haha nema čim napišemo da neka može JB odma "poskupi" i na KP opasni preprodavci baš opasni prate ove teme samo tako. Oće leba bez pogače !Moze 100%, tu je 4.76 FW, samo bolje kupi na KP, to je bas mnogo para.
haha nema čim napišemo da neka može JB odma "poskupi" i na KP opasni preprodavci baš opasni prate ove teme samo tako. Oće leba bez pogače !Moze 100%, tu je 4.76 FW, samo bolje kupi na KP, to je bas mnogo para.
Nije moguc downgrade nazalost, citao sam negde da je to na HW levelu, nema sanse.Mislim da je pravo pitanje kad će downgrade sa 5.55 na 5.05 a ne kad će 5.55 biti jailbreakovan.
Osnivač teme je trenutno ' odsutan ' ali ti nije loša ideja. Ja prvi put ušao u ovu temu da čitam jer sam radoznao kako JB na ps4 funkcioniše, iako nisam nikad osećao potrebu za istim... jednom sam mom rođaku pre godinu dana napunio 1tb konzolu sa igrama sa mog naloga i iskljucio net. I dan danas mu fino rade sve igre.Da li postoji volja da se na ovoj temi postavi na prvom postu proces instaliranja JB-a, Korak po korak. Ili bar neki detaljan youtube tutorial da neko okaci ako postoji vec
ja ne mogu da se snadjem sa onim pshaxom i slicnim sajtovima
Saznao sam da je moguce ubaciti JB, a onda komotno skloniti i tako u krug, samim tim odmah sam se zainteresovao da ga uradim ipak. doduse ja imam 5.55 verziju, ko zna kad ce izaci, ali da se spremim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari