Šta je novo?

PlayStation 4 in 3D

Cisto sumnjam u oba slucaja...Jos je rano pricati o PS4, kada se uzme u obzir da PS3 tek sada pokazuje svoje pravo lice!
Moguce je da ce novi PS izaci tamo negde 2010-11 ali mislim da je jos rano spekulisati kako ce izgledati tj. same specifikacije PS4.
A i ovo drugo mi zvuci malo preterano,malo vise preterano!🙂
A sto se tice prvog,nikad nece Sony napraviti takvu konzolu!Sony je uvek nastojao da napravi vise Entertainment sistem nego samo konzolu za igre,jedino ako uporedno izbace konzolu sa mizarnim troskovima koje ce biti svima pristupacna ali da se i dalje proizvodi Full Entertainment System kao PS3! 😀

Poslednja izmena:
Je l ima nekog ovde ko nije juče priključio Telekomov adsl modem pa da pričamo ko ljudi 🙂? S ovim što su skoro došli s Tibeta je zaista malo teže 😛

Pa 4D vec postoji 🙂, a Kutaragi nishta nikada nije lupio, samo je gledao previshe u buducnost, za razliku od nekih koji su 20 godina u proshlosti :d

Poslednja izmena:
Nismo dovoljno igrali Bad Company da nam otvori oči...😀

Pa 4D vec postoji 🙂, a Kutaragi nishta nikada nije lupio, samo je gledao previshe u buducnost, za razliku od nekih koji su 20 godina u proshlosti :d

Mislio je da se igra menja "kroz vreme" ?

Mislim da sam video to jednom kad sam igrao neku matoru igricu.

Sećam se kao sad. Vodio sam svog lika kroz igru, skačući, skupljajući, kad u daljini videh kuglu koja se pomera gore-dole. Jedne sekunde dole, druge gore.To je meni bilo neshvatljivo, kako se ta kugla kretala gore dole? Da l' su programeri igre bili u budućnosti i shvatili kako da se igraju sa prostorom i vremenom? :trust:

Da ne pričam da je lebdela , odolevala gravitaciji, ali bih to ostavio vizionarima iz Sonyja da najave za sledeću generaciju konzola. :d

Sećam se kao sad. Vodio sam svog lika kroz igru, skačući, skupljajući, kad u daljini videh kuglu koja se pomera gore-dole. Jedne sekunde dole, druge gore.To je meni bilo neshvatljivo, kako se ta kugla kretala gore dole? Da l' su programeri igre bili u budućnosti i shvatili kako da se igraju sa prostorom i vremenom? :trust:

To nije 4D to je bug.

Mislio je da se igra menja "kroz vreme" ?

Mislim da sam video to jednom kad sam igrao neku matoru igricu.

Da ne pričam da je lebdela , odolevala gravitaciji, ali bih to ostavio vizionarima iz Sonyja da najave za sledeću generaciju konzola. :d

Nemam pojma shta si ti sad rekao :d

ne znam za njega, ali ja neam pojma sta je reko 🙂

Ne zna ni on, al ga blam sad da kaze 🙂

Nemam pojma shta si ti sad rekao :d

Kao što nemam pojma šta je Kutaragi mislio kad je "imao viziju" za 4D na PS3, tj da se okolina u igrama menja tokom vremena (ili realnom vremenu).

Ja sam to video pre dvadeset godina....evo flashback-a opet: kugla gore, kugla dole. :shock:

Za one sa jeftinijim ulaznicama : ono sa kuglom je banalan primer, primeren igrama od pre 20 godina.

A za one kojima to nije dovoljno (kao primer promene okoline), mogu da bace pogled na Animal Crossing za N64. Ako je kod igraća bila zima, i u igri je bila, ako je bila noć, i u igri je bila.
Naravno mogućnost poboljšanja u promenjivosti okoline postoji (recimo erozija tla kada nabuja reka, ili da igra isčita ne samo vreme, već i vremensku prognozu sa neta i ubaci je, podatke iz google eartha....), ali ništa nije revolucionarno kako je Kutaragi predstavio.

rdja u kupatilu

i starija diskusija o 4D na PS3

Poslednja izmena:
NextGen-Konzole ce imati duzi zivotni ciklus!!!

"Just coming up with something that's faster and prettier isn't going to be sufficient," said Bach, 47. "The life cycle for this generation of consoles — and I'm not just talking about Xbox, I'd include Wii and PS3 as well — is probably going to be a little longer than previous generations."

PS4 je jos daleko...

http://www.mercurynews.com/ci_11417526?nclick_check=1

Kao što nemam pojma šta je Kutaragi mislio kad je "imao viziju" za 4D na PS3, tj da se okolina u igrama menja tokom vremena (ili realnom vremenu).

Ja sam to video pre dvadeset godina....evo flashback-a opet: kugla gore, kugla dole. :shock:

Za one sa jeftinijim ulaznicama : ono sa kuglom je banalan primer, primeren igrama od pre 20 godina.

A za one kojima to nije dovoljno (kao primer promene okoline), mogu da bace pogled na Animal Crossing za N64. Ako je kod igraća bila zima, i u igri je bila, ako je bila noć, i u igri je bila.
Naravno mogućnost poboljšanja u promenjivosti okoline postoji (recimo erozija tla kada nabuja reka, ili da igra isčita ne samo vreme, već i vremensku prognozu sa neta i ubaci je, podatke iz google eartha....), ali ništa nije revolucionarno kako je Kutaragi predstavio.

rdja u kupatilu

i starija diskusija o 4D na PS3

Jel ti mene zezash ili stvarno uporedjujesh igrice sa zekama i glavudzama, sa ozbiljnim igrama ? 🙂 Kakav sad Animal crossing koji je na tehnichkom nivou igre sa dobrog mobilnog telefona, ne na N64, nego na Wii 🙂

To shto je Kutaragi prichao je buducnost, i ne mora da znachi da ce uoshte zaziveti na PS3. Poenta je u tome da se ide i grabi ka toj buducnosti, ne da se vracamo 20 godina u nazad ili stojimo u mestu, i to je neshto shto Sony uvek ima i imace, za razliku od drugih, pa po cenu da ne zaradi tako dobro, ili da se nadje u zeznutoj finansijskoj situaciji, nije to prvi put.

Preterujes. Pa Nintendo je taj koji je rizikovao u ovoj generaciji, Sony je isao na sigurno.

Na sigurno sa BD i Cellom 😀?

Šta je Nintendo rizikovao... Napravio konzolu za tetke i strine i ostale žene koje se oduševljavaju scenama otvaranja olimpijskih igara u pekingu i redovno prate seriju ranjeni orao na rts1... i to je tebi rizik 🙂... Rizikovali su koliko i ovi što prave prašak za veš 😛

Sony je isao na sigurno, vrh! 😀

Pa znalo se da je BD bolji format i svakome ko je pratio sta se desavalo sa PS2 je bilo jasno da ce taj format pobediti. Kada na to jos dodamo 140 miliona prodatih PS2, tesko da je tu bilo rizika(mada smo realno svi mi ocekivali bolju prodaju do sada).
Nintendo je u wii stavio slabiji hardware, dodao originalni joypad i pocistio konkurenciju.
Potpuno ista stvar je i sa PSPom i DSom.
Sem toga Nintendo je prvi ubacio analogne kontrolere, podrsku za 4 igraca, rumble pack ...

Poslednja izmena:
Tesko da se znalo da ce BD pobediti,znalo se da je superiorniji i skuplji format.

Ček, a koju to konkurenciju ima wii i ds? Ko je su to konkretno konzole?

Izgubili su rat sa Betamax-om koji je takodje bio daleko superiorniji od VHS,pa je Beta postala profesionalni standard.Naucili su i oni nesto😛

Ali tada nisu imali Playstation 😉.
Prodaja igara je dovoljan pokazatelj da je veliki broj ljudi PS3 uzeo kao BD player.

Ne odgovori mi ti koga su to DS i Wii počistili... odnosno šta smatraš pod konkurenciju ovih konzola kako bi ista mogla da bude počišćena 🙂.

PS3 je samo delic BD trzista,posluzio je za predstavljanje tehnologije.

Pa sve konzole su konkurencija, one se i prave zbog $.
Ok, sada ces ti da pocnes pricu o casual, hardcore igracima, tetkama, grafici ... 🙂.
I ne smatram da je DS pocistio PSP, PSP se odlicno prodaje, mislio sam samo na Wii.

Pretpostavljam da je wii počistio PS3, je l tako 🙂.

Vidi, to što PS3 i Wii stoje na istom mestu - na onoj polici dole ispod televizora, uopšte ne znači da su isti proizvod koji se nalazi u istom svetu, za koga važe ista pravila i na koji utiču ista dešavanja...

I Yugo se prodao u više primeraka od GT-R, pa to ne znači da je Yugo počistio GT-R, niti da je zbog toga taj isti Yugo bolji auto...

Nigde ja nisam rekao da je Wii bolja konzola od PS3.
Ali posle n64 i gamecube, ne verujem da se iko nadao ovakvoj prodaji.
Sony je u prosloj generaciji prakticno drzao monopol. Meni je drago sto sada postoji mogucnost izbora.

joj bre, ne smatramt te glupim, daleko od toga i razumem šta hoćeš da kažeš, ali kakvog sad izbora?

između gran turismo 5 prologue i zeka i meda sa velikim glavama koji se biju gumenim čekićima 😀?

nije mi jasno zašto svet posmatraš iz ugla neobaveštenog potrošača koji subotom umesto da pročita knjigu ili pusti neki dobar CD, odlazi u "šoping" i tamo vidi da na polici stoje dve bele i jedna crna konzola...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno