@Gizmor, u pravu si mislio sam na dvd (US origin). Im JOS NEKIH SITNIH GRESKICA i PROPUSTA ali sad je kasno ne mogu da ispravim.
Nije tema o platama i zaradama ja sam se unapred ogradio i rekao izvini, to jos jednom mogu da ponovim.
B850 je skoro sve isto sto i b650 plus sto je najtanji! Cena za b650 mi je nerealno visoka i prosto ne mogu da verujem! Nesto tu ne stima. Nemoguce je da je on skuplji od g10 kad je politika Samsunga bila 25 % ispod u trenutku kad je izlazio. pA U USA JE 1300 $, NA AMAZONU.
Cesta je greska da ljudi permutuju kod Samsunga plasmu za lcd, oznake su iste, razlika je u pn i le i u velicini.
B650 i B850 su NEO PDP ekvivalenti.
ono sto sam trazio po netu na avs forumu koriste setingse od pq6000 posto je isti panel...
Ma opusteno ovaj model sto sam ja pazario podigli su 10.000,00 din.![]()
jos jedno pitanje,dal da stalno bude upaljen pixel orbiter ili samo ako dodje do burnin-a? mada pored orbitera ima colour wash i white wash ako dodje do burnin-a.
Izvinjavam se sto mozda gusim ali moracu da se ponovim:
Dobro je sto si me podsetio,nikako da izbistrim do kraja to sa 24p.Moj TV ne bi trebalo da ima native 24p ali ima neku opciju film mode(Cinema progresive).Sa druge strane mi je Popcorn A110 koji salje signal kako hoces 23,976....50hz,60hz itd. bez obzira kakav je mkv/mada su skoro svi 23,976.
Kako da namestim TV a kako Popcorn.Da li da stavim ovu opciju na TV-u na Auto(ima off i auto) jer pise u manualu- Automatically adjusts for the best image quality between film and video programs.
Aj ako nije tesko tebi ili bilo kome da mi malo objasni oko ovoga generalno da znam i ja.Hvala.
Pitanje je sa prethodne strane,(samo sam copy paste)ali mislim da ce mnoge zanimati.
Uzeo sam na kraju LG 42PQ3000 i skroz sam zadovoljan. Narocito sam prijatno iznenadjen slikom sa kablovske. Jedino sto slika nije dovoljno precizna kada TV vrsi funkciju kompjuterskog monitora, ali svakako sam planirao da zadrzim monitor, tako da to (po meni) nije neki nedostatak. LCD sam u startu otpisao, jer mi vise lezi slika sa plazme, a glavna namena TV-u ce ipak biti gledanje HD filmova.
Pogledao sam dosta modela, uporedjivao, zagledao, i stvarno nisam uspeo da uocim neku veliku razliku u kvalitetu slike izmedju razlicitih modela u toj klasi, pa je na kraju presudila povoljna cena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari