..., ali se i dalje vidi da su plazme malo "isprane", tj. da im je crna u stvari siva. Tu sam već počeo da se pitam treba li meni plazma kad TV nikad ni ne gledam u potpunom mraku...
Onda kupi LCD i ne brini.
Moja žena gleda stream VB preko neta po ceo dan u 4:3 formatu i nema problema na X10. Možda treba neko vreme ali mislim da IR nije problem na poslednjim modelima plazme.
Što se tiče crne na plazmi moram reći da sam prilično razočaran kako to izgleda na X10. Očekivao sam da kada su sva svetla ugašena i kada TV prikazuje samo crno da bukvalno ne vidim gde je TV. Ali situacija nije ni blizu tome.
I ja htedoh to da kažem.
Pogotovo što razmatraš dobar lcd tv.
Onda kupi LCD i ne brini.
Zanimljivo. A posle kad pustiš nešto u 16:9 da li se vidi da su ivice sa strane nešto drugačije nijanse? Je li to prošlo onih 200h uhodavanja plazme?
to je diskutabilno dal tje ikada motji neki tv to da ispuni...Previse ocekujes, to ne moze ni Pioneer.
Što se tiče crne na plazmi moram reći da sam prilično razočaran kako to izgleda na X10. Očekivao sam da kada su sva svetla ugašena i kada TV prikazuje samo crno da bukvalno ne vidim gde je TV. Ali situacija nije ni blizu tome.
Nije kao kod LCD-a da ima probijanja i da ekran nije uniforan ali svetli po prilično. Možda zvuči kao da preterujem a možda nisam ni podesio TV kako treba ali očekivao sam da to bude mnogo tamnije.
iskren da budem, i ja sam donekle razocaran na G10 sa tim aspektom. Mislim da je cak i Nani pominjao kako neoPDP totalno gasi pixele kad prikazuje potpuno crnu, i ako se pusti crn ekran, da je on prakticno ugasen, ali iz mog iskustva, to i nije slucaj. Mada, u samim filmovima se to i ne primijeti, primijeti se prije svega kad saltam TV/AV, gdje iz ugasenog ekrana predje na "crni"... Izgleda sam i ja previse ocekivao![]()
nego ljudi da vas pitam... kupio sam b530, jer mi se cinilo kao dobar deal, iako sam ranije gadjao malo vise. sad imam pitanja.
kada je na ekranu samo crno mogu da vidim svetlije i tamnije linije (vise vertikalno, ali i horizontalno). ovo mogu da vidim samo kada je u sobi potpuni mrak. meni to ne izgleda kao da je normalno.
drugo, u service meniju ne mogu da nadjem opciju da vidim koliko je plazma radila, pa ako neko ima ideju nek javi.
hvala!
inace, plazma je prelepa i vec sam se navikao na 50 inca (posle nekoliko sati)... steta je uzeti manju. sd slika mnogo variira od kanala do kanala... mislio sam samo da ce ovi digitalni malo bolje izgledati. nema veze i onako nije za to, nego za filmove![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari