Vrv od sutra krecu fpkg dump-ovi. 🏴☠️
Koji imas PS4? Ja sam na 7.02 i nekad mi treba i po 1h da jailbreak prodje uspesno. Koristim stranicu od night kinga, a probao sam i jednu sa github ali isti problem. Je li ista stabilniji jailbreak na 7.55?Da prijavim da radi jailbreak na 7.55
Post automatically merged:
Evo dokaza 😊
kp=kernel panic, kad zabode i ugasi se kad kliknes na HEN.Mašala, bravo.
Kp?! Kompatibilnost , jel na to misliš?
AOC 27G2U/BK IPS, nije zakrivljen. Lep je dizajn, samo pazi, ja sam iz drugog puta uspeo da ne dobijem mrtve pixele.@Imotep95 uff svidja mi se taj kutak za igranje, kakav je to monitor deluje mi nesto zakrivljeno, bas lepo
Pređi na 7.55, kažu da je veći % tu i na 7.50 nego 7.02.Koji imas PS4? Ja sam na 7.02 i nekad mi treba i po 1h da jailbreak prodje uspesno. Koristim stranicu od night kinga, a probao sam i jednu sa github ali isti problem. Je li ista stabilniji jailbreak na 7.55?
Koji tutorijal si ispratio za jailbrake?Imam fat verzija 2 mat, prosao mi iz prve jailbreak, citam da je dosta nestabilan na 7.02 a i ovaj ne hvale baš previše, testiracu sutra pa javljam, za sada ga ne gasim haha
Marvel's Spider-Man: Miles Morales - CUSA17776 v1.01 BACKPORT [5.05/6.72/7.02] by OPOISSO893Samo Spider-Man i Miles Morales.
Probaj ovo
Nije tačno!!!!jel ovo tacno
![]()
PS4 Jailbreak 12.02 CFW - How To Jailbreak PS4 with USB
Download PS4 jailbreak 12.02 CFW with USB and unlock a world of possibilities for customizing and enhancing your gaming experience.releaseps4jailbreak.com
Pogledajte prilog 301863Pogledajte prilog 301864
Post automatically merged:
Zamolio bih bilo koga ako moze i zna da napise bilo sta o ovom problemu,hvala puno..
Drug sta mi je raditi po tom problemu?To je problem. Ja sam na al-azif offline keširan još od prošle godine. Taj hen na tom dns-u ima spoof na 9.05(sa 5.05fw) i vrv zato nisam nikada imao problema.
I ja sam na tom istom, al sam na 7.55, sve nove igre mi rade bez problema.To je problem. Ja sam na al-azif offline keširan još od prošle godine. Taj hen na tom dns-u ima spoof na 9.05(sa 5.05fw) i vrv zato nisam nikada imao problema.
Drug sta mi je raditi po tom problemu?
Prvo sto treba da uradis ako koristis al-azifov exploit je da osvezis kesh. To radis tako sto udjes u internet explorer i uopcijama izbirses cookies i cache. Onda opet pokrenes stranicu gde expolit i imaces najnovije payload-e (treba da se pojave expoloiti za 5.05, 6.72 i za 7.55).Pozdrav svima,novi sam na forumu,imam ps4 sa verzijom 5.05 ,zadnjih nekoliko igara sam probao da pokrenem sa verzijom 7.55 uradim backport i izbacije ce-34878-0 a neke nec euopste da instalira,ako neko zna o ovom problemu zamolio bih ga da pojasni u cemu je fazon..hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari