Kako ce da naplati vise sa debitne kartice??? Posle rezervacije ti sve pare sa kartice mozes da sklonis!Банка никад неће изгубити.Ако и мање резервише,наплатиће више ако треба.Јесте добитак за мању резервацију,за корисника,али минималан.
Код дознака нема конверзије,ако то корисник не захтијева,изричито.
Nije tacno, cak postoje obratne situacije za placanje vani.
Nijedna banka/kartica iz Srbije ne daje mogucnost da se podigne u okruzenju bez provizije. Mooooozda KomBank na ATMu KomBank Banja Luke, ali proveri u tarifniku.
Upravo: online račun 59,4€, Intesa rezervisala 62,8€ (kao nekada).Upravo: 140.84$, rezervisano 121.32 - ovo je maltene trenutni kurs trzista![]()
Da, s' tim sto se Maestro maltene ne prima nigde vise. Ja sam kupovao gomilu karata za letove ove nedelje, gomilu opcija sam video na raznim sajtovima, ali Maestro nigde bukvalno.
Tj. zavisi i od sajta na kome se kupuje, vrlo malo sajtova prihvata Amex. Neki sajtovi prihvataju samo lokalne kartice (jos uvek dobar deo nemackih eTailera npr.), itd.
Може у многим банкама али се у већини наплаћује провизија за конверзију.Мислим да је Интеза прва на том твом списку(без провизије за све)I da li se na bakomatima u okruženju može podizati novac sa bankomata bez provizije?
Intesa sada daje Visu umesto Maestra za racun. Inspire.Na to sam i mislio, sa svojom maestro nisam nikad ništa kupio jer šta god sam kupovao niko nema podršku za maestro. Uvek sam koristio Visa karticu.. Ističe mi u julu valjda mi neće dati neku propalu opet, a ako budem trazio odredjenu karticu ponudiće mi pakete sa nenormalnim mesečnim održavanjem...
Sent from my SM-J530F using Tapatalk
Samo kreditnom?Maestro je debitna kartica, a više puta sam imao situaciju da avionsku kartu mogu da platim samo kreditnom karticom. Možda i to ima veze što ga ne vidiš kao opciju za plaćanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari