Jej, konačno će se za 200€ moći dobiti dva jezgra više da "bleje" besposlena!![]()
Pa sad, neznam kako Krajzis ... ali 6 punih jezgara je minimalno 6 virtualki![]()
Taj scenario po meni više prilični nekom poslovnom okruženju, gde bi pre očekivao neki šestojezgarni Opteron ili Xeon.![]()
AMD je zimuz najavio da 2011 izbacuje novu "Bulldozer" arhitekturu koja ce biti implementirana u obliku Quad-Core i Octa-Core procesora proizvedenih u 32nm. A sto se tice 3+, verovatno mislis na GHz... pa prakticno danas svi AMD-ovi multi-core procesori izuzev Athlon II X4 635 dolaze sa 3+ GHz, tako da je jedino realno ocekivati da ce u 2011 ti novi 32nm procesori raditi na 3++ taktuDa iskoristim temu kad se vec prica o novim procesorima da priupitam ima li planova za "cist" quad core CPU u 32 nm (bez integrisane grafike) i takta 3+ od AMD-a ?
AMD je zimuz najavio da 2011 izbacuje novu "Bulldozer" arhitekturu koja ce biti implementirana u obliku Quad-Core i Octa-Core procesora proizvedenih u 32nm. A sto se tice 3+, verovatno mislis na GHz... pa prakticno danas svi AMD-ovi multi-core procesori izuzev Athlon II X4 635 dolaze sa 3+ GHz, tako da je jedino realno ocekivati da ce u 2011 ti novi 32nm procesori raditi na 3++ taktu![]()
pa X4 965 BE je vec sada brzi od i5 750 u renderingu, logicno je da ce X6 biti jos brzi!Mozda je glupo pitanje jer u ovom trenutku prelazi i u domen nagadjanja - da li mozemo ocekivati da X6 procesori budu brzi od i5 750 i u profi render-like aplikacijama?
POZ
Zato se nadam cistom kvadu od AMD-a koji ce imati TDP < 95.
A za takt sam naglasio zato sto znam da i sada postoje neki kvadovi koji imaju manji TDP od 95, ali imaju i manje taktove.
Sorry, vise sam mislio da li ce biti brzi clock za clock?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari