Šta je novo?

PlayStation 4 Jailbreak

Mislim da je pravo pitanje kad će downgrade sa 5.55 na 5.05 a ne kad će 5.55 biti jailbreakovan.
Nije moguc downgrade nazalost, citao sam negde da je to na HW levelu, nema sanse.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ne treba ići u pravcu downgrejd konzole već na to da "prevarimo" sistem i igre odradimo tako da rade na starijem fw. Bar tako pričaju po stručnim forumima. Uglavnom krenulo je što je najbitnije i nema stajanja. Dobra stvar za ove legit što kupuju je da će ubrzati pojavu PS5 tako da svi imaju koristi :)

Da li na jailbreakovanim konzolama rade igre sa diska i nosilac slotovi?

Igre sa diska rade ako je verzija FW koju zahtevaju ta koja je na konzoli ili niža. Ne rade "nosilac" nalozi, jer se ne koristi poslednja verzija FW, a samim tim nema ni pristupa PS Store-u.

Imam dve PS4 konzole i obe su na 5.50,ubise me klinci sa Lego i drugim decijim igrama.Imaju 5-6 naslova i uvek im ne dostaje jos 5-6...Razmisljam da prodam jednu konzolu i uzmem polovnu JB za njih.

puno srece zelim,ako i nadjes neku na prodaju mogu samo da zamislim cifru...

Ja sam odlučio da sacekam 5.55 .Moje neko mišljenje da bi moralo da bude zbog igrica koje neće moći ispod 5.55 da se igraju .Čisto sumnjam da će da ostane na 5.05.Po tome kada izadje Fifa 19 i bude na minimum 5.55 ,neće moći da se igra ni pirat ni original ko je hakovao na 5.05

Jedno pitanje na brzinu da ne bih citao sve u nazad... Nasao sam ps4 pro sa firmware 4.73... Pa me interesuje jel pogodan za JB 5.05?

da,sve pre 5.05 samo apdejtujes oflajn na 5.05 i exploitujes regularno.i 5.07 moze,ali to je najredji fw koji je samo pustan selektivno i realno niko to nema.5.05 mozes naci na softpediji,proveren fajl,radi kako treba.

Ja bas taj 4.73 drugu odradio juce , na 5.05 i exploit , sljaka bez greske :)
hvala svima ovde na savetima :)

ako se ne varam 4.73 je i zadnji u bundle-ovima?tj nema bundle-a sa konzolama sa fw posle 5.05?to je lepa informacija za znati,da se ne propusti ako se naleti negde usput...

dajte neku procenu vredi li sad kupovati jailbreakabilni ps4 slim od 1tb za 260e :) mislio sam da sacekam s tim do kraja godine, ali kapiram da bi me isti model tad mozda stajao skuplje jer ce biti teze naci nesto ispod 5.05...

Poslednja izmena:
procene su najstrozije zabranjene na forumu.ali mozes da ocekujes da ce sve konzole koje mogu da se brejkuju za par meseci dok se procuje biti brejkovane,napunjene igrama i okacene za sulud novac na kp.com.

edit: da odgovorim sam sebi,da,svi bundle-ovi (cak i poznatiji neoficijelni) su sa fw sa i ispod 5.05.

Poslednja izmena:
znaci, mislis da vredi kupiti ga sad za te pare?

ne smem da ti odgovorim na to pitanje,popicu warn ili ban,jer fakticki ispada da procenjujem.da kazem ovako - ja da imam 260e viska skupio bi jos koji dinar bar bi se potrudio nedelju dana da naidjem na ps pro bundle za te pare,ili neki koji moze da se jailbreakuje.

Poslednja izmena:
ja se izvinjavam sto te kompromitujem, nisam znao da su ovde toliko striktni :) hvala na odgovoru, mada je meni pro verzija nebitna jer nemam tv koji to podrzava.

Poslednja izmena:
Mislim da preterujete, svako moze da kaze da li se nesto isplati ili ne, nisu moderatori komunalni policajci.
Da li postoje neki bundlovi kod nas u regularnoj prodaji?
Da li slim konzole mogu da se brejkuju, ili samo 1tb varijante treba traziti?

Sent from my HTC U Ultra using Tapatalk

Svi modeli PS4, dokle god su na FW 5.05 ili ispod se mogu jailbreakovati. Kapacitet hard diska nije od važnosti.

Znam da mogu, pitanje je koji fw je u dostupnim konzolama na kp i u maloprodaji?
Kako prepoznati?
Jel moze neko da napise:cu2116 moze/ne moze
Ps pro sa fifom x moze/ne moze
Ps pro moze/ne moze

Sent from my HTC U Ultra using Tapatalk

sve verzije p4ke su inicijalno izasle sa fw manjim od 5.05,a svi bundle-ovi (i vecina divljih na zapadu po sistemu evo vam konzola i igra koje ne mozemo da se resimo u velikim prodavnicama) sa najvise upravo 5.05 (neki divlji mislim gamestopov bundle).izuzev bundle-ova niko ne moze da ti kaze sa sigurnoscu sta je flesovano na ploci,zato se i jure bundle-ovi koji nisu raspakovani.sto se tice neraspakovanih golih konzola mozes da pokusas sa godinom uvoza ili kodovima na samom pakovanju da izguglas,vecina ovoga sto sam ja gledao po bg-u (doduse gledao sam pro vecinom) je 2018ta godina uvoza,sto manje vise znaci corak,ili bar rizik koji ja nisam spreman da platim.

mislim da je vecina evropskih bundle-ova bila po raznoraznim sopovima,ali koliko sam ispratio trenutno je situacija takva da je sve to manje vise razgrabljeno.mozes da poceprkas po kp-u (veliki rizik) ili da se isetas po rodama,verima itd u blizini i vidis dal' ces da naletis.ovo sto ima onlajn prodaju (gameland,computerland,games itd) davno je prodalo sve (koliko sam gledao,mozda nisam dovolno dobro kopao,ne kosta nista da proveris sam).

a sto se tice preterivanja,nije do mene,politika foruma je poprilicno jasna i ja nemam nameru da joj protivrecim.

cbgb:

nije samo do rezolucije TV-a,mada kad tad ce se preci na 4k TV-ove prosto je mnogo superiornija konzola po mom misljenju,i brejkovana po mom misljenju postaje tek prva zamena cfw PS3ci kao idealan HTPC/emulator/gejming masina.jedino molje resenje je jos nabildovaniji HTPC ali po ovim cenama za gpu-eve,treba znacajno vise para.

Ebemu moj ps4 je izgleda na 5.55. Ne postoji nacin da se uradi downgrade?

Rečeno je više puta u temi. Ne, ne postoji način za downgrade.

Zašto ne bi radio? Od v4.5 čini mi se je Sony uveo podršku za externe diskove.

Radi naravno, ja napunio 500gb internu, moram ovih dana odraditi app2usb preko 5.05 exploit-a.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Slabo nesto i palim konzolu pa nisam ni pratio a auto update automatski ukljucen i bolje da pitam nego posle da cimam i da vracam hd.

Da li postoji volja da se na ovoj temi postavi na prvom postu proces instaliranja JB-a, Korak po korak. Ili bar neki detaljan youtube tutorial da neko okaci ako postoji vec

ja ne mogu da se snadjem sa onim pshaxom i slicnim sajtovima

Saznao sam da je moguce ubaciti JB, a onda komotno skloniti i tako u krug, samim tim odmah sam se zainteresovao da ga uradim ipak. doduse ja imam 5.55 verziju, ko zna kad ce izaci, ali da se spremim.
Osnivač teme je trenutno ' odsutan ' ali ti nije loša ideja. Ja prvi put ušao u ovu temu da čitam jer sam radoznao kako JB na ps4 funkcioniše, iako nisam nikad osećao potrebu za istim... jednom sam mom rođaku pre godinu dana napunio 1tb konzolu sa igrama sa mog naloga i iskljucio net. I dan danas mu fino rade sve igre.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Koje su negativne stvari kod cipovanja konzole?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno