Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Što Marko reče Kratos izvukao prosek, verovatno sam omatoreo jer mi nijedna igra nije ostavila wow efekat.

@rama znači kupio si igre, platio si ih već jelte i moraš ponovo da plaćaš mesečno da bi ih igrao na ps5 [emoji3]. Ja sam ps+ pretplatnik od 2012te,nije to problem nego ovo muvanje.Nije ni čudo što daju konzolu jeftino, sve ostalo ce biti papreno sem konzole.
Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Pa ne bih baš tako rekao :) Ovo je kolekcija igara uz ps plus koja će biti dostupna, ne znam gde si skontao da ćeš morati da platiš ps plus da bi ih igrao ako ih već imaš kupljene? Znači neko ko prvi put uzima ps plus, recimo novembra 2020, odmah će imati šta da igra...

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Nije spiderman vec neki klinac koji glumi spidermana, Chinese know off sto bi rekli. Totalno nebitna igra.

I ovo sa ps+ collection je zesca prevara, ponovo hoce da naplate igre koje vec imam i koje sam odigrao, thanks but no thanks.

Preorder kazu od sutra, a gde mi bananameni da odradimo preorder... :(

Mozda sam napisao mozda nisam, mislim da ce biti 450DE i 500 sa diskom najnize i iskreno se nadam. PS sam igrao dok niste bili ni u planu. A sto se tice fanbojizma dva puta sam posedovao PS4 mozete pronaci ovde na oglasima moj slim od 1tb. Gomilu ljudi sa foruma imam kao prijatelje na accountu. Ako bude 400e prvo cu uzeti PS5 DE ali samo gledam realno i ponavljam da su imali na umu tu cenu postavili bi je odmah. Kao kad je na predstavljanju PSX-a izasao na binu i rekao samo 299...

ebfa2e5d24286221c4f77981bd6816d5.jpg

E sada da vidimo cene u nasoj drzavi :S:

Samo za jednog ovde, prepoznaće se: Spiderman MM izlazi i za PS4, (znači ipak će "zadržavati next gen") I to po ceni od 50$. Ako hoće ultimate verziju, koja će raditi i na ps5, one aje 70$ (toliko i o kenj@nju po Smart Delivery).

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Ako ih remasteruju, sto da ne. Snage ima. Ne znam da li je neko ovde ikad radio sa kompom u kome je cpu na bazi jaguar jezgara. To je jedan od najgorih procesora u istoriji, ono sto je soni uradio s tim je magija. Ovaj ryzen je minimum 4x brzi, realnije oko 8x brzi od jaguara. Da hoce mogu sve ove ps4 igre da nateraju u 4K120. PS4 Pro tera upscaled 4K30 a to je bedan komp u odnosu na PS5.

:smoke: bravo. Extra cena stvarno ne nisam nadao ovako "bakatelnoj" ceni....

Kako je Series S 325e a X 510e..kod jednog "madjara", videcemo da li ce tako ostati i koliko ce biti PS5. :D

Nije spiderman vec neki klinac koji glumi spidermana, Chinese know off sto bi rekli. Totalno nebitna igra.

I ovo sa ps+ collection je zesca prevara, ponovo hoce da naplate igre koje vec imam i koje sam odigrao, thanks but no thanks.
Gde si Zlatane :)

Miles Gonzalo Morales /məˈræləs/ is a fictional comic book superhero appearing in publications by the American publisher Marvel Comics, and is one of the characters known as Spider-Man. The character was created in 2011 by writer Brian Michael Bendis and artist Sara Pichelli, with input by Marvel's then-editor-in-chief Axel Alonso.

To što si ti rasista hbg...

I kaže se knock off

Što Marko reče Kratos izvukao prosek, verovatno sam omatoreo jer mi nijedna igra nije ostavila wow efekat.

@rama znači kupio si igre, platio si ih već jelte i moraš ponovo da plaćaš mesečno da bi ih igrao na ps5 [emoji3]. Ja sam ps+ pretplatnik od 2012te,nije to problem nego ovo muvanje.Nije ni čudo što daju konzolu jeftino, sve ostalo ce biti papreno sem konzole.
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Mislim da nisi dobro razumeo taj deo za collection. Ove igre igraš besplatno uz ps plus pretplatu, nezavisno od toga da li ih već imaš ili ne.

Ako ih imaš, u tom slučaju ti, pretpostavljam, ne treba ps plus da bi ih igrao.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Za naše cene dodajte 120-150 jura, to je nekih 30-35% više od normalne cene.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Pa pilicari ce sutra da okace cene vrv, posto sad ovi koji rade sajt spavaju, umesto da imaju vec pripremljeno! :D

Izlazi za PC Demons Souls.

Ti dodaj koliko hoces, ja cu kod gosn. madjara uzeti za tu negde oko zvanicne.

Normalno. Čekamo: "ALi gArAnCiJa i PoReZ" likove.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Gde si ti video da je timed :) Ovo je kompletno eksluziva, ne izlazi ni za PC...

Možda se ne vidi lepo na slici, j*mjau**mjau**mjau*a tapatalk.
Not available on other consoles for limited time. Also available on PC.
ffd42bf2295b20c652137b00a93fd218.jpg

Zna se od koga se kupuje bilo sta vezano za konzolu sa KP-a, dva prodavca, vredna! :D

Poslednja izmena:
Možda se ne vidi lepo na slici, j*mjau**mjau**mjau*a tapatalk.
Not available on other consoles for limited time. Also available on PC.
ffd42bf2295b20c652137b00a93fd218.jpg

Ovo mi nema nikakve logike (za druge konzole). To je Sonijev IP...
Možda misle na switch? :)

Kako li je sad onim 700-800-900-1000 eura, komponente sa KP i itsveta analitika bench znalcima? Lepo, pretpostavljam :D.

Oko svega ostalog, vidi se da je korona ostavila traga na celu industriju, sve to kasni i slabo je generalno.

Poslednja izmena:
Ocekivano nista wow ali definitivno lepo izgledaju i Miles i Demon Souls i novi RE. Medjutim ono sto se trenutno prica je da ce ove launch igre biti dostupne i za PS4, tj. novi Horizon i Spiderman MM?

Mislim da nisi dobro razumeo taj deo za collection. Ove igre igraš besplatno uz ps plus pretplatu, nezavisno od toga da li ih već imaš ili ne.

Ako ih imaš, u tom slučaju ti, pretpostavljam, ne treba ps plus da bi ih igrao.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Kapiram da će ovako biti... svako ko ima PS+ na PS5 će odmah imati dostupne igre iz te kolekcije. I posle posle nekog vremena će vrv ubaciti i mesečne besplatne igre kao do sada.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Upravo pročitao isto, novi horizon isto na ps4

Vrh Dno