Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Izgleda da se u Gigatronu nešto sprema, sklonjen je natpis rasprodato sa digitalca, moguće je da stiže nova tura kao što napisa fkloznica 😏

mozda..

A mozda je samo onaj lik iz Tehnomanije dao otkaz i zaposlio se u Gigatronu, pa sada njima azurira sajt.

A ne, mene su dve skalpelovali jos kad je izasla, ovo danas brat uzeo za svoj internet klub, iz DE stigle, bas kao i moje kad sam uzimao. Ali ima da se nadje uvek, samo sto je uzeo jos dva volana i 12 dzojstika za iste.

U DE ih ima po oglasima koliko hocete, isto za jace cene nego u radnji, ali ima ih

U raspitivanju po vecini radnji pricaju kako je sledeci termin prodaje nekih manjih kolicina jun (niko ni ne sme da prtpostavi koliko ce ih biti). Kazu sredinom maja trebalo da stignu neke kolicine u zemlju i da pocne prodaja po ocarinjenju i distribuciju u junu ali ne ocekuju se neke vece kolicine naravno. Pa onda od jula bi trebalo da bude vecih kolicina i za sve koji zele nabavku.

Bojim se da je to sve jos uvek rekla - kazala i da niko ni od uvoznika i distributera cak nema informaciju kad i koliko konzola ce stici , ali da su kolicine koje su vec stigle a i stizace male i mizerne to je vec svima jasno . U nekoj buducnosti se trenutno momenat kada ce moci da se udje u radnju i uzme sto se kaze sa police PS 5 i tako kupi a ne putem nekog preordera , veze itd itd ne nazire do kraja ove godine kako stoje stvari

Ma kakvi, do kraja godine sigurno ništa od normalne kupovine u radnjama. Pa oni još nisu rešili sve preordere, tek kad se liste očiste, počeće slobodna prodaja i na samom početku se očekuje identična situacija, gde će odmah po puštanju u prodaju zalihe sa rafova biti brzo prodate, najoptimističnije po meni je da se konzola normalno kupi, bez jurenja da se uzme čim se pojavi na rafu, znači da čovek bilo kad ode u neku radnju, plati i pokupi konzolu , tamo negde drugi kvartal 2022. Mada kako vreme prolazi tako se i taj rok pomera unapred.

Pa dobro, ali nema ni tih preordera beskonacno. Plus svi koju su se prijavljivali to su uradili svuda, tako da manje vise na jedan ispostovan preorder imas tipa -4 preordera..

Pa zavisi kako ko . Ja sam na primer jedino preorder i za peticu i za novi xbox odradio u cl cim su poceli . Za xbox me niko jos zvao nije ( u medjuvremenu sam pazario na kp , a za peticu me mislim sredinom februara zvali poslali i to je to . Nisam nigde drugo radio preorder.

A sto stave + kontroler, kad se podrazumeva da uvek ide jedan uz konzolu 🙂 ?

Pa ako nisu dva sto je onda ova cena? 🤔

Ja mislim da konkretno u ovoj ponudi jesu 2, jedan standardno dolazi i onda ovde +1

Scalperi počeli i javno preko firmi 🤦🏾‍♂️

Hmmm... ja porucio. Cena kada se ulogujes je 63435 din, sto i nije tako strasno.

Patka, porucio sam ali sad me zvali i izvinjavaju se.
Greska je neka i nemaju uopste na stanju, ni jednu verziju (disk, digital, ovu sa pretplatom)...

Sta je stvarno u pitanju tesko da cemo saznati, ali u svakom slucaju nista od ovoga 🙂

Evo skinuto je i sa sajta

I mene su upravo zvali sa istom informacijom. Moguce je da su se *****ali sa ovom niskom cenom sa registrovanjem.

150k sa kontrolerom i pretplatom 🙂?

Pre mesec dana sam im pisao da li može bez dodataka za 67000, nisam odmah skontao da je digitalna vrednost u pitanju.
Dobio sam odgovor da je 88900 najbolja cena koju mogu dobiti za traženi artikal.

Meni su spustili na 85.000 a evo i odgovora nakon moje plj...ok.jpg

Odlucio sam da i ja do kraja uzmem preko KP. Nasao za 750€ disk verziju sa 4 godine garancije. Pa nek ide zivot.

Kada dodje moj red na listama pisacu ovde pa ce neko preuzeti moju rezervaciju.

Dobro si prošao. Kada se uzme u obzir haos sa cenama kompjuterskih komponenti i nestašica istih 750€ dođe i više nego realna cena za ono što dobiješ.

Nazad
Vrh Dno