Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Daj bre ime ovde javno, da nikad ne udjem tamo. A ja sam naravno odradio rezervaciju u ovoj sto je mrtva... FML :D
 
glupost ziva i bezobrazluk, meni nisu trazili nista da dokupim...
Nisu ni meni. Ali ja sam tražio da uzmem dodatni DualSense (dobio sam 10% popusta) i bazu za punjenje. Nažalost, nisu imali bazu u tom trenutku, pa sam morao da kupim na drugom mestu (tačnije, trećem mestu, jer sam čekao 13 dana na drugom mestu, pa su još bili bezobrazni kada je stigao i nisam hteo da kupim od njih iz principa).

Naravno da nije strategija Sonija :) Ja koliko znam to radi samo jedna firma kod nas...
Rekao bih da jeste. Mediamarkt u Nemačkoj je radio to isto. Vrlo verovatno da je to od Sony-ja stiglo. Ta jedna firma jedina je i imala u ovoj turi konzole kod nas. :)
 
Pozdrav!

Ovde ima konzola na stanju po dobroj ceni,barem tako piše:
ja sam upravo kreirao porudzbenicu za disk verziju, placanje pouzecem.Ne znam sta se desava ali sve je proslo kako treba,sad ocekujem da ce da me zovu na telefon i kao,nazalost nemamo u ponudi itd.
 
Ja naručio, pa sad videću šta dalje :)
 
Hm, oni su oduvek bili maloprodaja Roaminga koji piše da je uvoznik a za koga se tvrdilo da ne uvozi više :) Doduše, Tehnomanija je poznata kao nepouzdana sa stanjem lagera na sajtu
 
Pazi sad, dobio mejl o potvrdi kupovine sa rokom isporuke 7-10 dana. Stoji da treba da dobijem obaveštenje o potvrdi kupovine.
 
Naravno, plaćam kad stigne, tolika ovca baš nisam.
 
posle koliko vam je stigao mejl? meni nista ne stize vec skoro 10 minuta, a vidim da vise nije ni na stanju :)
 
Posle 5 min otprilike
 
znaci verovatno sam izduvao :) iako vidim pordzbenicu u nalogu...
 
Ovo sto su brzo stavili da nije dostupan vise mi deluje optimisticno.Mozda su stvarno dobili 10-20ak komada i cim se kriralo toliko porudzbenica postao je nedostupan.
 
Možda su uspeli da nabave par komada od distributera. 🙏
 
A koja je ovo fantomska cena od 73k? Okasnih svakako :D Ako naletite jos negde saljite :D
 
Mozda su stvarno imali 10-15 komada na stanju i nije greska.
 
Ne vidim opciju kojom bi neko u shop "slucajno" dodao proizvod :D Tako da kontam da je legit :)
 
Moguce da je legit, jer recimo meni je stigao mail, a drugu koji je narucio par minuta posle jos nista nije stiglo. Tako da ti mailovi mozda idu automatski dok ima na stanju interno.
 
Chekirajte i spam folder
Post automatically merged:

Odgovor sa fb-a: Trenutne zalihe PS5 su veoma brzo rasprodate, ali očekujemo da u narednom periodu dobijemo nove količine od dobavljača. Nemamo mogućnost rezervisanja uređaja, pa savetujem da pratite naš sajt ili da se prijavite na Newsletter, kako bi Vam putem mejla stizala obaveštenja o novitetima i akcijama. Hvala na razumevanju!
 
Moguce da je legit, jer recimo meni je stigao mail, a drugu koji je narucio par minuta posle jos nista nije stiglo. Tako da ti mailovi mozda idu automatski dok ima na stanju interno.
Ni meni nakon sat vremena nije stiglo, tako da kapiram da je otišao OOS dok sam završio checkout. Na nalogu na sajtu mi stoji kao da je sve ok, ali od mejla ništa. Tako da verujem da smo i on i ja fejlovali :)
 
Ne bi me cudilo da su napakovali PS2 unutra :D
 
Istvan je odradio akciju "za najbrze Bench forumase" izgleda, vrlo skromno, kulturiska.

Svaka cast i kapa dole majstore !
 
Sledeca runda ce biti za koliko, mesec dana? :D Ako nista drugo, lepo je videti konzolu u slobodnoj prodaji po normalnoj ceni, makar na par minuta.
 
Kakva runda, do juce je prodavao po ceni od 850e. krastavac, moraju i oni da uzmu deo kolaca. :D

A ovih 73k, lepo sam pricao pre neki dan, oticice to gore kod nasih pilicara samo da prodje preorder groznica koja traje pola godine vec. :D
 
Nazad
Vrh Dno