Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Nesto je do tebe, jer i na Win i na Linuxu u FF me samo jednom pitao za push
@DukeLander u pravu si na Linuxu na Google Chrome me pitao samo jednom,a ovaj FF dolazi preinstaliran sa Mintom...dakle nije "pravi" FF vec malo modifikovan od Mint tima,nema veze klik manje-vise nije nista bas bitno :)

O da, Mintov FF je malcice modifikovan.
Mislim da im je Default ukljucen Clear data cache, tako nesto.

Ponovo mi je usporen Forum. Da li sam ponovo kaznjen, za nesto sto nisam ucinio?😅

Neko je sa tvog naloga okačio oglas u temi.
NIsam dobio nikakvo obavestenje zbog cega sam kaznjen. Da nisam proslog puta kaznjen greskom, pa sam video da se uspori brzina, ni sada ne bih znao o cemu je rec.
Nikakvog oglasa nije bilo, ko je pratio forum moze da vidi da sam imao problem sa Sh..., pa je odgovor bio ironican, tj. ja ga nisam ni dobio😅

Postavio si oglas za telefon van predvidjenog podforuma.
Dobio poene za to, skupio 10 i sada imas discourage.
Proveri mail i pm za obavestenja o kazni.

Nije bio oglas. Sto se tice obavestenja nema niti jednog mail-a, obavestenja ili PM. Jedino u upozorenjima vidim da imam 6 poena za nesto sto nije bio oglas.
Takodje, 2 poena ste mi ostavili u oktobru 2024. kada ste greskom mene kaznili pa ste posle tu kaznu brisali i izvinjavali ste se zbog toga.

Prilozi

• Screenshot_20250418_113907_Opera.jpg
    Screenshot_20250418_113907_Opera.jpg
    55.4 KB · Pregleda: 213
Poslednja izmena:
Znaci, po tebi ovo nije oglas? (citiram zadnju recenicu):
Ukoliko neko hoce da ga kupi, moze da se javi porukom da se dogovorimo oko prodaje🙂

Nije, zato sto je bila ironija na to sto je Sh... uradio meni (poslali su mi telefon, ali su mi u istom danu pokusali 2 puta isporuku i vratili paket posiljaocu). Pogledaj prethodnu poruku koju sam napisao, pa ces videti o cemu pricam😅

tvoja prethodna poruka u toj temi je napisana 3.4., tj. 2 sedmice ranije. stvarno očekuješ da bilo ko uopšte shvati o čemu se konkretno radi?

Zato sam se i javio da objasnim, kao i za problem koji je bio u oktobru 2024. Zaista nije bilo namere da prodajem, jer nemam sta da prodam, posto su me izradili (videti prilog).
tvoja prethodna poruka u toj temi je napisana 3.4., tj. 2 sedmice ranije. stvarno očekuješ da bilo ko uopšte shvati o čemu se konkretno radi?

Prilozi

• Screenshot_20250418_160525_Gallery.jpg
    Screenshot_20250418_160525_Gallery.jpg
    94.7 KB · Pregleda: 171
Imam samo 6 bodova (fotografija u prilogu). Ako vec kaznjavate sa 6, zasto se napisali 10?

Prilozi

• Screenshot_20250418_182131_Gallery.jpg
    Screenshot_20250418_182131_Gallery.jpg
    67.1 KB · Pregleda: 101
Imam samo 6 bodova (fotografija u prilogu). Ako vec kaznjavate sa 6, zasto se napisali 10?
Imao si 4 boda koja su bila za brisanje, ali se nisi javio u temi. Kaznu si dobio automatski sa još 6, ali je moderator nakon toga izbrisao te stare

Ne bih da dobijem ban ili da mi se zatvori neka od soba pa bih pitao da li je moguce pitati za eplaneta kod za popust u temi za Ananas vaucere?

Video sam i procitao taj prvi post, ali ne znam koliko su fleksibilna pravila. Nedvosmisleno pise da je ban samo za one bez staza od 6m, i da je samo za ananas potraznju/razmena vaucera. Meni je isto da li je ananas/eplaneta vaucer (ne pise da je ban za druge potraznje), ali ne znam kako to administracija tumaci.

Moja greška, nisam dobro pročitao tvoj post. Ne bi dobio ban, ali ta tema jeste samo za ananas, tako da bi post verovatno bio izbrisan. Ali možemo razmotriti predlog da postoji tema i za druge prodavnice

Primetio sam neuobicajeno ponasanje foruma. U par navrata je bila bela stranica gde je pisalo da postoji neki problem sa bazom podataka.
Onda sam pokusao da udjem u poruke i posto sam se ranije dopisivao sa moderatorom, hteo sam da posaljem poruku, ali onda mi nije dozvolilo da udjem u poruke i pisalo je nesto na engleskom za security. Nisam se setio da kopiram tekst oba problema koji su bili prisutni do pre 5 minuta, i nefunkcionalnost foruma je trajala 20ak minuta koliko sam mogao da primetim. Na kraju se setio da napisem to ovde pa da proverite da li se desava nesto sto ne bi trebalo.

Primetio sam neuobicajeno ponasanje foruma. U par navrata je bila bela stranica gde je pisalo da postoji neki problem sa bazom podataka.
Onda sam pokusao da udjem u poruke i posto sam se ranije dopisivao sa moderatorom, hteo sam da posaljem poruku, ali onda mi nije dozvolilo da udjem u poruke i pisalo je nesto na engleskom za security. Nisam se setio da kopiram tekst oba problema koji su bili prisutni do pre 5 minuta, i nefunkcionalnost foruma je trajala 20ak minuta koliko sam mogao da primetim. Na kraju se setio da napisem to ovde pa da proverite da li se desava nesto sto ne bi trebalo.
Radi se backup foruma u toku noć. Bude nedostupan u tom vremenu dok se ne završi isti.

Nije jedina.
Neke očigledno namerno neće da puste u diskusiju, verovatno bi izazvale lavinu svakojakih komentara :D

I razvezani su komentari na sajtu i forumu, sad ne znam jel na svim vestima ili samo onim zanimljivim...

Hmmm, kako to da baš (samo) neke izrazito škakljive za diskusiju vesti nisu prenesene na Forum?

itd, da ne listam na dalje.
Stvarno sam mislio da ih namerno ne linkujete.

Poslednja izmena:
Stvarno sam mislio da ih namerno ne linkujete.
Receno x puta: mi veze nemamo sa vestima niti mozemo da ih uredjujemo ili brisemo, a i sto bi na kraju krajeva...
Takodje se na sajtu ne prenose komentari sa foruma na vesti.
Sredice se cim se stigne.

Ma OK, kad kažem vi mislio sam uopšte na redakciju Benča

Automatizovan proces, koji je negde zaglavio...
A redakciji je valjda cilj da sto vise ljudi vidi vest, zar ne? :)

Nazad
Vrh Dno