Mene zanima kada Panasonic izbacuje modele za sledeću godinu.
Mozda naslednik x10 dobije neopdp panel?
i ja sam kod jednog drugara gledao VIVAX LCD TV sa gomilom image retentiona, pravougaonici neki (vjerovatno prozori iz win-a). Toliko o LCD-ima![]()
Тако да сам мало гледао по форуму и данас ишао да видим плазму Samsung 42B430 и могу рећи да сам одушевљен приказом боје у односу на лцд,али ми онда приђе продавац и рече да јесте он добар али за пет година има да ми избледи слика.
Samsung ima u ponudi od low end do high end uredjaja.
Koji je tvoj LCD konkretno model?
Na žalost to je jedan od najgorih modela ikada napraveljnih.
elem, bas danas od svih dana sam imao gomilu poslica da pozavrsavam, ali sam se uvece pozabavio sa mojom novom G10 50" plazmicomKakav monstrum, pa jos uparen sa z5500 (ko sto mi neko rece, sad kad imam pravi kucni bioskop, mogu i ulaznice da naplacujem
). Sredio sam i onaj problem sa picture tearingom: po Nanijevoj preporuci, odmah sam ga stavio na 24Hz (moguce da je automatika prvo to postavila na 50Hz), ali tek na 60Hz je slika bila kako treba i ni traga od tearinga... Gledao sam neke HDTV i Blu Ray ripove, i veceras ono sto sam cuvao vec neko vrijeme za prvi dan kupovine plazme: novi Star Trek u 1080p i HD koncert Depeche Mode
Zamjerke? Slika je drasticno bolja kad se zamraci soba, ili (za pesimiste) prilicno losija u osvijetljenoj sobi. Ali, i CRT i LCD izgledaju bolje u mraku, samo G10 zbog ogromne dijagonale prije svega ima mali problem sa refleksijom...
A sta ces, kad sam sa tog koncerta odslusao "Home" na G10 i Logi Z5500, u mojoj novoj kucici slobodici, malo me steglo i zamaglile se ochi :d To je taj koncert iz Milana, ne znam da ima neki drugi, a da je HD. I odlican je koncert!A novi Star Trek, pa 'nako, nisam se nesto odusevio, ali trazio sam za prvi dan nesto sa dosta spec. efekata i eksplozija i sl (zbog zvuka, koji se naravno malo navije)
![]()
BTW, nisam ga ni gledao nesto mnogo u osvijetljenoj sobi. A mogu da postavim slike poredjenja 2232BW i G10 u clone mode, da se vidi razlika u velicini, ali i u samoj slici. Boje su sasvim drugacije, sto se vidi jos od windows logon screen-a![]()
Za brightness i contrast, podesio sam ih po preporukama sa hdtelevizija...
Koliko se secam, zakonski imaju odredjeni rok da poprave ili moraju da ti vrate novac ili zamene za nov uredjaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari