To je korektno neki 88k, svakako bi te i u prodavnici ovi nasi ucenjivali, sa dzojsticima, punjacima, igrama dok ne naguraju 90k. Tako da sa srecom!Odlucio sam da i ja do kraja uzmem preko KP. Nasao za 750€ disk verziju sa 4 godine garancije. Pa nek ide zivot.
Kada dodje moj red na listama pisacu ovde pa ce neko preuzeti moju rezervaciju.
Na koji broj telefona si zvao ? Čudna priča svakako 🙂Meni je gospodin rekao,da je taj izlozen primerak u radnji otvoren i da je cena 73000 rsd valjda,a rekao mi je da ima novih ps5 na stanju dok ima zaliha cena je 66000 rsd nov zapakovan 2 god garancija.I kreirao mi porudzbinu.
pa da, to je i meni rekao ustvari, sad kad premotam film, rekao je da je u radnji jedan izlozbeni i da se on uzima u radnji i cena je ta neka skuplja, a narudzbina ide sa manjom cenom i to stize neotvoreno pakovanje itd...Meni je gospodin rekao,da je taj izlozen primerak u radnji otvoren i da je cena 73000 rsd valjda,a rekao mi je da ima novih ps5 na stanju dok ima zaliha cena je 66000 rsd nov zapakovan 2 god garancija.I kreirao mi porudzbinu.
Ko su ovi papci?Meni su spustili na 85.000 a evo i odgovora nakon moje plj...Pogledajte prilog 304945
Hvala. Isto sam zvao rekao je da nema ni na zalihama ni u radnji.kontakt centar sam ja zavao
BC GroupKo su ovi papci?
Da, Gigatronova garancija
Mozda si i izabrao najgori trenutak za kupovinu. Cene su skocile jer aprilska tura ps 5 nije bila isporucena zbog problema u trasportu. Ali ce zato ta tura stici zajedno sa majskom negde posle 10 maja , i bice bas dosta konzola.Da, Gigatronova garancija
Je li to neka potvrdjena informacija ili spekulacija?Mozda si i izabrao najgori trenutak za kupovinu. Cene su skocile jer aprilska tura ps 5 nije bila isporucena zbog problema u trasportu. Ali ce zato ta tura stici zajedno sa majskom negde posle 10 maja , i bice bas dosta konzola.
Dakle, nije 100%. Sve je to, po mojem misljenju, na nivou spekulacijaTo ti je 100 % potvrdjeno. Aprilska tura nije dostavljena , inace bi ovi vec i imali nesto , vidis da su se spremali kao uskoro dostupno ovo ono pa su sklonili. Bilo je na jednom sajtu da nisu uspeli da sipuju aprilsku turi i da stize u maju sa majskom zajedno
Ja ti kazem da jeste a ti sada vidi. Aprilska tura nije dostavljena. To mozes i proveiti. Nije nikakva tajna. Pricam na nivou evrope ne srbije dq bi me bolje razumeo. Nista od konzola nije stiglo vec 3 nedelje...Dakle, nije 100%. Sve je to, po mojem misljenju, na nivou spekulacija
Maknuce i tebe ne brini se previseJa imam br. porudzbine na e-mail, nikakv otkaz jos uvek nije stigo.
Meni jos uvek nisu otkazali,cak sam i pozvao i proverio porudzbinu,kazu da se ceka odgovor iz magacina.Upravo mi otkazali narudzbinu. Kazu bio jedan u radnji koji je rezervisan pa nije rezervisan nego prodat... 🙁
naruceni su novi, nista ne znaju dalje... prati sajt...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari