Kada rade ovi clearing? U petak popodne sam uradio plaćanja, a sad vidim da još nije prošlo.
Неће лећи долари без конверзије јер повлачиш путем картице која се води у еврима.Тако мора.Otvorio sam devizni u Intesi i vezao Visa Electron karticu za njega. Treba da povucem neke dolare sa paypala ovih dana, interesuje me kako da izbegnem neke dodatne konverzije, da li ce mi na racun leci dolari bez ikakve konverzije? Nesto sam ranije negde citao da treba da se trazi u Intesi da dodaju dolar kao valutu na devizni da bi se primao novac u dolarima bez konverzije u evro, ne znam da li je to tacno? U sustini, zelim da podignem dolare iz banke, sa sto manje provizije\konverzije.
Не мораш онда на шалтер,можеш на банкомат са Инспајер картицом уз онлајн мјењачницу.Znači na bankomatu se definitivno ne isplati podizati novac. Da li mogu devize sa deviznog računa da se kroz Intesa Mobi aplikaciju konvertuju u dinare, pa da se onda novac podigne na šalteru? Mislim da je isplativije nego ići do menjačnice, a i jednostavnije je u svakom slučaju.
Неће лећи долари без конверзије јер повлачиш путем картице која се води у еврима.Тако мора.
Да,подеси на сајту да ти конверзију не ради Пејпал и то је то.Кад повучеш новац обавијести нас је ли било овако или другачије.Jel mozes da mi kazes kako izgleda konverzija, tj da li to znaci da ce mi ovi dolari sa paypala kada ih povucem na karticu biti prebaceni u evre (po vizinom kursu) i onda leci na devizni racun u evrima, koje onda normalno podignem?
Да,подеси на сајту да ти конверзију не ради Пејпал и то је то.Кад повучеш новац обавијести нас је ли било овако или другачије.
Da li prilikom vadjenja visa internet kartice u intesi mora da se ostavi neki polog koji ne moze da se trosi?
Као што рече Алфа најбоље еври,без икакве конверзије гдје су банке најгоре а ако имаш динаре конвертуј их у евре у мјењачници.Распитај се и изабери у својој околини неколико најповољнијих.Ако си из веће средине имаћеш више избора и то је то.Ok uzecu visa internet karticu jer nemam potrebe za visu electron. Samo jos da pitam, kad uplacujem novac na karticu (posto je devizni racun) da li mogu da upacujem u dinarima pa oni da konvertuju u evre ili je povoljnije da uplatim u evrima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari