Nije mi jasno...sve vreme se preporucuje da se uzme tv koji ima podrsku za 100Hz,a koliko vidim skoro svi to 99% vremena drze iskljuceno i ako se ukljucuje ukljuci se za neki sport i ni za sta vise?! (sto znaci ko ne gleda sport cesto to mu ni ne treba?!)
Ako se to uzme u obzir onda B550 ispadne sasvim ok kupovina,pod uslovom ako je slika bolje nego kod A5xx serije jer mi se tamo nikako ne svidja,slika je bila iskrzana,materijal koji je pustan jeste los,ali opet ocekivao sam malo vise :S:
I sad da li je kod B650 resen taj problem i zaista ima koristi od tih 100Hz i da li moze da se drzi ukljuceno stalno ili je opet fazon samo kada se gleda sport?! Da li je zaista vredno dati toliko vise para u odnosu na B550 koji koliko vidim ljudi kazu ima isti kvalitet slike?!
Gledao sam malo po youtubu ljudi su pustali filmove na svojim tv-ovima i na dosta mesta sam primetio da kod panoramskih scena (nadam se da sam se dobro izrazio :d),konkretan primer pocetna scena u filmu The Dark Knight kada kamera prikazuje velike zgrade,slika trza i kao da se preklapa slika na nekim delovima,tj. kao da deo slike zaostane pa redovno nastavi da ide...mislim da je u pitanju bio samsung A656 i po stranim forumima sam cita da se bas zale na to,cak i kod novih modela.
Da li zna neko gde trenutno ima 40B650/651 na lageru neraspakovan primerak?
U tehnomarketu sve sto ima stoji izlozeno, nikako da im stigne nova kolicina. Cekam kao budala vec skoro dva meseca.
Neverovatno kako su slabo azurni, model koji se trazi podosta nikako da im stigne ponovo. A oni su kao neki satro uvoznici:wall:
Pozdrav
Kakve su cene u Merkatoru?
javicu ti ja da li ima u Stavu, direktno iz magacina...
Pozz
Kakve su cene u Merkatoru?
Ako se secas, posto je B550?
Tih "ZNJ" modela nikad i nema na sajtovima proizvodjaca. Pitam se zasto![]()
Bez popusta?
Znaci sa popustom 72000? Hmmmm... To bash fino zvuci...
Jel imaju Panasonic X10?
Da ne bude zabune, mislim na B550, a ne B530.
@renne,pogledaj da li imaju Panasonic plazme 42" G10 i S10.
Pitanje za Nanija njemu na pm, a ovde izneseno je pitanje za sve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari