jel ga nema nigde ili sta?!?rastafarian je napisao(la):Gde mogu da uzmem DV-470 u NS ili BG-u?????
Gale 007 je napisao(la):Kakve su sanse da i Pioneer-ovi modeli DV-470 i DV-575 dobiju podrsku za Nero digital kroz neku novu verziju firmware-a ???
Filip je napisao(la):Da li sam ja jedini kome ne radi opcija pomeranja titla u MTZ v6 ili je to nesto uobicajeno? Tj, opcija postoji i radi, ali ne daje nikakve rezultate :S:
Ako ti treba divx uzmi pioneera-a ako ti treba samo dvd uzmi pioneera.ja005 je napisao(la):Ne odgovaram nego imam par pitanja!!!!! U uzasnoj sam frci i potreban mi je odgovor brzinom svetlosti. U multilemi sam oko DVD playera...da li kupiti dvd ali dobru marku koja ne cita divx? da li uzeti xoro, strong .../ da li je bolje uzeti LG, samsung....home video sa surrounding systemom...Poenta: htela bih nesto kvalitetno, a prakticno, lepo na oko....informacija mi treba vec sutra....
PJ je napisao(la):Falcon, imam Pioneer 470 i Xoro 415....kada bi ih poredio, Xoro bi leteo u djubre....
PJ je napisao(la):XORO nema mogucnost da automatski ucita titl ukoliko su avi i sub istog naziva.
Da li je neko probao v7 na DV-470 ? Izgleda da samo sa default fontomGale 007 je napisao(la):1. fully configurable subtitles in menu
- 4 fonts
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari