Što Marko reče Kratos izvukao prosek, verovatno sam omatoreo jer mi nijedna igra nije ostavila wow efekat.
@rama znači kupio si igre, platio si ih već jelte i moraš ponovo da plaćaš mesečno da bi ih igrao na ps5 [emoji3]. Ja sam ps+ pretplatnik od 2012te,nije to problem nego ovo muvanje.Nije ni čudo što daju konzolu jeftino, sve ostalo ce biti papreno sem konzole.
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Samo ću reći: [emoji6]Ali pazi on tvrdi da ne moze da kosta 500$.
A Microsoft objavio cenu od 500$ za Xbox Series X koji ima slican hardware kao PS5, mozda cak i jaci.
Sprda se covek![]()
Mozda sam napisao mozda nisam, mislim da ce biti 450DE i 500 sa diskom najnize i iskreno se nadam. PS sam igrao dok niste bili ni u planu. A sto se tice fanbojizma dva puta sam posedovao PS4 mozete pronaci ovde na oglasima moj slim od 1tb. Gomilu ljudi sa foruma imam kao prijatelje na accountu. Ako bude 400e prvo cu uzeti PS5 DE ali samo gledam realno i ponavljam da su imali na umu tu cenu postavili bi je odmah. Kao kad je na predstavljanju PSX-a izasao na binu i rekao samo 299...
E sada da vidimo cene u nasoj drzavi :S:
Gde si ZlataneNije spiderman vec neki klinac koji glumi spidermana, Chinese know off sto bi rekli. Totalno nebitna igra.
I ovo sa ps+ collection je zesca prevara, ponovo hoce da naplate igre koje vec imam i koje sam odigrao, thanks but no thanks.
Demon souls. Timed console exclusive.650 eura verujem iliti nekih 75000 garant za disk verziju
Elem, sta uopste izlazi zanimljivo od igara na launchu........ja ne videh nista zanimljivo na launch listi
Mislim da nisi dobro razumeo taj deo za collection. Ove igre igraš besplatno uz ps plus pretplatu, nezavisno od toga da li ih već imaš ili ne.Što Marko reče Kratos izvukao prosek, verovatno sam omatoreo jer mi nijedna igra nije ostavila wow efekat.
@rama znači kupio si igre, platio si ih već jelte i moraš ponovo da plaćaš mesečno da bi ih igrao na ps5 [emoji3]. Ja sam ps+ pretplatnik od 2012te,nije to problem nego ovo muvanje.Nije ni čudo što daju konzolu jeftino, sve ostalo ce biti papreno sem konzole.
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Gde si ti video da je timedDemon souls. Timed console exclusive.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Gde si ti video da je timedOvo je kompletno eksluziva, ne izlazi ni za PC...
Sent from my M2002J9G using Tapatalk
Jel? Pa i ima logike, PC nije konkurencijaPa pilicari ce sutra da okace cene vrv, posto sad ovi koji rade sajt spavaju, umesto da imaju vec pripremljeno!
Izlazi za PC Demons Souls.
Možda se ne vidi lepo na slici, j*mjau**mjau**mjau*a tapatalk.Gde si ti video da je timedOvo je kompletno eksluziva, ne izlazi ni za PC...
Sent from my M2002J9G using Tapatalk
Ovo mi nema nikakve logike (za druge konzole). To je Sonijev IP...Možda se ne vidi lepo na slici, j*mjau**mjau**mjau*a tapatalk.
Not available on other consoles for limited time. Also available on PC.![]()
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Mislim da nisi dobro razumeo taj deo za collection. Ove igre igraš besplatno uz ps plus pretplatu, nezavisno od toga da li ih već imaš ili ne.
Ako ih imaš, u tom slučaju ti, pretpostavljam, ne treba ps plus da bi ih igrao.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari