Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Bas je ogromna.
Vec vidim naslove "petegodisnjak tragicno stradao, ps5 mu pao na glavu sa komode":d
 
Ako ce to da znaci bolje i tise hladjenje, ne vidim neki problem.
 
Bice i slim verzije posle 3 godina :)

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
 
Ma zezam se, ok je pogotovo ako je hladan... Samo treba neki dugačak HDMI kabal i nema problema :D
 
Што се тиче миш тастатура. То зависи од игре на пример Fortnite i COD warzone је имају. Ако ти је то пресудно нису конзоле за тебе

Odvikao samse skroz od igranja na dzojpadu jedino mogu sport, trke i platforme jer one su pravljene za to. Pre neki dan probao Star wars i ne mogu ni da se okrenem a kamoli da naciljam. Probao sam i The last of us i mozak sam izlomio pokusavajuci da igram i u isto vreme nabodem sta treba.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
 
A i ako je verovati ovom batici, nije baš ni lagana... :D
Btw, ogromna jeste, ali šta...uspravno će ona lepo da izgleda, ona digi verzija.
 
Odvikao samse skroz od igranja na dzojpadu jedino mogu sport, trke i platforme jer one su pravljene za to. Pre neki dan probao Star wars i ne mogu ni da se okrenem a kamoli da naciljam. Probao sam i The last of us i mozak sam izlomio pokusavajuci da igram i u isto vreme nabodem sta treba.

Ja sam imao isti problem kada sam krenuo da igram sa dzojpedom, trebalo mi je bas puno vremena da se naviknem. Sada mi je to toliko prirodno da vise i ne pomisljam na misa i tastaturu.
 
Da se nadovežem samo. Kad sam kupio ps4 pro samo sam kupovao igre na CD-u. Međutim kako sam otkrio share pa ja sam do sada uštedio ni ja sam ne znam koliko para. Sada igra Sekiro košta 60e a ja sam je drugu uzeo serovanu (gost) za 13e. To je 47e uštede. Nije to malo. I sto je najbolje kad je predje proda je iz svoje fotelje.
Unazad 2 god sam igrao preko 60 igara. Od tih 60 igara jedno 15ak sam igrao preko CD-a možda ostalo sve Digital (share) i nikad nisam imao problem.
Poenta je da na svom ps4 možete da imate 16 naloga. Ja imam jedan svoj primarni nalog sa kojeg igram Online i prelazim igre i na njemu ne kupujem digitalne. Znači on mi služi samo da igram sa njega. Jedino ako kupim serovanu igru gost nalog onda igram sa naloga od igre. Ali gost naloge kupujem samo ako je dobra akcija kao sa onim Sekirom ili ako su to neke igre koje me bas ne privlače previše pa da ih probam.
Kad kupim šerovanu igru podatke od te igre ukucam u Google doc, kad predjem tu igru onda te podatke prodam i obrišem ih. Ako se dogovorim sa drugom da kupimo neku igru na ps store jer je odlična akcija i ako za tu igru ne mogu da nadjem share da je neko prodaje, (npr Pes 2020 je 30e onda ja i on damo po 15e)to su povoljnosti koje treba koristiti. I nije nikakav problem napraviti novi Gmail i podatke sačuvati. Posao od 3min
Share kao share je vrlo jednostavan jer jednu igru dijelite na 2 dijela. Nosioc i gost. Nosioc igra sa svog naloga a gost samo sa naloga od igre i mora da ima pristup internetu. I to je to.

Sto se tice misa i tastature i ps4 je imao podršku, ali to zavisi samo od igara. I ja se nadam da ce sve buduce igre imati podršku za mis i tastaturu kao što ima sada Warzone.

Ali mene interesuje jedna druga stvar, da li neko zna možda. Da li će volan Logitech G29 ili Thrustmaster T150 pro raditi na PS5?
Ne daje mi se sada 200e a da oni nece raditi na ps5 i da ću ih moći samo iskoristiti 5mjeseci dok ne izadje ps5.



Sent from my MI 8 using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Hoce to svaki da dodje sa dual charging station?
 
Naravno da ces za to posebno da platis, premium cenu takodje. Za sve dodatke.
 
od dodataka za plejstejšn?u kom si ti univerzumu živeo? :)

dobro i taj jedan kontroler dobiješ uz konzolu i osnovne kablove,da mogu ikako i to bi ti naplstili...
 
Vidim sarkazam nije poznat u nekim delovima foruma [emoji23][emoji23]

Sent from my HD1903 using Tapatalk
 
Literalism is strong within this one :)


Sent from my SM-N975F using Tapatalk
 
Za pocetak, neka dozvole da stari volani i stickovi rade na ps5 da ne moramo da ih kupujemo opet.
 
Jos gore sto hoce da kaze da je Sony taj koji ukida sve, dok drugi to ne rade, uz Xbox ide 4 kontrolera i dupli kablovi za svaki slucaj :D :D :D

naravno da ima uvek gorih,tek šta reći za nintendo (sad je super kako je bilo),što opet nikakve veze nema sa sonijevom patološkom potrebom da ti proda što više i što više zaceni dodatke.
 
Ići će samo jedan kontroler i usb type-c za isti.

Sent from my GM1910 using Tapatalk
 
Zasto je potreban stand u lezeckem polozaju? Ne provociram, stvarno ne vidim razlog.
 
Konzola nije ravna na bočnim stranicama (kad se gleda u uspravnom položaju), već ima neku sedlastu površinu. Ako je oboriš da leži, klackala bi.

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
 
Stand bude posebno se kupovao, 100$. Apple fazon :D
 
Zasto je potreban stand u lezeckem polozaju? Ne provociram, stvarno ne vidim razlog.
Evo razlog:

EauHgqfXQAA0uSa


Kao što vidiš na slici, bez njega ne bi stajala ravno i klackala bi s obzirom kako se završava na drugom kraju. Pritom stranica koja ide dole nema gumene nogare kao sve do sada generacije konzola, pa tako mora da ima postolje.
 
Nazad
Vrh Dno