Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ma sve i da je tako (a tako je) samo sam hteo da kazem, da npr.iako je manja, u Hrvatskoj je vise prodato ps4 konzola nego y Srbiji.
Toliko smo malo tržište da verujem da 95% ljudi iz tih kompanija neznaju gde se nalazimo.

Sent from my SM-A815FN using Tapatalk
Teško je statistika verodostojna kad je većina konzola kod nas iz Mađarske.

Nije, nažalost...

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Jer ta ista konzola košta ~30% manje svuda u Evropi, osim u zemljama trećeg sveta.

Aha...to si u pravu....nego....znas nije.to tepih pa da te briga za garanciju.....valjda ce se i to promeniti

Poslednja izmena:
Aha...to si u pravu....nego....zas nije.to tepih pa da te bolu uvo za garanciju..ipak *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*.....valjda ce se i to promeniti

Više verujem garanciji koju izdaje Mađar no našim lešinarima...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Više verujem garanciji koju izdaje Mađar no našim lešinarima...

Da ne ispadne da pne pdrzavam Madjare...i sam nesto kupujem od njih...

Ali ne radi se o.poverenju....radi se o tome sta se desava ako ti se posle godinu dana nesto pokvari

Da ne ispadne da pne pdrzavam Madjare...i sam nesto kupujem od njih...

Ali ne radi se o.poverenju....radi se o tome sta se desava ako ti se posle godinu dana nesto pokvari

Koliko znam većina (pouzdanih) prodavaca daje dve godine garancije. A i to mi je najmanja briga, obzirom da konzole ama baš nemaju tendencije da se kvare. Davno je prošlo vreme PS3/YLOD i X360/RROD...

I ia iam neku rodbinu u Vranju. Tako da ono... Mađari napred

Hahah...

Sto se tice garancije zaista ne brinite.

Nego, meni je sve ovo flashback iz 2013 :)

Planovi kako otici preko, uzeti konzolu, skinuti AFU, proci nase itd :)

Imajte samo u vidu da su prvih par meseci i MediaMarkt i ostale prodavnice gotovo ispraznjene usled narudzbi unapred.

Bojim se da ce tek ove godine sve debelo kasniti pa dok dodje do nas...

Imajte na umu da će možda biti nemoguće da se uđe u Mađarsku tek tako...

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Ja ću od našeg uvoznika duzmem :) Taman imam dilersku cenu pa će da se svede na normalu :)

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Mozda daje popust na kolicinu :p

Tu sam i da častim preko nabavne [emoji16]

Ja sam mislio da je zabranjeno da se dogovaraju koje će cene [emoji1787] ili mi samo deluje da su ga fino segmentirali. Ms jeftina, Sony digitalna taman skuplja koliko treba a za high segment kom obojci tom i dzeri.

Svakako dobre cene ako tako bude.

Pojavio se leak za cenu, digital 399$, diskic 499$! :smoke:

Samo se ti nadaj da ce biti ta cena, teoretski nema sanse da kosta toliko(iskreno voleo bih da 400$) ali budi zdravorazuman i zapitaj se koliko samo grafika kosta u novim konzolama da kupis ekvivalent za PC. Rang 2060-2070 nvidia i bice ti jasno da nema sanse, taj hvaljeni SSD custom made je takodje papren. 1tb SSD kosta 179e onaj Samsung Evo a na PS4 ide neki jos brzi i jaci. Gde je memorija, gamepad i ostale sitnice...voleo bih ali nema sanse bro...

Samo se ti nadaj da ce biti ta cena, teoretski nema sanse da kosta toliko(iskreno voleo bih da 400$) ali budi zdravorazuman i zapitaj se koliko samo grafika kosta u novim konzolama da kupis ekvivalent za PC. Rang 2060-2070 nvidia i bice ti jasno da nema sanse, taj hvaljeni SSD custom made je takodje papren. 1tb SSD kosta 179e onaj Samsung Evo a na PS4 ide neki jos brzi i jaci. Gde je memorija, gamepad i ostale sitnice...voleo bih ali nema sanse bro...

Pa gde si ti ovih meseci bio, bukvalno su to najave od svih izvora :) Nisu ljudi verovali ni za Xbox pa je S 299 a X 499 dolara :) Ne gledaš tako cene komponenti, nisu u WinWin uzimali... i naravno, svesno se ide na gubitak jer je konzola samo alat a na softveru se uzima lova.

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Ja mislim da je moguće da konzole budu u prodaji po cenama koje pominje kolega @Labello (naravno ne u Srbistanu gde trgovačke marže idu odmah puta 2 od nabavne cene), obzirom da Sony gro para zarađuje na prodaji igara i pretplate za servise i glupave pay addonove, a ne na samim konzolama gde im se isplati i da dampinguju cene samo da pokriju troškove proizvodnje, a svakako su najavili da će igre za PS5 biti u proseku 10-15$ skuplje od proseka cene igara za PS4, a verujem da će biti skuplje i pretplate za PS5 PS plus i PS Now...

Biće digital za max 450e tamo gde je najbolje kupiti, već u novembru. Mada se meni dopada kućište od XSX, ovo svemirsko mi malo bezveze. Ipak bi Soni ali nije loš ni XSX. Grafičke su glupo skupe, to nema smisla porediti sa konzolama.

Pozdrav ljudi, nov sam ovde. Imam neka pitanja ako mozete da mi pomognete, verovatno imaju ti odgovori ovde ali nisam uspeo da nadjem. Kupujem prvi put u zivotu sony i recite mi razliku izmedju digital i disc verzije sem ocigledne razlike u ceni i sto moze preko diska da se ubaci. I razlika u pro verziji? To izlazi naknadno i u cemu je razlika i da li se kupuje ponovo cela konzola posebno ili se moze unaprediti vec postojoca? I zanima me ta kupovina u Madjarskoj i to oko poreza afa kako to funkcionise i da li je stvarno jeftinije tamo ( i da li ce moci na engleski jezik da se prebaci ako se tamo kupi?) Izvinjavam se stvarno sto postavljam ova pitanja koja su mozda vec postavljenja ali zelim da kupim i da budem siguran sta kupujem. Hvala vam. :)

Ne može više od 500 da košta verzija sa CD čitačem, dok ova digitalna može da košta max 450. Oni na hardveru (konzolama) gube, jedino kada profitiraju je na hardveru kasnije na dodacima/zamenskim delovima. Njihov kapital se zasniva na softveru, tj igrama i to je to.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno