- Učlanjen(a)
- 11.04.2006
- Poena
- 409
A jel bi imao ovakav "stav" da ne zivis u udbasko/mafijaskoj zemlji ciji vladari upravo i zele da vecina ima takav "stav"???
Da ti "ne daj boze" neko blizak radi u pomenutim "zlim korporacijama"???
Da ti "sutra" dete (opet valjda "ne daj boze") pozeli takvu karijeru?
U stvari nemoj ni da odgovaras jer vrlo dobro znam da ce proraditi dobri stari samodestruktivni inat (taj tako "genijalni" balkanski odbrambeni mehanizam) pa ces vec onako "demagoski" objasniti svoj "pravednicki stav"![]()
Ma da vratimo mi Tita i svi odredom "(k)raduckamo" u "drzavno preduzece", grebemo se za pandursko/udbasko/vojne cinove (i "drzavne nekretnine"), radimo u zelezarama, basenima, rudnicima, kopovima i da oremo njive i u 30-om veku??? Bilo pa proslo o "prepravedni anti globalisticki drugovi"
Mora da se ide napred![]()
Хмм, ставиш речи неком уста и кажеш, не немој одговарати. Како је то демократски.
Удба не постоји, а ако мислиш да било ко контолише њихове наследнике осим великих (кхм... западних) сила ти си наиван, или продајеш причу за паре.
Како може нешто против вредности "нека цркну сви, само да моје дупе буде подмазано" да буде самодеструктивно? Далеко је самодеструктивније глумети да ће нешто позитивно бити од мегакорпорација у Србији.
Иначе ти исти комунисти са Титом на челу и њихови потомци су били и данас су највећи и најбескруполознији капиталисти.
Ја капирам кад се неко нахвата кеша на тај начин, мора некако да рационализује то, иначе поједоше ракови изнутра.