related aktivnosti - tad imaš najdetaljniji pristup svemu što ti treba.

ne ljude batice. AI. a to je daleko jeVtinije (dole nato) i ostvarljivije.

Ako čovek nema privatnost, on nema slobodno vreme (non stop je nadgledan) ,

ako su njegove novčane transakcije (recimo da nema papirnog novca) non stop nadgledane, on nema ni slobodu trošenja svojih sredstava.

Dakle, vreme je novac, nema slobodnog vremena, kao najveće tekovine civilizacije, nema privatnog vlasništva kao najveće tekovine post-robovlasničkog društva.

Equals- uspostavlja se ROBOVLASNIČKO društvo.

Ali, kako to da shvati neko kome su "cool" razne siledžije , batinaši i nasilinici, i ko otvoreno izražava sadističke sklonosti, kako moda nalaže.
Taj smatra da će on u tom društvu biti sa "isporučujuće" strane batine.

Nažalost batina ima dva kraja, i zna se kako prolazi čak i onaj ko je se lati.

U ovom slučaju nema AI, jer se snimak šalje moderizaciji na pregled tog prijavljenog snimka:

Voice chat recording for moderation is a feature that will be available on PS5 when it launches, and will enable users to record their voice chats on PS5 and submit them for moderation review. The pop up you’re seeing on PS4 right now is to let you know that when you participate in a chat with a PS5 user (post-launch), they may submit those recordings from their PS5 console to SIE.

Oni ne mogu da se izbore sa lažnim spam nalozima, kakav crni AI za prisluškivanje ljudi.

Poslednja izmena:
ne ljude batice. AI. a to je daleko jeVtinije (dole nato) i ostvarljivije.

Ako čovek nema privatnost, on nema slobodno vreme (non stop je nadgledan) ,

ako su njegove novčane transakcije (recimo da nema papirnog novca) non stop nadgledane, on nema ni slobodu trošenja svojih sredstava.

Dakle, vreme je novac, nema slobodnog vremena, kao najveće tekovine civilizacije, nema privatnog vlasništva kao najveće tekovine post-robovlasničkog društva.

Equals- uspostavlja se ROBOVLASNIČKO društvo.

Ali, kako to da shvati neko kome su "cool" razne siledžije , batinaši i nasilinici, i ko otvoreno izražava sadističke sklonosti, kako moda nalaže.
Taj smatra da će on u tom društvu biti sa "isporučujuće" strane batine.

Nažalost batina ima dva kraja, i zna se kako prolazi čak i onaj ko je se lati.

treba da startujes svoj jutjub kanal
hiljade i hiljade *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*a mozes da navuces tom pricom

Svako malo dobijem neku nebuloza poruku od random likova i riba, odmah brisanje bez otvaranja :D

Podesiš u podešavanjima privatnosti da mogu samo prijatelji da ti šalju poruke i rešio si se te bede. :D

Da samo prijatelji da ti šalju poruke to je spas. Pogotovo ako igrate MP uvek ima onih smarača kada nešto pogrešiš da ti pišu. A i nekada je postojao sajt za spamovanje poruka. Samo ukucaš nečiji PSN ID i stigne mu 100 poruka jedna zadrugom pa kad igraš R6 ono nonstop iskače tada sam i isključio, jedno uključim ponekad kad želim da prodam neku stvar iz Rocket League pa čekam da mi se jave na oglas

Može ovo da bude zanimljiv platformer. Astro bot je odličan bio, lepo su iskoristili vr okruženje, jeste ovo drugačije ali verujem da znaju da naprave pravu stvar.

Sent from OnePlus 7 Pro

Ukusi se razlikuju. I meni je Sackboy interesantan.

Može ovo da bude zanimljiv platformer. Astro bot je odličan bio, lepo su iskoristili vr okruženje, jeste ovo drugačije ali verujem da znaju da naprave pravu stvar.

Meni je Astro Bot u top 5 igara u poslednjih nekoliko godina i jedva cekam pravi nastavak.
Ali ta igra je prilicno dosadna kada se ne igra u VR. Od ovoga ne ocekujem previse.

Videćemo kako će da ispadne, ja sam poprilično zainteresovan da probam igru

Sent from OnePlus 7 Pro

Nazad
Vrh Dno