- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 825
nebih da rusim nade ali vredi pogledati
http://www.gameplay.hr/modules/news/article.php?storyid=3732
ili sustu suprotnost
http://www.gameplay.hr/modules/news/article.php?storyid=3803
Pa 4D vec postoji 🙂, a Kutaragi nishta nikada nije lupio, samo je gledao previshe u buducnost, za razliku od nekih koji su 20 godina u proshlosti :d
Sećam se kao sad. Vodio sam svog lika kroz igru, skačući, skupljajući, kad u daljini videh kuglu koja se pomera gore-dole. Jedne sekunde dole, druge gore.To je meni bilo neshvatljivo, kako se ta kugla kretala gore dole? Da l' su programeri igre bili u budućnosti i shvatili kako da se igraju sa prostorom i vremenom? :trust:
Mislio je da se igra menja "kroz vreme" ?
Mislim da sam video to jednom kad sam igrao neku matoru igricu.
Sećam se kao sad. Vodio sam svog lika kroz igru, skačući, skupljajući, kad u daljini videh kuglu koja se pomera gore-dole. Jedne sekunde dole, druge gore.To je meni bilo neshvatljivo, kako se ta kugla kretala gore dole? Da l' su programeri igre bili u budućnosti i shvatili kako da se igraju sa prostorom i vremenom? :trust:
Da ne pričam da je lebdela , odolevala gravitaciji, ali bih to ostavio vizionarima iz Sonyja da najave za sledeću generaciju konzola. :d
Nemam pojma shta si ti sad rekao :d
"Just coming up with something that's faster and prettier isn't going to be sufficient," said Bach, 47. "The life cycle for this generation of consoles — and I'm not just talking about Xbox, I'd include Wii and PS3 as well — is probably going to be a little longer than previous generations."
Kao što nemam pojma šta je Kutaragi mislio kad je "imao viziju" za 4D na PS3, tj da se okolina u igrama menja tokom vremena (ili realnom vremenu).
Ja sam to video pre dvadeset godina....evo flashback-a opet: kugla gore, kugla dole. :shock:
Za one sa jeftinijim ulaznicama : ono sa kuglom je banalan primer, primeren igrama od pre 20 godina.
A za one kojima to nije dovoljno (kao primer promene okoline), mogu da bace pogled na Animal Crossing za N64. Ako je kod igraća bila zima, i u igri je bila, ako je bila noć, i u igri je bila.
Naravno mogućnost poboljšanja u promenjivosti okoline postoji (recimo erozija tla kada nabuja reka, ili da igra isčita ne samo vreme, već i vremensku prognozu sa neta i ubaci je, podatke iz google eartha....), ali ništa nije revolucionarno kako je Kutaragi predstavio.
rdja u kupatilu
i starija diskusija o 4D na PS3
Tesko da se znalo da ce BD pobediti,znalo se da je superiorniji i skuplji format.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari