Šta je novo?

PlayStation 4 in 3D

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700 XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
Zvuk
WiiM Amp Pro + Dali Kupid
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Mobilni telefon
Pixel 9a
Pametni uređaji
Meta Quest 3S
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Mozda ce Sony (uz neki update firmware-a) omoguciti 3D prikaz za PS3 u kombinaciji sa specijalnim cvikama, dok ce PS4, kako se cini, od nule biti projektovan za 3D...

ces-2009-sony-ps3-3d-demo-20090109061607678.jpg

PlayStation 4 in 3D
Will Sony's next system be coupled with 3D glasses?
CES 2009: Sony PS3 3D Demo
Gran Turismo 5, Wipeout HD, and Motorstorm get an extra degree of pop.

[YOUTUBE]<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/N-ishJ1EdGw&hl=en&fs=1&ftv=18"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/N-ishJ1EdGw&hl=en&fs=1&ftv=18" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
ove naocare sto on ima,imam ja za Shrek 3D i posle nekog vremena i glava i oci krecu da te bole...ok je na kratke staze,ali da se igra sa ovime par sati...cao oci :smoke: (ako se nevaram po istom principu rade?)

Poslednja izmena:
Slicne naocare sam dobio uz CKM.Nista lepse nego kada ti prsata kovrdzava svedjanka iskoci iz novina.Podrzavam 3d!!!!!!!

haha.. video sam i ja to kod druga 🙂

Vi ljudi ne kapirate da nije fora u naocarama vec u TV-u za koji Sony tvrdi da nece skoro da krene u proizvodnju tako da je vrlo moguce da ce krenuti da se proizvodi u vreme kada ps4 bude najavljen i to ce koristiti kao glavnu prednost buduce konzole...

ne kapira samo onaj ko nije procitao ceo text 🙂

Vi ljudi ne kapirate da nije fora u naocarama vec u TV-u za koji Sony tvrdi da nece skoro da krene u proizvodnju tako da je vrlo moguce da ce krenuti da se proizvodi u vreme kada ps4 bude najavljen i to ce koristiti kao glavnu prednost buduce konzole...

Opet neki novi tv?E doku_ca i oni i tv!
Sta ovi iz sonija misle da mi imamo platu kao u eu?
Stalno nešto izmisle da ti uzmu lovu🙁
Izgleda da je soni rešio da napravi novu svetsku ekonomsku krizu tako što opet prave nove televizore😀

Nakraju ćemo svi igrati nintendo wii na crnobelom gorenju:d

Upravo tako,lepo se vidi na snimku kako je slika duplirana bez cvika.🙂

bilo bi dobro da ps4 bude ugrađen u taj 3D televizor, zašto jedva skupiti pare za npr. PS4 i onda opet čekati dok ne skupiš za taj tv.

nesto ne verujem da to ima veze sa tv-om...?
Jesi li uopste gledao izvestaje sa CES-a?
Lepo kazu da je TV taj koji omogucava 3d prikaz a naocari su potrebni da bi se sve to videlo... Sony nije hteo da objasni tehnologiju TV-a koja omogucuje takav prizor bas zbog toga da je konkurencija ne bi preotela...
Da su samo naocari u pitanju mi bismo odavno imali 3d gaming u nasim kucama...

A nece.
Bar ne dok ne bude bilo masovnih 3D displeja a toga nece biti ni dok ps4 bude bio aktuelan.

Al' nema veze, bitno je da ce i ovo da se koristi kao glavni stit u buducim raspravama o konzolama 🙂

ne, nego će hromirani poklopac dvd-roma...

ima tu jedna kvaka.... a to je da sony i drugi u startu grese...ako mi koji igramo igrice budemo morali da nosimo naocare za ps4 onda ce nas biti jako malo!!!!

razlog je u tome sto vecina nas toliko sada przi igrice da cemo do ps4 morati da nosimo regularne naocare a to je vec nemoguca misija za ps4...

dakle pitanje glasi...sta sa nama koji nosimo naocare???😀

Tehnologija sa 3D prikazom je OK ako jedna osoba gleda u ekran. Igre kao LBP odma gube smisao jer 4 osobe koje iz drugačijeg ugla gledaju u ekran.

Ima li neka zvanična najava da će PS4 (koji još nije najavljen?) biti projektovan za 3D???

@Miroslav
Nema, niti ce je biti skoro...
Sve je to bilo samo predstavljanje novih tehnologija...

Poslednja izmena:
Ma nakraju ce izmisliti ps5 i 4d tehnologiju🙂

Zar nemaju ps3 igre četvrtu dimenziju?. Sećam se da je Kutaragi o tome pričao...
Šta beše sa tim?

http://www.psu.com/4D-Graphics--A-Reality-Only-For-PlayStation-3--a1063-p1.php

Na 4D se misli kao "zivi" nivoi i teksture, drvo stari u realnom vremenu, metal zardja, itd.. Imas na tom linku snimke na sta se konkretno misli. Za sada su samo demoi, ali se pominje kao mogucnost u buducim PS3 igrama.. Mozda bude nesto od toga u Heavy Rainu-u, videcemo..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno