Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

apsolutno, ne vidim nikakav razlog da cena ide na gore, niti je to bilo ko radio kod nas a ni preko koliko znam
bukvalno su stavili cenu koju kad spustis za okruglih 10% dobijes normalnu cenu, verovatno ce je tako doveka i prikazivati da bi ispalo kao - akcija
cist psiholoski efekat i nista drugo

Ma da, ne obracajte paznju na tu gornji cenu, takonje za sve (usisivaci, pegle... ) neka kao cena pa kao neki popust i onda realna cena kao i svugde.
Ziv nisam do ponedeljka da vidim jel da slavim ili corak.

Ma da, ne obracajte paznju na tu gornji cenu, takonje za sve (usisivaci, pegle... ) neka kao cena pa kao neki popust i onda realna cena kao i svugde.
Ziv nisam do ponedeljka da vidim jel da slavim ili corak.
Takodje, ne verujem dok ne pozovu i potvrde da nije neka greska bila danas, ali sa dobijenim mailom jos i kao ima nade :D

Ja odavno slavim, baš mi ovako lepo 🤗 dok čekam ponedeljak. Pa ako bude ćorak barem će da mi bude lep vikend u nadi da mi stiže PS5 samo opušteno

Ja tek sad videh ovaj info, otkako nema tt ne ulazim često :-(

Nema razloga da ne slavite, dokaz postoji gore, odgovor njihov na fb stranici. Znaci definitivno je bilo konzola na stanju. Ako ste dobili mejl to je to

Nabavicu vam ja PS5 iz domaceg uvoza, cim se pojavi u sistemu. Pusticu ovde info, ko se prvi javi, predracun na ime, virman placanje i isporuka na adresu. Planiram i za sebe ali malo kasnije, tipa na jesen. Nadam se nekoj drugoj boji, ja ovo belo ne mogu da gledam..

Nabavicu vam ja PS5 iz domaceg uvoza, cim se pojavi u sistemu. Pusticu ovde info, ko se prvi javi, predracun na ime, virman placanje i isporuka na adresu. Planiram i za sebe ali malo kasnije, tipa na jesen. Nadam se nekoj drugoj boji, ja ovo belo ne mogu da gledam..
Evo javljam se haha

Mislim da se boja neće menjati već su samo paneli izmenjivi pa može da biraš. Eventualno će se pojaviti crni kontroleri npr.

Evo ja se javljam

Videcu u ponedeljak ovo sto ste rekli da se pojavilo na netu, da nije preteklo nesto.

Nema razloga da ne slavite, dokaz postoji gore, odgovor njihov na fb stranici. Znaci definitivno je bilo konzola na stanju. Ako ste dobili mejl to je to
Nadamo se da je tako. No za sad je sve automatski uradjeno pa uvek ima sanse za gresku. U ponedeljak bi trebalo neko da pogleda te porudzbenice, odstampa zalepi na kutiji a nama promeni status iz "na cekanju" u "obradjeno" ili kako vec, onda je to sigurnije. Supruga radi u prodaju sportske opreme, cesto imaju online porudzbe za robu koju nemaju pa moraju da zovu ljude i jave im da to nemaju na stanju. Tako da drzte' se.

Javljam se! :)

Takodje se prijavljjem za PS5.

Upišite i mene za PS5.

Ne mogu da Vam obecam nista, kad se pojavi, ostavicu br telefona ovde iz firme, ko se prvi javi dobija konzolu i to pod uslovom da u medjuvremenu ne nestane sa stanja.

Jadan taj / ta sto ce da se javlja na telefon taj dan :ROFLMAO:

Je l' rezervisao mozda neko na CDR ili gamesguru?

Jel moze da se napravi tema za kupovinu ps5? Kontam da nema igara i da se nista ne desava, ali je nabavka ps5 stvarno smorila u temi, a moderatora kao i da nemamo..

Prestace i ovo uskoro kada se situacija malo sredi!Po meni ovo nebi trebalo da se brise!Ovo ce jednoga dana biti istorija PS5 konzole i neko ko bude citao verovatno ce mu biti zanimljivo!

Evo meni bas zanimljivo na 162 strane citati CL i ostale. Sigurno cu unukama pokazati sta se desavalo sa ps5 i onda mogu i oni tri dana da citaju temu. Nikako im necu reci da je bila nestasica, da su se ljudi svojski trudili da nabave svoj primerak. Najbolje je sopstveno iskustvo! Ako sam ja citao, neka se muce i oni!

Nema o cemu da se pise. Niti neke igre izlaze, niti se bilo sta zanimljivo desava.

ja kod CDR negde u novembru, ne javljaju se od tada
u isto to vreme gamesguru je rekao da nije u mogucnosti da nabavi bilo sta
Ja sam pre par dana zvao gamesguru i upisao se na listu. Decko mi rece da ima svega 5-6 pre mene na cekanju i da najverovatnije ocekuju prvu isporuku u toku marta, tako da iako bude samo 10ak konzola bicu pokriven. :)

Nazad
Vrh Dno