Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

ako pred istek pretplate izvucem mrezni kabl iz konzole, da li cu moci da igram igre ofline? Naravno, one koje su vec instalirane.
Posto mi istice pretplata, mislio sam da instaliram igara koliko stane na disk. To je meni godinu dana da se pikam.
 
Ako se prekine pretplata da li igre preuzete iz kataloga ostaju u library pa mogu, kada se ponovo pretplatim, da ih igram ili ne?
 
Da, možeš.
 
Pozdrav, nadam se da je ovo pravo mesto za pitanje, ako nije izvinjavam se. Planiram da uzmem Helldivers 2 za PC (na Steam) ali treba PSN nalog (i onda trebaju da se Steam i PSN nalog linkuju) a nemam konzolu. Kako treba da se izabere region, nase zemlje nema a neki cenjeni clanovi foruma su mi skrenuli paznju na to da bi bolje bilo da izaberem USA jer su igre povoljnije (mozda nekada i uzmem konzolu pa ne bi bilo lose da sve imam na istom nalogu, valjda). Elem, isti su me uputili da pitam u ovom delu foruma sta bi bilo, recimo, najoptimalnije da uradim pri pravljenju PSN naloga. Eto. Hvala.
 
Pročitaj prvi post:
 
Pozdrav, nadam se da je ovo pravo mesto za pitanje, ako nije izvinjavam se. Planiram da uzmem Helldivers 2 za PC (na Steam) ali treba PSN nalog (i onda trebaju da se Steam i PSN nalog linkuju) a nemam konzolu. Kako treba da se izabere region, nase zemlje nema a neki cenjeni clanovi foruma su mi skrenuli paznju na to da bi bolje bilo da izaberem USA jer su igre povoljnije (mozda nekada i uzmem konzolu pa ne bi bilo lose da sve imam na istom nalogu, valjda). Elem, isti su me uputili da pitam u ovom delu foruma sta bi bilo, recimo, najoptimalnije da uradim pri pravljenju PSN naloga. Eto. Hvala.
- Kada je upalite, moraćete da napravite novi (svoj) USER nalog, odnosno PSN account (u daljem tekstu: nalog). Idete na Add user, pa Add a User to this PS5 (leva strana) i onda na “Get Started”. Posle toga sistem će vas pitati da se ulogujete ali ako nemate PSN nalog onda morate da ga kreirate putem opcije “Create an Account” i dalje pratite korake. Možete imati ukupno 16 naloga, što je vama sada trenutno nebitna stvar. Za sada fokus je na jednom nalogu, tačnije VAŠEM nalogu. Njega pravite čim upalite konzolu (možete da uradite isto i sa računara ili telefona). Bitno je da se opredelite iz koje ste zemlje, a budući da Srbija ne postoji, a i da postoji opet ne bi imala nikakve adekvatne popuste niti jeftinije cene, odlučujemo se za dva izbora, ili US nalog ili UK nalog. Dakle, od zemalja birate ili United States ili United Kingdom. Ja lično savetujem da imate OBA naloga, iz razloga što su cene promenljive, i nekad je bolji popust na jednom regionu a nekada na drugom. I US i UK nalog mora sadržati POSTOJEĆU adresu ali iz TIH ZEMALJA! Dakle, u polja vaše adrese i vaših podataka, jedino što je “istinito” je vaše ime i prezime! Za ostalo morate uneti neku postojeću, ali “lažnu” adresu iz UK ili US. Za to je najbolje otići na google i uzeti adresu nekog hotela, i priča je završena.
NAPOMENA: za US nalog, birajte neku adresu iz sledećih država: Montana, Alaska, Delaware, New Hampshire ili Oregon, jer porez na prodaju tamo ne postoji (sale tax).

 
Stigao mi invite za beta-testiranje, evo šta planiraju da ubace sledećim update-om:

Here are the main updates to check out:
1. We've updated the device software of the DualSense and DualSense Edge wireless controllers to improve their sound features.
• The controller speakers can now produce higher volume sound, allowing you to hear in-game sounds and voice chat audio more clearly.
• The mic input quality on these controllers has been improved, courtesy of a new AI machine learning model. Background noise from button presses and game audio are suppressed, resulting in a better voice chat experience. Install the system software beta and update the controller device software to enjoy enhanced clarity of your voice chat audio when using the controller mic.
2. You can now adjust the brightness of your PS5's power indicator.
• Go to [Settings] > [System] > [Beep and Light], and then select [Brightness].
3. We've added new features in Parties and Share Screen.
• Players watching Share Screen can use pointers and emoji reactions to interact with the host's gameplay.
o Viewers can use a pointer or indicate a specific location on the gameplay screen with ping.
o Viewers can also send emoji reactions.
o This feature is available when the host turns on [Viewer Interactions] in the Share Screen settings.
4. Unicode 15.1 emoji is supported. You can now use them in messages.
5. We've updated the device software of the DualSense and DualSense Edge wireless controllers, PlayStation VR2 headset, and Access controller to improve stability.
6. We've improved the messages and usability on some screens.

Please note: we strongly recommend that you back up your important data before downloading the beta software.
 
Stiglo je i meni.

Evo i redeem kod koji može još 4 puta da se iskoristi

Here’s your voucher code:

K5LL-9MKX-R97Q
 
Једно глупо питање,да ли неко зна цену за ПС5 конзолу на Новом Зеланду?
 
Нашли смо то.
Мислио сам да можда има неког на теми ко је из околине Окланда.
Али смо нашли и неке цене од по 500 нзд.

Другар се сели у понедељак па гледамо како најефтиније да прође у куповини конзоле.
 
10-15 години играмо Пес бар 3 пута месечно.
Нема смисла да то прекидамо сад...
 
Bice vam muke tantalove. Ja sam igrao sa drugarom koji je privremeno bio u Kanadi Fifu skoro svako vece i ping nije padao ispod 200. Bukvalno je bilo mucenje, al drugarstvo pa ajde...
 
Postovani prijatelji, imam problema oko instaliranja igrice call of duty morend wanfare na sony 5. Prebacim igricu, izvrsim update i opet ne mogu da otvorim ni multiplayer ni campain. Moze li neko pomoci? Unapred hvala.
 
Čuo sam da CoD Morend Wanfare ume tako da zeza :)

Šalu na stranu, mora malo više informacija kako to neće da pokrene ništa? Ako sam dobro razumeo, preuzmeš igru bez problema, instalira se bez problema, ažurira se bez problema, ali onda kada se pokrene igra ne možeš da je započneš? Da li prijavi neku grešku, pukne igra ili nešto drugo? Ja do sada nisam naišao na igru na PS5 koja nakon instalacije ne može da se pokrene i da se igra, mada CoD ne igram.
 
Тренутно играм Wolferstein 2 и на самом крају сам, последњи ниво, ваљда.
У међувремену сам узео неке додатке DLL. Не знам како се то инсталира и игра.
Да ли је ово уопште додатак, додатни нивои?
 

Prilozi

  • Screenshot_2024-02-11-16-26-12-774_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-02-11-16-26-12-774_com.android.chrome.jpg
    114.2 KB · Pregleda: 52
Drugari, imam ps4 sa preko 370 igara (naslova), (furam pretplatu vec 8+ godina). Da li gubim sve to prelaskom na ps5, da li cu moci da igram te igre i na njemu?
 
Kaže Sony ništa od glavnih naslova do proleća 2025. :cautious:
Obrni-okreni PS4 best console ever.
 
Izvor informacija? Cisto sumnjam da ce izdrzati 1 godinu bez naslova nekog
 
Izvor informacija? Cisto sumnjam da ce izdrzati 1 godinu bez naslova nekog
Yep, neće izdavati nijednu veliku 1st party AAA igru do 31. marta 2025. godine. Do tada “samo” 2nd party/3rd party ekskluzive (Rebirth, Stellar Blade, Ronin, Concord verovatno, SH2 remake, D2 Final Shape).
 
Stizu nove sluske, sa novom tehnologijom.

 
Nazad
Vrh Dno