Šta je novo?

Pioneer DV-575A i DV-470 firmware sa podrskom za subtitles!!!

Mislim da nema više šta da se traži stvarno moćan firmware, pozdrav svim vlasnicima pioneer-a jer znaju da odaberu pravu stvar!

Probao sam novi firmware -> sve je super oko titlova, neke filmove za koje mi ranije nije prepoznavao titl sada rade, region free za dvdove sljaka savrseno (u meniju biras koju ces zonu). Samo su nekim tasterima na daljincu malo izmenjene (ili dodate) funkcije. Npr ako browseujes fajlove i drzis malo duze up ili down taster on to shvati kao da hoces da ubrzas ili usporis reprodukciju, sto naravno smeta. Inace je sve ostalo cool.

Nero digital

Kakve su sanse da i Pioneer-ovi modeli DV-470 i DV-575 dobiju podrsku za Nero digital kroz neku novu verziju firmware-a ???

Gde mogu da uzmem DV-470 u NS ili BG-u?????

Da li sam ja jedini kome ne radi opcija pomeranja titla u MTZ v6 ili je to nesto uobicajeno? Tj, opcija postoji i radi, ali ne daje nikakve rezultate :S:

Ili ajde konkretnije, kako da namestim da mi titl na divx-u da mi bude na onoj crnoj liniji ispod filma? On se pomeri dole kad se na ekranu pojavi npr. "This action cannot be performed" (ili sta vec pise), ali se vrati gore cim ovo nestane... HELP!

rastafarian je napisao(la):
Gde mogu da uzmem DV-470 u NS ili BG-u?????
jel ga nema nigde ili sta?!?
Moze na pm brojevi telefona

Gale 007 je napisao(la):
Kakve su sanse da i Pioneer-ovi modeli DV-470 i DV-575 dobiju podrsku za Nero digital kroz neku novu verziju firmware-a ???

mozda ako pioneer pusti source code fw-a sa svim referencama... ili mozda neki drugi model sa istim chipom to ponudi, pa majstori to iskoriste - tesko :(

Filip je napisao(la):
Da li sam ja jedini kome ne radi opcija pomeranja titla u MTZ v6 ili je to nesto uobicajeno? Tj, opcija postoji i radi, ali ne daje nikakve rezultate :S:

ja mislim da moras da iskljucis/ukljucis player da bi uhvatio ta nova setovanja za poziciju titla...

Dobro mislis ;)
Proradio je posle paljenja i gasenja! :)

Help!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne odgovaram nego imam par pitanja!!!!! U uzasnoj sam frci i potreban mi je odgovor brzinom svetlosti. U multilemi sam oko DVD playera...da li kupiti dvd ali dobru marku koja ne cita divx? da li uzeti xoro, strong .../ da li je bolje uzeti LG, samsung....home video sa surrounding systemom...Poenta: htela bih nesto kvalitetno, a prakticno, lepo na oko....informacija mi treba vec sutra....

ja005 je napisao(la):
Ne odgovaram nego imam par pitanja!!!!! U uzasnoj sam frci i potreban mi je odgovor brzinom svetlosti. U multilemi sam oko DVD playera...da li kupiti dvd ali dobru marku koja ne cita divx? da li uzeti xoro, strong .../ da li je bolje uzeti LG, samsung....home video sa surrounding systemom...Poenta: htela bih nesto kvalitetno, a prakticno, lepo na oko....informacija mi treba vec sutra....
Ako ti treba divx uzmi pioneera-a ako ti treba samo dvd uzmi pioneera.

ps.jos samo kad bi znao gde ja da ga uzmem.......

pps.Ajd sad ozbiljno,u utorak dolazim do BG-a i NS-a i hteo bi da ga uzmem..........
...but where.?..?...?....

Imam Xoro 402+ koji cita sve (kao sto reklama kaze) a cena je pola cene Pioneera 575.
I ja sam kontao da uzmem Pioneera, ali sam skontao da razliku u ceni (ne malu) mogu da utrosim na iskoristim na pametnije stvari.

Falcon, imam Pioneer 470 i Xoro 415....kada bi ih poredio, Xoro bi leteo u djubre....

Hvala na odgovoru, sad sam jos vise zbunjena...pioneer, Lg Xoro, Strong, Sky vision....????????????sutra idem da kupim pa cu ti javiti Rasta....gde mozes da nadjes ...cak cu se potruditi da ti i cene dam...Mada koristicu Visa card.....pa meni 2-3 hd ili cak i vise nece predstavljati dovoljan uslov da me odvrati od kupovine...jer VISA razbija na 3 meseca:eek:)))))))))))) Pozdrav do sutra........

Inace fali zarez izmedju LG i Xoro...iako sam zenskog roda...nisam bas toliko glupa za tehniku...nego brzo kucanje mnoooogooo gramatickih gresaka:eek:)))))))))))))))))))))))

Pioneer je tata za sve... Sky i Xoro necu ni da komentarisem, a u poredjenju sa LG-om je bolji Pioneer. Eventualno Samsung moze tu da nesto da uradi... Sa njim nisam imao preterano mnogo kontakta, a lep je na oko (meni licno najlepsi). All-in-one resenje je najlepse samsungovo, a ako te ne mrzi da kupujes dodatno zvucnike i receiver onda Pioneer 470 (ili 575, za koji ti trebaju samo zvucnici).

PJ je napisao(la):
Falcon, imam Pioneer 470 i Xoro 415....kada bi ih poredio, Xoro bi leteo u djubre....

Aj kad si vec tu, poredjaj po stavkama u cemu je Pioneer toliko bolji... ;)

Ajde da kazem sta mi kod XORO smeta, a da je kod Pioneera OK?
Broj karaktera u titlu....XORO moze da prikaze maximalno 2x40 karatera (ili 44) i kada red ima vise od toga, on ne prikaze nijedno slovo. Nazalsot, veliki broj domacih titlova je prelomljen na taj nacin...
XORO nema mogucnost da automatski ucita titl ukoliko su avi i sub istog naziva.
Izrada me je prilicno iznervirala....svi su po defualtu izgrebani sa prednje strane. Nije mnogo, ali...
Na Pioneer nisam stavio ovaj najnoviji firmware, ali kazu da sada mozes da menajs velicinu titla iz menija.....a ne menjam ga, jer je i ovkao OK....na XORO menjam cim izadje novi...
Mozda XORO daljinski izgleda na oko funkcionalnije, ali pod rukom mi mnogo lepse lezi Pioneer dugmici...

Ima jos nekih gluposti i stnica koje zameram, generalno, ovo sa titlovima je jedini problem zbog koga bih ga rado zamenio. Mada, XORO se nalazi kod matoraca u dnevnoj sobi i koriste ga za slusanje MP3/audio muzike tako da im titlovi nista i ne znace :)

Jednostavno Pioneer je mnogo kvalitetnije izrade,kod Xoro-a sam samo gledao kad ce ona fioka da ispadne.Sto se tice slike tu su negde,jedini plus je za Xoro sto ima 5.1 izlaz (koji mi nije potreban),ali zato Pioneer je ''mama'' ,) za prevod (opet kome treba) kod Xoro-a titl jeste ok ali je suvise sitan (za matorce) zato Pioneer sa v.6 :zgran: menjas u cetiri velicine fonta @PJ slobodno ga stavi sad je savrsen! :,,:
@ja005 nasao sam JEDNOG DV-470 u Martech-u na sajmu za 11800 i naravno da sam ga uzeo!

U Rodic Mega Marketu imaju Philips DVP-632 (isi kao 630, samo crni) za ~7500din...
Pa kome treba... ;)

Trenutno je kod mene burazerov Pioneer 470 i radi ko sat. Font sa najnovijim firmware-om je savresen (5x bolji od Philips 630). Igrao sam se puno sa oba i smatram da su definitivno best buy. Ne vidim ni jedan razlog zasto bi se neko smarao sa nekimm xoro-smoro-neo-kunf-fu player-om kada su ovo proverene varijante i jos brand name. Pioneer mi je ipak najbolja varijanta (smrc, moracu da ga vratim burazeru - gde ima da ga i ja kupim ili da utolim tugu u eneormnoj kolicini piva) iako mise desavalo da ponekad pocne malo da stuca sa RW diskovima.

Fora je u tome da ni oni nisu totalno proverena varijanta i da ima dosta reklamacija na njih...

'Ebi ga, sta bi i mi hteli za cenu par gajbi piva... :)

PJ je napisao(la):
XORO nema mogucnost da automatski ucita titl ukoliko su avi i sub istog naziva.

Ovo na mom Xoro-u radi bez problema.

Izvinjavam se, Kod men ako su istog imena nekada ucita, a nekada ne. Uglavnom ne.
Sto se uopste naziva filma i titla tice, DV470 otvara sve sto otvara i Direct VobSub tako da su mi svi diskovi super citljivi.
Svi diskovi su mi strukture
//Ime filma/film.avi
film.srp.sub
film.eng.sub
I DV470 otvara sve titlove i mozes da ih menajs u hodu.
Ova stvar ne predstavlja veliki problem, jer mozes da otvoris titl odakle hoces, ali je porblem duzina titlova koje prikazuje....

Mtz je izbacio novi Firmware v7

1. fully configurable subtitles in menu
- 4 fonts
- 8 background/outline/text colors
- 7 subtitle positions (after setting CD reload needed - eject CD and load it again)
(shows 40-55 chars in 3 lines max)
2. 8 regions selectable (0-7, without 8 region - menu restrictions)
* if you want to player stay region free after upgrade/dongrade hold down 'enter' (this one near the numpad)
key couple of seconds until player turn off
* to back to normal mode hold down 'clear' key
3. plays all subtitles in current directory regardless of name or you can turn off this option from subtitles menu.
4. shows 42 chars of filenames in filebrowser with extensions
5. new functions under keys: arrow up, arrow down, arrow left, arrow right after holding them down longer
6. new items in Audio Settings menu: Equalizer, Bass Boost, Super Bass, Treble Boost
7. Shuffle function under V.Surround button
8. Can play MicroDVD subtitles also with .txt extension.
9. You can skip FBI Warnings or other stuff from the begining of the DVD.

Hvala za info. Ljudi iz MTZ rade vrhunsi posao. THX im.

Cp1250

Gale 007 je napisao(la):
1. fully configurable subtitles in menu
- 4 fonts
Da li je neko probao v7 na DV-470 ? Izgleda da samo sa default fontom
ima podršku za naša slova a onaj medium mi je taman po veličini.

Ima li leka ?

Zašta služe language podešavanja za subtitles? Kada stavim "sr" nema
nikakve razlike.

Dali ima neko informacije o novom pioneer-u Dv-585a?

Nazad
Vrh Dno