Šta je novo?

Pioneer DV-575A i DV-470 firmware sa podrskom za subtitles!!!

PJ je napisao(la):
Ilija, koliko je kostao u Veru? Cekaj, rezervisao si pocetkom januara u Veru ili....? :)

Rezervisao sam ga u prosli cetvrtak (slucajno sam tada otisao i rekose mi u magacinu je sutra ce biti na polici)- naravno sve se oduzilo par dana ali su me zvali na mob da mi jave da je stigao

sto se firma tice ja koristim
http://mtz.softpedia.com/index.php?option=com_weblinks&catid=70&Itemid=4
+ region free preko ccf fajla koji je gore postovan i PocketPCja

Nisam primetio nikakve bugove za 10takh rada i 60-70 isprobanih diskova
citi i avi i ogm fajlove (vob nisam probao ali mislim da ce da sljama)
naravno divx3,4,5 i xvid sa mp3 i ac3 zvukom
imalo je malih problema sa jednim mp3vbr zvukom, ali dosta drugih sljaka bez problema (isto vbr). Titlovi i YU slova se vide savrseno!

Nije mi putio jedino neki ludacki divx sa bitrateom od 2000+ i jos neki sa svim mogucim opcijama stikliranim pri kompresiji (ko se bavio zna nasta mislim)

sve u svemu 97% moje kolekcije pusta SAVRSENO i slika je bar 3x bolja nego preko TVouta (Abit GF4Ti, preko S-Vhs <-> Scart prikljucka)

Eh da sa ovim firmom nisam imao problema sa gubljenejm titlova da klasicnim DVDovima kao sto je neko spomenuo na ovom forumu (za neki drugi firm)

Jos jedan glas za MTZ (v5). Sa tim da me izludjuje sto umesto razmaka ispisuje navodnik ('), doduse samo u meniju, ali ipak me nervira.

DJmihailo je napisao(la):
Znaćeš u petak, samo mi napomeni da pitam

Napominjem! :)

MTZ2,....malo su iskrzani meniji (na 2 mesta), ali titlovi i DivX rade konkretno...DVD se prakticno nece ni gledati na njemu....

... ma skini ponovo v5 firmware, mislim da je to ispravljeno...

Filip je napisao(la):
Nemoj mi reci da je to slucaj samo kod mene...

moguce posto meni super rade i dvdovi (nema frke sa njihovim titlovima) i divxovi (takodje nikakva frka sa titlovima) vide se i yu slova savrseno (izabrao sam v5 ali za 470 firmware koji podrzava nas jezik. Odusevio sam se da otvara i OGG format!!! :))) Takodje meni se savrseno normalno vidi nigde nisam video ' gde ne treba

I meni su titlovi savrseni, samo mi se u meniju (podesavanje zvuka, slike itd.) pojavljuje ' umesto razmaka. Sad sam opet skinuo FW pa cu da probam...

jox je napisao(la):
evo ga petak... cena? ima li ga?

Dakle, ja sam pitao za 575 (za jednog prijatelja), nema ga još, trebalo bi da nude u toku nedelje... Pomeranja su u ITM-u, moše da se desi da vlasnici i zatvore firmu, sve je malo usporeno...

Konacno je stigao Pioneer !!!

Za sve one koji su kao ja cekali 100 godina da stigne, stigao je juce (subota 26. 02. 2005) cena je 11.200 dinara za DV 470, ja sam pazario crni i to na 4 rate. Za DV 575 nisam pitao, umalo da zaboravim, Tehnomanija, Durmitorska!!

Sto ne napisete odmah i cenu? :)

Danas sam proverio, ITM je dobio 575 al' zamalo:)))Dobili su 565:(((
i moj prijatelj je izvisio...Informacija u vezi 575 je da ga neće biti još tri nedelje bar preko ITM...

Av Risiver ??

Narode, ima li ko kakav dobar predlog, sa kojim AV-Risiverom upariti Pioneer DV-470, a da cifra nije previsoka po mogucstvu iz Pioneer serije ??

Pioneer risiveri (bar u ekonomskoj klasi) tesko mogu da prismrde NAD, Denon, Yamaha... risiverima.

Reci koliko bi para dao za "spravu", pa onda mozemo da ti damo konkretan predlog.

poz.

Risiver

Pravo da ti kazem danas sam bio u S. Veru i video sam Pioneer VSX-D514-K cena mu je 21.000 din za kesh , naravno bez zvucnika, to je plafon koji bih mogao sebi da priustim, odnosno daju ga i na 12 rata za 24.000 ucesce je 20%... Svaki konstruktivan predlog bi dobro dosao....! Unapred hvala

Iskreno (moze svako sa foruma da kaze da li gresim, tj. da li je korektna ponuda ;)) al' mogu i ja da ti ponudim nesto...

Prodajem Yamaha RX-V430 receiver, koji moze da pojede tog Pioneer-a (a i one iz vise klase!) za uzinu :D, za 240 evrica, tj. oko 19000 dinara (mozda i koji evric ispod za kolegu Benchmarkovca;)). K'o nov (bukvalno!), za detalje mozes da pogledas ovde:

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=67404&highlight=yamaha

poz. :wave:

p.s. Placen je 360 evrica kad je kupljen...a prodajem ga jer sam vec pazario jaci, naravno i skuplji risiver (opet Yamaha :))...

Poslednja izmena:
Imas PM! ;)

Ja sam danas slucajno naleteo na DV-470 i to na Bazaru (u Beogradu). Imali su i u srebrnoj i u crnoj varijanti.
Kontakt:
Martech
BGD sajam, bazar
hala IX stand 978 tel: 655-680
hala XII stand 336A tel: 655-989

Cena je kranje "nepopularna", 13800din.

Jedna od ove dve "prodavnice" je u zadnjoj hali (gledano od ulaza), pa kad udjete odmah levo i do kraja u cosku.

Nadam se da sam nekome pomogao. Tacnije onima kojima cena nije problem. Inace, ja sam tu kupio svoj 470 u decembru, ali za nekih 10000 din... Da kucnem u drvo, meni player radi bez ikakvih problema.

Inace, pouzdano znam da ga danas nije bilo u Tehnomaniji, Eltimu i u Eurosalonu (onom na sajmu).

170€? :banana: :bottle: :wall:

Beocomp ih nema....i kad god pozves kazu krajem nedelje ili sredninom sledece...kod njih je 130 i toliko cu jos i da dam, a preko...nop...

Ja sam slucajno naleteo i kao sto sam napisao stvarno mislim da je preskupo. Philips 630 ima u sony-ju za 9000, a mislim da se za tu razliku u ceni isplati 2 puta vise.

Neko mi rece da se tehnika iz metroa mnogo kvari... Ne znam koliko ima istine u tome (mislim cak da je bilo u novinama!?!) ali u svakom slucaju se to najvise isplati od svega do sada.

Rekao bih da je ta "buva" pustena od strane konkurencije...

Vrlo moguce, za nas nista neobicno!

Pioneer 470 cita SACD sa verzijom 4 Mtz. Probano uporedno i na 575 sa hibridnim (sacd i cd sloj) diskom. 470 cita SACD, a kada se odabere u opcijama, i cd sloj sa SACD-a moze da bude procitan. Pojacalo je bilo vezano na analogni izlaz. Pri citanju sa SACD-a na televizoru se ispise sacd a na njegovom display-u ne pise nista sem broja pesme i vremena. Kada se prebaci na cd sloj, na tv-u pise cd kao i na display-u.
Posto sam i otvarao 470-ku, mogu da kazem da su 575 i 470 identicni, sem sto 470 nema popunjen deo plocice (identicna stampana ploca) na kome treba da se nalaze elementi za zadnje i centralni/sub analogne izlaze. Koriste identicne konvertore 192kHz/24bit pa je i razumljivo sto 470 pusta SACD.
Pozdrav :wave:

Ljudi gde naci 470 i 575 ali da ih ima i da je cena <14.000 :)

Nazad
Vrh Dno