Pa to mi treba.
Znaci kada svucem novac sa kartice na devizni racun, to je kao "interna" transakcija i nista ne pitaju.
Povukao si 760evra na Visa karticu, i to je naravno leglo na devizni racun vezan sa tom karticom. Onda si prebacio tih 760 evra na odvojen devizni preko ebankinga, i kada si otisao da podignes, pitali su te za poreklo novca?
Da li sam dobro razumeo?
Povukao sam direktno na devizni-racun jer sam hteo da verifujem racun.Do tada sam uvek povlacio na karticu (visa internet) pa onda prebacim na devizni i podizem sa njega
1. Nije na bankama da to proveravaju, niti proveravaju.Gradjani Srbije ne smeju imati racune izvan Srbije. Kako su gledali na taj račun u USA ?
Jel se još mora u banku po kod za Intesu Mobi ako menjam ROM iako sam je vec jednom aktivirao?
Не мора 300,може и 125 дин. основни а нека пита можда може и без текућег јер у Тарифама пише да је 50 дин. за остале клијенте(могуће да је он тај)Klasican ebank na kompu neces placati. Ako hoces app onda moraš da otvoris i din racun, mesečno odrzavanje 300 rsd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari