Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Jel najavljena neka PS5 ekskluziva za 2021. godinu ?
Znaci ne remake/remaster nego nova igra.

God of War,
Horizon: Forbidden West
Ratchet & Clank: Rift Apart (mozda bude i ove godine, mada verujem da ce pre biti pocetak 2021. godine)

Pa sta ste onda poludeli za novom konzolom ?
Kapiram ono, leba ne jede na polici :d

Al tolika pomama za preorderom.

Po mom misljenju pametna kupovina ce biti za jedno godinu dana npr.

Jednostavno je - dosadile su nam stare, slabasne konzole.
Ako uz ps5 igre mozes da igras i sve ps4 igre u boljoj rezoluciji i sa boljim fps-om, sto ne platiti 150e za upgrade?

Šta ti znaš šta smo mi Sony fanbojsi [emoji23]

Sent from my Oneplus 8

Ako uz ps5 igre mozes da igras i sve ps4 igre u boljoj rezoluciji i sa boljim fps-om, sto ne platiti 150e za upgrade?

Nekoga izašao 130€ upgrade :D Da ne kažem 80€ obzirom da sam utopio i eksterni HDD.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Jednostavno je - dosadile su nam stare, slabasne konzole.

Tako nesto sam i ja razmisljao, ali mrzelo me je da se utrkujem za prve primerke. Sacekacu par meseci pa cu da vidim situaciju kada se malo konsoliduje ponuda

Ja sam hteo da uzmem sto pre, jer se nadam da ce PSVR igre dobiti neke patcheve.

Takođe. PSVR, čak i sa sada zastarelom tehnologijom, može da dobije ogroman boost u pogledu kvaliteta prikaza detalja i refresh rate-a zahvaljujući većoj snazi PS5.

Nema jos. Trebalo bi stari da radi na novoj konzoli.
Sam headset je dobar, ali tracking i kontroleri su katastrofa.

Ja sam trackingom i kontrolerima zadovoljan. Možda je kod tebe problem pozicija kamere?

Nije, probavao sam u nekoliko razlicitih stanova.
Radi to solidno, ali ni blizu kao na kvalitetnijim headsetovima.
Move kontroleri su ocaj. Tu ocekujem najveci napredak kada izadje neki PSVR2.

Na stranu sve to, nekoliko PSVR igara mi je medju omiljenim igrama u prethodnih 5-10 godina.
Btw, imao sam obe verzije, prvu sam prodao za neke smesne pare (nesto preko 100e).

Poslednja izmena:
Bilo bi lepo kada bi i novi GT imao opet VR deo.....

Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk

Kada li ćemo saznati da li smo upali u prvu turu? Zvao sam GI* i kažu da još nemaju konkretnu informaciju od dobavljača.

Uf, ja znam da ja jesam, ali mogu misliti kako je vama. CP2077 sam kolektora rezervisao istog momenta kad se Keanu ukazao na E3, a za Plejku sam cimao GC čim su cene izašle na ekranu

Samo nemojte ponovo pocinjati sa pricom o preorderu. Smorili ste za medalju. :)

O ceni tog 980 pro je i pisao @Corvus Corax gore, ali svakako Sony je taj koji daje glavnu rec za compatibility jer Cerny je rekao da ce da rade benchmarke i ispitivanja pre nego sto daju approval.

Za eksterni drajv ce verovatno donji limit biti i standardni hard diskovi ali ce normalno biti ograniceni samo na PS4 igre i nize, uglavnom na sve igre koje minimalno ne zahtevaju boost tog internog SSD-a.
Wd_black sn850 nvme objavio "for ps5"

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Ja sam za externi nabavio Patriot PXD 1TB za 145€, ima 1060/930 MB/s brzine, taman je za USB 3.1 Gen2 portove na obe konzole. Ove brzine sam dobio na mom Gen2 portu na PC-u.

Onaj pozadinski PS4 Pro USB je 3.1 Gen1, pa može pola od ovoga da iskoristi, dok su oni napred sporiji dosta.

Da li će u nekom trenutku u prodaji biti dostupan model sa više skladišnog prostora? Recimo 1650 GB model?

Iskreno, za njega bih najviše bio zainteresovan...

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Da li će u nekom trenutku u prodaji biti dostupan model sa više skladišnog prostora? Recimo 1650 GB model?

Kako iko od nas to može da zna? Možemo samo da nagađamo...

Glupost je sto su isli sa zalemljenim ssd chipovima na plocu.

Biće sigurno. Launch serija je uvek krš. Za godinu dana dolazi prava stvar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sve sami stručnjaci

Skineš plastike i ofarbaš kako hoćeš :)

Apropo prostora... uzmete NVME 4.0 SSD od 500GB za 100-120e i rešen problem :) A može i da se sačeka koji mesec da krenu da padaju cene jer je kod NVME to trend već mesecima. 1.1GB prostora za igre je stvarno dosta. Nije svaka igra COD da ima 250GB...

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno