Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Samo ban na 20 dana :ROFLMAO:

Pre će biti "Matori član" ali OK, ne bunim se :ROFLMAO:

eee... ccc.... ja ni ban, ni titulu.... zivote....

Ti si nenadmasan, sta bi vise...
Jel mogu ja da rezervišem pravo na custom titulu, dok je ne smislim, iako priznajem da nisam doprineo forumu ni približno koliko istaknuti članovi foruma, ali imam u arhivi slike nikad objavljene slike visokih funkcionera foruma sa Bemch skupova od oko pre cca 20 godina? 😂 (diskrecija zagarantovana)

@psaras Jedino titulu po zelji da ti napravim posto od poklona nista nece biti, jer i nama kasne plate vec dva meseca zbog najavljenih i vec uvedenih usa tarifa.

Duke, da li mogu i ja za dvadest godina da dobijem titulu "Company of Heroes". Očigledo je da sam duboko poremećena osoba, kada jednu igru igram sa drugarima više od 6.500,00 sati. Pa rekoh da ljudi znaju sa kim imaju posla :D

coh.jpg

Hvala na brzom odgovoru na mail i efikasnom resenju timu :)

Zadnjih jedno 5-6 dana ovaj forum mi ne radi kako treba. Prvo nekoliko dana nije uopšte mogao da se otvori, mislio sam da je nedostupan. Onda je polako počeo da radi, ali se vuče najstrašnije, stranice najčešće ne mogu da se otvore, pa moram po nekoliko puta da udaram refresh dok konačno ne prikaže stranicu (ako uopšte prikaže). Bilo mi čudno da se niko drugi ne žali, pa krenem da ekperimentišem. Tu okrijem da ako nisam ulogovan, sve se otvara najnormalnije. Iz incognito prozora sve radi super, kako se ulogujem, sve uspori do bola. Brisao sam browser cache i cookies, nikakve promene nema. Isto je iz FF i Chrome, i na LInux i na Windows i na Android platformi. Mora nešto sa serverske strane da ne valja.

Dobio godinu dana warn, wtf? 6 poena i to za prilično benignu izjavu (uporedio Trampove carine sa šamarčinom). Dosta sam oštrijih stvari znao da kažem, a da ne bude ni obrisano, kamoli kažnjeno.

Po meni, vrlo glup način kažnjavanja, a najgore od svega, čak ti i ne kažu šta je u pitanju, pa misliš da je tehnički problem.

Po meni, vrlo glup način kažnjavanja, a najgore od svega, čak ti i ne kažu šta je u pitanju, pa misliš da je tehnički problem.
Baš to, nit znaš zašto, kako, koliko dugo, ne znaš prvi put ni da si uopšte kažnjen.

Ja sam jednom dobio, discourageovalo mi je nakon toga bilo kakvu dublju i smisleniju diskusiju na forumu. Čak i sa ovim komentarom sad rizikujem da me kazne.

Ma o'ma ban, kakva kazna....

Inace je sve lepo objasnjeno ovde:

6 poena i to za prilično benignu izjavu (uporedio Trampove carine sa šamarčinom).
Nazvao si aktivnog clana foruma dijabolom, kakav Trump i carine.
Pogledaj istorijat svojih kazni, mozda se zapitas gde je problem...

Ja bih voleo da kad procenite da sam zaslužio odmah rebnete ban i da znam na čemu sam i koliko vremena a ne da se zlopatim sa discourageom jer je ta kazna, d'izvinete na poređenju ali moram reći malo sadistička - naročito ovako kad član i ne zna da je kažnjen. Ovako kada je forum u pitanju odložim telefon na desetak dana i svi srećni...

Podržavam neko obaveštenje ako se dobije discourage, već sam i pisao na tu temu.
Bezveze je. I ne znaš da si kažnjen, a kažnjen si.

Discourage, iako sam bio protiv u pocetku, je osnovna opcija XenForo platforme za moderisanje i pokazalo se kao efektivni automatski sistem za regulisanje clanova koji ne znaju granicu.
Jer ako vec doguras do 10 kaznenih kada se pali auto discourage i to sa novim ublazenim sistemom bodovanja, onda nisu problem forum i moderacija.

Uopšte ja ne negira da sam u tom slučaju ja problem i da zaslužujem kaznu jedino mi je bez veze to što ću se zlopatiti oko mreže, računara/telefona ili browsera misleći da je problem u nečemu od njih te mi zbog toga forum davi a ovamo nešto sasvim drugo... Rebneš me lepo dve nedelje i bar znam šta je u pitanju...

Discourage, iako sam bio protiv u pocetku, je osnovna opcija XenForo platforme za moderisanje i pokazalo se kao efektivni automatski sistem za regulisanje clanova koji ne znaju granicu.
Jer ako vec doguras do 10 kaznenih kada se pali auto discourage i to sa novim ublazenim sistemom bodovanja, onda nisu problem forum i moderacija.
Nismo mi protiv discourage, per se. Samo bi voleli da dobijemo neki info kada popijemo tu vrstu kazne. Jer u suprotnom imamo dest dana paranoje zašto forum ne radi, istraživanje uzoraka kvara, i slično.

Postoje kazne koje se automatski aktiviraju kada je ukupan broj poena 10, 15 ili 30, navedeno je u pravilniku. A za svaku konkretnu kaznu stigne obaveštenje, pa u tom slučaju je logično da član proveri da nije prešao neku od tih granica. Ne postoji opcija za automatsko obaveštenje u ovom slučaju. A isto tako ni moderator neće ulaziti u svaki profil i gledati koliko ukupno poena ima neko i pisati mu poruku ako mu sistem dodeli neku od tih automatskih kazni.

Nazvao si aktivnog clana foruma dijabolom, kakav Trump i carine.

Pročitaj post još jednom i shvatićeš da sam zapravo nazvao Trampa dijabolom, a ne sagovornika.

Zato sam se iznenadio otkud toliki warn, kad sam samo upotrebio malo oštriji govor. Čak i da je neko u moderaciji naklonjen Trampu, verujem da bi se i on objektivno složio da taj čovek nije 100% u vinklu, tako da ne vidim da sam uradio nešto loše.

Da si napisao "Trump je xyz...", niko ti nista ne bi rekao.
Ovako, posto si kvotovao izjavu gde se navodi clan foruma ( i rasprava je bila o tom clanu foruma ) i prva recenica ti bese "..ma lik je dijabola..", naravno da su pocele da padaju prijave za vredjanje ali ne Trumpa vec clana.
Tek posle 2-3 recenice se nazire da mozda pricas o Trumpu.
Skinucu ti kaznu, obrati paznju na nacin pisanja.

Inace ako primetimo da bilo ko u moderaciji donosi odluke na koje utice politika ( unutrasnja ili spoljna ), bice momentalno udaljen sa foruma.
Kao sto pravila kazu, na politiku imamo zero tolerance.

Hm za nik ne brinem jer Laptop koristim samo ja,i imam normalno samo jedan nalog.Ranije su jedno krace vreme bile iskljucene ove Push notifikacije,i sada opet vracene.Za Forum koristim Mozillu Firefox iz Linux OS-a,nakon svakog logovanja me pita da odobrim te notifikacije,kliknem na "Ne ne pitaj nikad vise" ...i kod sledecec logovanja eto ih opet i tako svaki put.Moraju li one biti ukljucene mislim konkretno da me forum to uvek pita :)

Nazad
Vrh Dno