Šta je novo?

Platne kartice za Online internet placanje (FAQ u prvom postu)

Nemas potrebe, radi odlicno i u chrome preko ietaba

da, sada mi je najbitnije da vidim kako da nateram da radi na androidu, jer na more nosim samo tablet. :)

Od maja je valjda trebao da zavisi ne-OCX e-banking, barem je tako nesto pisalo na BIB Twitter-u. Videcemo.

ma nije valjda, ko bi reko.... :p

Visa electron kartica banke intesa

Sta mi je sve potrebno da bih dobio visa electron debitnu karticu? Nisam u radnom odnosu. Koliko kosta odrzavanje kartice?
Dobio sam karticu banke intesa visa interent ali probao sam uplatim u pitanju je igra bfh i izbacuje mi We''re sorry, but we can''t perform transactions to this credit card. Please load a different one.
E sada hteo bih da uzmem visa electron da probam sa njom pa zato pitam.

Poslednja izmena:
Da vas obavestim da koristim Intesa Mobi uslugu za android i za sada radi odlicno. Brza je, stanje azurirano maltene trenutno.
Jedino jos placanje nisam isprobao, sve opcije su prisutne kao i u klasicnom online.

Sta mi je sve potrebno da bih dobio visa electron debitnu karticu? Nisam u radnom odnosu. Koliko kosta odrzavanje kartice?
Dobio sam karticu banke intesa visa interent ali probao sam uplatim u pitanju je igra bfh i izbacuje mi We''re sorry, but we can''t perform transactions to this credit card. Please load a different one.
E sada hteo bih da uzmem visa electron da probam sa njom pa zato pitam.

samo odes i zatrazis visa electron, i ja sam imao isti problem, i trazio electron i klasika cekao 25dana na istu...ne znam koliko je odrzavanje ali u svakom slucaju je simbolicno...

Poslednja izmena od urednika:
electron daju valjda samo uz poseban "pravi" devizni racun.
uz tekuci samo maestro a visa internet je uz namenski devizni.
tako je do skoro bilo, mozda gresim.

Unapredjenje Elektronske Usluge:
http://www.bancaintesa.rs/code/navigate.aspx?Id=367&vestId=553

Ako je ovo unapredjenje koje su pominjali na tweeteru - LOL!
Kada sam poceo da citam, bio sam odusevljen, mislio sam da ce postati moguce da se sve radi sa terminala.. neopisivno je koliko je korisno kada se na terminalima (ATM) moze ne samo podizati novac ili raditi upit stanja, vec i uplacivati, slati, korigovati....

da li daju uz visu electron nov devizni racun ili ne mora posto vec imam devizni racun zbog visa internet kartice?? Pitam jer hocu da prebacim evre sa visa internet na visu electron karticu?

Sa Visa internet možeš da prebacuješ na Visa Electron devizni račun.

@ Septimus
@ MagicMaster
Mene aplikacija takođe zanima. Ali: u slučaju da hoćeš da flešuješ novi ROM, da li postoji način da bekapuješ sve što treba, i kasnije vratiš, da sve bude funkcionalno?
Jeste probali Titanium Backup-om?

@ alfaunits
Ne, taj novi online banking sistem još nije krenuo. Najavljuju da je početak rada pomeren na kraj avgusta Tweet

Da li daju uz visu electron nov devizni racun ili ne mora posto vec imam devizni racun visa internet kartice?

Moraš da otvoriš novi devizni račun.

zar je bitno? ionako je poptuno besplatan. samo sto treba doci na red, ali to bi bilo potrebno i za novu karticu.

@ Septimus
@ MagicMaster
Mene aplikacija takođe zanima. Ali: u slučaju da hoćeš da flešuješ novi ROM, da li postoji način da bekapuješ sve što treba, i kasnije vratiš, da sve bude funkcionalno?
Jeste probali Titanium Backupom
Jos nisam menjao rom a na google marketu komentarisu da moze titaniumom

Moram jos nesto da pitam za svaki slucaj, da li treba da se stavljaju crtice izmedju brojeva (dugacak broj kartice) kada se kupuje nesto preko interneta mislim na ovu crticu - ?
I u billing adress pise se ime i broj ulice zatim grad recimo novi sad i onda state\province pise se isto novi sad... ili ? Pokusavam da kupim battlefunds ali nece ni visa electron iako mi je dvoje ljudi reklo da njima radi sa visa electron banka intese????

Ne trebaju crtice, ili bi imale vec upisane (kao nacin da se korisniku vizeulno odvoji - ali ti ih ne kucas).
Province je nebitan... ja uglavnom stavim Serbia ili N/A.

Kakvu Electron imas? Imaju ljudi problema sa VE Intesinom, ali nisam video nikakav pattern zasto ;) Sve imam utisak da je uvek bio "insufficient funds" a ne da VE ne radi.

Ma imam 40e nisam hteo vise od toga da uplatim a hocu nesto od 18e pise mi sorry we cannot transfer from this card try with another one, to mi je pisalo i za visa internet karticu banke intesa i isti slucaj i sa visa electron, kartica je debitna
izaberem visa electron, upisem brojeve sa kartice zatim onaj trocifreni broj zatim za billing adress, upisem ime i broj ulice, grad, i okrug i postansku adresu ali nece pa nece bezveze sam se mlatio u banci

Poslednja izmena:
probaj samo da je prijavis kao obicnu Visu.

Jedno pitanje, koje nisam nasao u temi, mozda je bilo pa mi promaklo.

Da li je neko trazio Dispute, znaci povracaj novca preko Kartice, kada kupovina nije ispala kako treba. Ne preko paypala vec ko ga nema i placa Karticom preko kartice. Ako jeste nek napise nesto o tome, kakva je procedura i uspesnost.

Kod Intese - uzasna :(
Najveca fora je sto prihvataju invoice-e koje im druga strana posalje bez IKAKVIH nacina provere! Tipa, meni se desilo da mi skinu 30GBP vise, za neku dodatnu uslugu koju NISAM hteo. Intesa prihvata njihov invoice...
Za 30GBP me mrzelo da se smaram, ali zato - sada kartica samo na 5-6 proverenih sajtova, a ostalo - ZABOLE ME.

Za ovaj nas Srbistan bi me zacudilo kada bi neko postovao prava korisnika usluga. Na svakoj Banci bi trebali da okace onu tablu "Svi koji ulazite ostavite svaku Nadu " . Ja cu pokusati pa sta bude,mada nemam neke iluzije o uspesnosti.

Ja licno ocekujem da nista bolje ne bih prosao u Americi. Jedina je razlika sto je tamo sve u Americi ;) (i kupac, i izdavalac kartice i prodavac)

Imam Visa electron i Visa Internet , zelio bih da podignem pare sa MB naloga koji je u $ pa me zanima dal je uopste moguce podici preko ijedne od ove 2 kartice $ kako bih izbjegao konverziju banke.

Nazad
Vrh Dno