p.s. Malo sam opleo CoD4 i odusevljenje je skocilo na novi level :d
Dobra je to tekla za te novce, jedina steta sto nema 100Hz engine.
Oces da kazes, da je 300 linija pokretne rezolucije bolje od 600?
Gizmor je napisao(la):Kad bi imao obican 100hz ne bi mu koristilo uopste jer je bezveze zbog poznatih razloga
Pa u prethodnoj recenici;
Obican 100Hz koji ne bi koristio uopste?
Dobra je to tekla za te novce, jedina steta sto nema 100Hz engine.
Taj feature kosta dodatnih 350 evrica (B650) uz cenu veceg input laga sto meni nikako ne odgovara.
Stvar je sto B650 ima manuelnu kontrolu ICFM koji ne stvara amaterski izgled slike. To je razlog zbog cega je B650 evolucija kad je u pitanju prikaz pokretne rezolucije kod LCD-ova.
Rekao si da je B650 drugim rijecima nepotreban tv u odnosu na B550, jer je "100Hz bezveze iz dobro poznatih razloga" sto nikako nije tacno.
Po prvu put interpolacija kod LCD-ova konkrento bas na B650 modelu na nesto lici i B650 se moze preporuciti bezrezervno i najvecim zagovornicima plazma tehnologije.
O tome ja pricam, nemam prijatelju moj nikakav ja problem sa tobom.
Svako dobro!
Stvar je sto B650 ima manuelnu kontrolu ICFM koji ne stvara amaterski izgled slike. To je razlog zbog cega je B650 evolucija kad je u pitanju prikaz pokretne rezolucije kod LCD-ova.
Rekao si da je B650 drugim rijecima nepotreban tv u odnosu na B550, jer je "100Hz bezveze iz dobro poznatih razloga" sto nikako nije tacno.
Po prvu put interpolacija kod LCD-ova konkrento bas na B650 modelu na nesto lici i B650 se moze preporuciti bezrezervno i najvecim zagovornicima plazma tehnologije.
O tome ja pricam, nemam prijatelju moj nikakav ja problem sa tobom.
Svako dobro!
Jel ima zamucenja kada igras igre i razlike u brzini u odnosu na TN ? Sta je imput lag predpostavljam isto neko kasnjenje i koliko se to zaista primecuje ?
Gizmor je napisao(la):Poenta svega ovoga je bila da je obican 100hz neupotrebljiv u odnosu na 100hz sa ICFM-om
Gizmore, ne postoji 100Hz sa i bez MCFI-a! 100Hz na LCD-u jeste MCFI!
To ti cijelo vrijeme zelim ukazati ali ti mislis da ja imam nesto protiv tebe.
MCFI znaci motion-compensated frame interpolation a ne "manual-compensated frame interpolation"
LCD ako ima upaljen 100Hz ili 200Hz onda se radi interpolacija bez izuzetka, za razliku od plazme koja radi na subfield slikama i na 100Hz nema interpolaciju jer joj je brzi odziv celja od LCD-ovih tranzistora.
B650 i dalje radi interpolaciju ali je ona kod njega razdvojena na 2 dijela;
-Blur reduction
-Judder reduction
Blur reduction smanjuje pojavu ghostinga bez dejudering algoritma sto omogucuje B650-ki da prikaze film sa vecom pokretnom rezolucijom bez stvaranja "video efekta"
Video ili amaterksi izgled filma se stvara jer je do B650 modela blur reduction engine bio integrisan zajedno sa judder reduction enginom a bas judder reduction sistem stvara da film izgleda kao da je snimljen amaterskom kamerom.
Samsung je odvojio ova 2 engine i sve dok se judder reduction drzi na 0 nema video efekta a veca je pokretna rezolucija.
Dakle ne postoji "obican 100Hz" i "100Hz sa ICFM-om" i ako zelis da nesto kazes objasni onda to tehnickim jezikom.
Dakle interpolacija je skroz nesto deseto od tog sta ti pises.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari