Šta je novo?

Platne kartice za Online internet placanje (FAQ u prvom postu)

Moraces opet u poslovnicu. Zato i ne koristim Mobi, samo sam aktivirao sms otp.

To je od kako se koristi Token, tj. Intesa Mobi 2.

Kakvo glupo s****e ne mogu da verujem!

Nije cd povezan uopste sa Intesa Mobi.

Bar mi je radio kad mi je trebalo.
Ovo ****** ne koristis 45 dana deaktvira se, resetujes telefon jer ti prso sistem, opet u banku, cekaj, gubi vreme.
Ne razumem na osnovu cega radi komunikacija banka-Intesa Mobi-telefon? Zar im nije dovoljno da je isti IME telefona?
Cak i da nisam resetovao sistem, da sam obrisao i ponovo instalirao Mobi app verovatno i tad bi morao u banku po nove papire?

Sada online banking radi i bez CDa. Sto jeste bolje. Mobi je nevezan za CD jer je CD bio za online banking ne za Mobi.

http://www.bancaintesa.rs/code/navigate.aspx?Id=367&vestId=832
Интеза досад издала милион Виза картица свих врста.Питам се само да ли ће и кад,као многе банке у новије вријеме,увести дебитну Мастеркард,бар као опцију да корисник може да бира,јер ова дебитна Виза није ни за шта.

Ovi definitivno nisu normalni imaju najlopovskiji kurs sa dolar eeej 119 !
107,65 113,32 118,99
Pa najbolje neka ga izjednace sa evrom da znam na cemu sam.

Nijedna banka nema zvanicno dobar kurs za dolare. U stvari nijedna nema za valute osim evra.
A to se desilo od kada je franak onako jako skocio (~15% za minut).

dobro nije strasno stite se od skoka kursa sa samo 10% malo je to trebalo bi bar 20%,bitno da je kamata 0.1%

Sada online banking radi i bez CDa. Sto jeste bolje. Mobi je nevezan za CD jer je CD bio za online banking ne za Mobi.
Да ли могу да раде заједно Интеза моби 2 и Интеза онлине? После неког времена реко да платим нешто преко компа, у задње време сам плаћао мобилним. Али кад дођем до дела за потврду за плаћање неће да прође.
Да ли и за то мора да се иде поново у банку и да ли је то због токена?
Иначе користио сам он-лине од кад се појавио у банци, а и моби исто тако, и упоредно све до увођења токена.

Требало би да могу оба начина.

Ima neka glupa fora da ako nemas placanja preko intesa online odredjeni period (mislim 3 meseca) oni zamrznu uslugu i moras da ides u poslovnicu da ti je ponovo aktiviraju. Govorim o varijanti gde potvrda ide preko sms-a. Pri tom se ne racunaju druge aktivnosti tipa menjacnica, prebacivanje sa racuna na racun isl.

Nije tako. Ja uopste ne palcam online i i dalje imam uslugu

U slučaju da Korisnik ne izvrši logovanje u Intesa Mobi u roku od 7 dana nakon
aktiviranja Intesa Mobi usluge na šalteru Banke, usluga mobilnog bankarstva će biti
onemogućena. Korisnik naknadno može da zahteva reaktiviranje usluge u Banci.
 U slučaju nekorišćenja dodeljenih sredstava za autentifikaciju, Banka ima pravo da:
o privremeno onemogući upotrebu dodeljenih sredstava za autentifikaciju ukoliko
ista nisu korišćena u periodu od 3 meseca u kontinuitetu. Korisnik naknadno
može da zahteva deblokadu dodeljenih sredstava ukoliko želi da nastavi sa
njihovim korišćenjem, i
o trajno onemogući upotrebu dodeljenih sredstava za autentifikaciju ukoliko ista
nisu korišćena u periodu od 6 meseci u kontinuitetu. Korisnik naknadno može da
zahteva aktivaciju novih sredstava autentifikacije ukoliko želi da ih ponovo koristi.

Pod nekorišćenjem se podrazumeva da korisnik u posmatranom vremenskom
periodu nije izvršio ni jednu autentifikaciju ili autorizaciju preko nijednog od dodeljenih
sredstava za autentifikaciju, a bez obzira na rezultat autentifikacije ili autorizacije

To je samo za Mobi onda.

Мислим да је и само логовање у Интеза Моби апликацију довољно да се не блокира апликација,као и плаћање путем онлајн(рачунара) и Моби апликације.

Ne blokira se aplikacija nego sredstvo autentifikacije, sto je u mom slucaju bio sms. Aplikacija radi normalno osim za placanje. Ja sam tada imao staru mobi aplikaciju, ali moguce da ni nju nisam koristio, to se ne secam.

Мислим да је и само логовање у Интеза Моби апликацију довољно да се не блокира апликација,као и плаћање путем онлајн(рачунара) и Моби апликације.

Ni to ne radim mesecima, i i dalje radi Intesa Online.
Prrkinite da trazite slamcice :)

Pa jesi probao da platis nesto? Intesa online radi, ali placanje ne.(tj autentikacija)

Poslednja izmena:
Pa ja i rekoh da ne placam online uopste?:) Ja koliko razumem mislio si da se Intesa Mobi ili Intesa Online blokiraju, sto nije slucaj. Tako zvuci sta si napisao.

Ja vec 4 godine koristim Intesinu internet karticu.(Imam kod njih i tekuci i kreditnu karticu). Nisam imao niakkvih problema do sada ... Lako za korscenje ... Najvaznije mi ej da je internet kartica odvojena od tekuceg, tj. cak i kada bi neko 'hakovao' internet kartici, mogao bi da skine k....c ... a kada mi ustreba kinta na njoj, prebacim sa tekuceg tacno koliko treba i odmah platim. Mogu i razlicite valute da menjam ... Koristio sam je pretezno za sajtove tipa aliexpress.

Ја сам се успешно улоговао на Инзеза он-лине, чак сам креирао нову лозинку, али кад хоћу нешто да платим, не може, не стише смс.

To mozda blokiraju, ali nemam pojma, Intesu ne koristim za dinare vec godinama :)
Ne placam nista, samo setam novac medju racunima (u sustini placam kreditne kada treba devizni deo), i imam i dalje pristup i za Mobi i za Online.

Imam jedan problem, kada hocu da povezem visa internet karticu iz intese sa paypalo izbaci mi sledece Sorry, we can't link this card. Please try linking a different card to your account.
Zna li neko sta je u pitanju, na kartici ima novca.

Mozda je vec probano greskom vise od 3 puta, posle toga taj broj kartice ne moze uopste da se poveze na PP?

Pa prvi puta kada sam probao da povezem to mi se pojavilo, i svaki naredni put se pojavljuje.

Pa prvi puta kada sam probao da povezem to mi se pojavilo, i svaki naredni put se pojavljuje.

Resio sam problem, posto sam danas podigao karticu ovi u banci mi nisu rekli da treba da prodje 24h da bi kartica postala aktivna. Hteo ja nesto da narucim sa alija i kada sam dosao do placanja ono ne moze i ja nazovem intesu i covek mi kaze sta je problem.

Nazad
Vrh Dno