Šta je novo?

PlayStation 4 Jailbreak

Zar nisu prve verzije PRO konzole dosta bucnije od novijih?
Ja sam moju davno uzeo, kada igram novije igre, kao avion da polece.

Nemam tih problema sa mojim PRO-om, uzeo sam ga taman kad je izašao.

Da li neko možda zna koja je verzija firmvera u PS4 slimovima koji se prodaju u Rodi?
U pitanju su oni "veštački bundleovi" - klot Jet Black konzola sa jednim džojpadom i naknadno ubačena Blu-ray verzija FIFE 18 u pakovanje.
Oznaka na kutiji je CUH-2116a, a godina uvoza je 2018.
Pretpostavljam da je no go za jailbreak, ali opet...
Ja sam danas bio u rodi nema konzola uopste

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Moze, ja imam cuh-2016a, taj treba da je ista verzija samo 1TB. Novi GT radi, al' save game je moguce samo online.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Cepate li PES18 sa onim patchom? [emoji16]
efc3142d5d4a766544bc73903b7be864.jpg

Kojim Patchom :)
Promakao mi je

Hvala :)

Jos jedno pitanje za PS4 n00b-a
Da li mogu da obrisem DNS i igram placene igre online ili ne?
a onda sutra igram offline i tako to :)
I ovaj JB, da li on omogucava samo da instaliram PKG koji posle mogu nesmetano da igram sve dok ne updatujem konzolu?

Sorry ako mlatim :D

99% ce da ti se updejtuje konzola, odnosno trazice ti updejt da bi uopste i mogao da pokrenes igru, ja sam probao Fotnight da igram i nisam uspeo, a u pozadini je poceo da mi skida updejt pa sam ga na brzinu obrisao, da kada nezelis vise da imas JB, updejtujes konzolu i to je to, nikakvih tragova nema da je uopste i bila JB.

Sent from my iPhone using Tapatalk

pitam za stare igre generalno, za nove mi je jasno da ce traziti 5.55 pa na gore u buducnosti...
A ako mu je ugasen update kroz menu? Ne bi trebao sam da pokrene i odradi isti?
hvala

EDIT:
koji exploit koristite?
Poceo da mi blokira na HEN, a na mira + hen mi ozbacuje neku gresku i nece....Moram da vadim konzolu iz struje.
Pro varijanta 5.05. sa DNS:
108.61.128.158
165.227.83.145

Poslednja izmena:
Veruj mi da neznam, al se nebih igrao, sce mi je pogaseno a poceo da skida updejt sam, kako....zasto, neznam....

za svo igranje onlajn PSN gleda koji fw imas,i ako nemas zadnji krene da apdejtuje.za sad ne postoji ni najava za spoof za ps4.neki generalni konsenzus je da kao i za henkaku ova exploit ekipa se i opredelila za tako star fw bas zbog igranja onlajn.

skraceno - ne postoji varijanta ista da igras onlajn sa exploitom,a nema ni najave da ce moci.

racunaj da sve i da izadje spoofer za ps4 sony ce jako jako agresivno da banuje te konzole sa PSN-a.i dalje su jako agresivni i na ps3ci na ovih par igara koje imaju znacajniju igracku bazu,kamoli na ps4ci.

Orchard hvala na objasnjenju, dns je taj, na HEN uvek idem, nisam imao problema do sada, mira mi jednom restartovala konzolu.

Ako blokira, ili zabode, izadje se na ps dugme, udje opet i stranica reload. Probao sam sve moguce kombinacije pokretanja exploita, nekako mi dns iznad radi najbolje kroz settings/guide, cak i system update blocker radi.
e08b1667f4d99f17eb6a59be4b4a4ef5.jpg

Poslednja izmena:
ps4 ima jako dobro reseno sleep resenje (kao i uostalom sav moderniji hardver),nema potrebe da ga full gasite,idite na sleep,potrosnja je ispod 1w u sustini samo ram drzi struju i nema bojazni za icim.ja ne pamtim da sam fizicki ista ugasio sem kod grmljavine (a tu je i bitnije da se lan izbaci iz uredjaja,ja vadim glavni koaksijalni ili kako vec kabl na ruteru i glavni produzni iz uticnice) i nikadproblem godinama.zadnji put mi je grmljavina sprzila lan na nekoj mislim jos s939 ploci...

Ja koliko znam jos uvek nije na JB konzolama resen sleep mod neko me neko ispravi ako gresim?
Super sto radi blocker, palim ga ja i uvek al ga nisam testirao [emoji23]

Ako koristiš samo HEN, rest mode radi.

Da da samo HEN koristim i update blocker, e pa to je super vest, hvala na informaciji probacu sutra.

Ja samo HEN ali ponekad ( 1u5x) zabode, resetuje se ( vidim po joypadu da se ugasio skroz) i nece da se vrati nikako sem da vadim iz struje a onda smaranje sa onim recovery i tako to....
Hvala na objasnjenju za online :)
Ja ne igram online, ali me pitaju ovi oko mene koji bi i jare i pare pa da znam generalno kako stoje stvari :)

Da li postoji volja da se na ovoj temi postavi na prvom postu proces instaliranja JB-a, Korak po korak. Ili bar neki detaljan youtube tutorial da neko okaci ako postoji vec

ja ne mogu da se snadjem sa onim pshaxom i slicnim sajtovima

Saznao sam da je moguce ubaciti JB, a onda komotno skloniti i tako u krug, samim tim odmah sam se zainteresovao da ga uradim ipak. doduse ja imam 5.55 verziju, ko zna kad ce izaci, ali da se spremim.

ne moze u krug,jednom kad prebrises firmver novijim cao zdravo.i najverovatnije jako jako dugo vremena.ne ocekuj,sigurno ne skorije JB za bilo koji noviji firmver.koliko mi je poznato niko od proverenijih trenutno ni ne pokusava.

dzejlbrejkovane skrajnuti sa strane,napuniti cim treba i iskopcati sa neta.ako ti se igra onlajn skupljaj za drugu,padaju im cene iz dana u dan.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima.Imam nekoliko pitanja.Imam ps4 pro na 5.55 da li se zna makar nesto kada bi mogla ta verzija da bude hakovana.Takodje me zanima kada se konzola hakuje ,znaci ne sme da se koristi internet ,update konzole niti igrice.Takodje me zanima sta ce biti kada izadju igrice Fifa 19,Pes 19...i budu na sistemu vecom nego sto je sada hakovana 5.05.To znaci da nece moci da se igraju dok se ne podigne sistem na konzoli.Da li ce moci da se igraju preko origialnog cd ili je i to nemoguce.

manje vise sve ti je odgovoreno u par postova gore.ali da ponovim da bude opet kristalno jasno:

ne zna se i najverovatnije nece brzo,ako ikad bas 5.55 biti hakovan.
ne moze da se koristi net tj PSN jer ce PSN sam da krene da apdejtuje fw na zadnji i onda nista od haka.
jednom kad se pregazi hak novijim fw nikad vise ta konzola ne moze da bude hakovana tim exploitom,mora da se ceka novi.
za postojieci exploit iliti hak moguce (ne i verovatno kako stoje stvari) da ce da izadje spoofer koji ce omogucavati igre koje zahtevaju 5.55 (i/ili kasniji) fw da se pokrenu.dal' ce to znaciti da ce moci da se izadje na PSN i sa kolikim rizikom,najverovatnije ne.
soni je i dalje jako agresivan na ps3ci,tako da verovatno svim silama banovati te konzole levo i desno ako se ikad i desi da hakovana bude mogla da izadje na PSN,sto je jako malo verovatno da ce uopste da se desi.

generalni konsenzus medju proverenim hakerima je da ne ni pokusavaju da hakuju zadnji firmver i omoguce hakovanim konzolama da idu onlajn jer po principu dzejlbrejk ne sluzi za pirateriju i varanje vec za kompatibilnost sa starijim PS-ovima i emulatorima.

Pozdrav svima.Imam nekoliko pitanja.Imam ps4 pro na 5.55 da li se zna makar nesto kada bi mogla ta verzija da bude hakovana.Takodje me zanima kada se konzola hakuje ,znaci ne sme da se koristi internet ,update konzole niti igrice.Takodje me zanima sta ce biti kada izadju igrice Fifa 19,Pes 19...i budu na sistemu vecom nego sto je sada hakovana 5.05.To znaci da nece moci da se igraju dok se ne podigne sistem na konzoli.Da li ce moci da se igraju preko origialnog cd ili je i to nemoguce.

FW 5.55 nece biti 'hakovan' u skorije vreme. Moze da se ide online, cak nekima(meni) rade aplikacije tipa Youtube i Netflix. Ima update blocker u samom exploitu, aktivira se kao i payload koji omogucava instaliranje/igranje fake .pkg(igre). Igre koje izadju za noviji fw nece moci da se igraju(tako je stanje sada, mozda se promeni, mozda ne). Trenutno igre mogu da se pokrenu preko cd, ali update-i igara koji su za 5.05+ fw ne mogu da se instaliraju, i samim tim ne moze se igrati online.

Mislim da je pravo pitanje kad će downgrade sa 5.55 na 5.05 a ne kad će 5.55 biti jailbreakovan.

Hvala svima na odgovoru.U suštini ima i dobrih i loših strana.Dobra da na 5.05 može dosta da se igra igrica ali loša kada izadju sportske pogotovo ako budu a biće sigurno iznad 5.05 neće moći da se igraju .

Vrh Dno